canlı yayın
guneydogu-pkk-ya-teslim

GÜNEYDOĞU PKK YA TESLİM

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Zeki Kurt,Doguyu, ve güneydoğu anadolu bölgesini bu iktidar PKK ya teslim etti. KCK ya teslim etti. Türk polisi orada görev yapamıyor. Türk askeri orada görev yapamıyor vurgusunu yaptı

ne-yuzle-aday-oldun

NE YÜZLE ADAY OLDUN

Tokat MHP il Başkanı Murat Polat yaptığı açıklamada AKP Tokat belediye Başkan adayı Eroğlu'na "Madem iyiydiniz neden belediye Başkanını değiştirdiniz. On yıl belediye Başkanlığı yaptırdınız. Madem beceremediniz, ne yüzle çıkıp şimdi aday oluyorsunuz

eroglu-mahalle-gezilerinde

EROĞLU, MAHALLE GEZİLERİNDE

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, “Kalbimde bu memlekete hizmet etme sevdası ile bizi bu yolculukta Cenab-ı Allah inşallah mahcup etmez.

destegimiz-tam-olacak

DESTEĞİMİZ TAM OLACAK

Esnaf ziyaretleri esnasında bazı esnaflar ise Hareket Partisi Tokat Belediye Başkan Adayı Erkan İkikat’a yerel seçimler de tam destek vereceklerini belirttiler.

isi-bilen-yapar

İŞİ BİLEN YAPAR

Ve Tokat belediyesi. Muhterem babam Nizamettin Aydın göreve geldikten sonra yapmış olduğu başarılı hizmetleri, arkasına hükümet desteği olmadan başarmıştır.” İşi Bilen Yapar” sözüyle, 10 yıllık hizmetinde sadece 11 ay koalisyon hükümetinin belediye başkanı olmuştur. Bir belediyenin yapması gereken başarılı hizmetleri sebebiyle, hemşehrilerini ve teşkilatını üzmemiş, görevi devretmesinden 10 yıl geçmesine rağmen halen ismi ve başarısı konuşulmaya devam etmektedir.

universitede-neler-oluyor

ÜNİVERSİTEDE NELER OLUYOR

Üniversite bünyesinde gündemi meşgul eden iddiaları Sayın Rektör Mustafa Şahin’e soruyoruz? Üniversite bünyesinde ki şok iddialar doğru mu?

tokat-tashan-da-sorunlar-cozulemiyor

TOKAT TAŞHAN DA SORUNLAR ÇÖZÜLEMİYOR

Taşhana gelen insanlar üst kata çıkamamaktadır. Yaşlıların, Kadınların, Çocukların ve sakatların Taşhanın üst katına çıkma hakkının engellenmemesi gerekmektedir.

tesob-baskani-mehmet-bekci-ile--bire-bir

TESOB BAŞKANI MEHMET BEKÇİ İLE ‘ BİRE BİR’

TESOB Başkanı Mehmet Bekçi, Tokat'ta yapımını gerçekleştirdiğimi AHİ evlerinin teslimatlarını yapmaya başladık. Sosyal tesislerimiz inşallah yılbaşında hizmete geçireceğiz.

baskandan-babaya-miras

BAŞKANDAN BABAYA MİRAS

Başkanı tarafından babasına benzin istasyonu işletmeciliğini devir etti haberini araştırmak üzere beldeye giden haber ekibimiz, belediye personeli olduğunu iddia eden iki kişi tarafından belde girişinde fotoğraf çekme engeli uygulamaya kalktılar.

24-yil-sonra-chp-den-ilk-aday

24 YIL SONRA CHP DEN İLK ADAY

Ben demek ki Pazar halkımı çok seviyormuşum ki. Bu görevi hak ettim. Ben insanlarıma ve yöremize çok güveniyorum. Cenabı Allah bugünü nasip etmiş. Bende en iyi şekilde Pazar'ıma layığı ile hizmet etmek için çalışmalarıma başladım.

yaparsa-emine-yapar

YAPARSA EMİNE YAPAR

Kaç dönemdir birkaç aday belediye Başkanı oldu ama bu kasabada hiçbir değişiklik göremedim.

tokatsporda-kirli-pazarlik

TOKATSPOR'DA KİRLİ PAZARLIK

Tokatspor kulübünü haksız alacak iddiasıyla “TOKATSPOR'A TOKAT” haberimiz den sonra kirli pazarlıklar ortaya çıktı.

devletten-yeterli-destegi-alamadilar

Devletten yeterli desteği alamadılar

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru, 20 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli idareler seçimlerine Tokat MHP Teşkilatı olarak, hazırlıklar tamamlanarak çalışmaların başladığını belirtti.

eroglubazilari-diyor-ki-demokratiklesme-paketini-efendim-biz-bunu-zorla-aldik

Eroğlu,Bazıları diyor ki, demokratikleşme paketini efendim biz bunu zorla aldık.

Bakan Eroğlu, daha sonra konuşmasının ardından gazetecilerin demokratikleşme paketi sorusuna ise,’Başbakan açıkladı paketi gayet güzel biz zaten demokratikleşme insan hak ve hürriyetler, özgürlükler konusunda en büyük adımları biz attık.

siyasi-atama-mi

SİYASİ ATAMA MI?

AK Parti yöneticisi, Encümen oğlu, parti üyesi , Siyasi kalkanı olan kişiler Kurumlarda personel olabilme şansını yakaladılar.

fesatcilara-ceza

FESATÇILARA CEZA

TOKAT Zile İlçesi AKP İlçe Başkanı Yusuf Güzel “Kamu kurum ve kuruluşlarının ihalesine fesat karıştırmak”tan hapis cezası aldı.

kuraldan-degerlendirme

Kural'dan değerlendirme

Tokat Futbol İl temsilcisi Şahap Kural 2012- 2013 amatör futbol sezonu sonu değerlendirmesini yaptı.

yuzun-kizarmadi-mi

YÜZÜN KIZARMADI MI?

Yaklaşık 10 yıldır koltuğa oturduğundan bu güne TOKATSPOR sevdalısı olduğunu belirten Tokat belediye Başkanı Adnan Çiçek sevda şahsi çıkar mı yoksa Tokatspor çıkarı mı diye soruyorum?

tokatspor-baskanini-seciyor

TOKATSPOR BAŞKANINI SEÇİYOR

Yirmi yıllık birikim sonucu Başkalığa hazırım dedi.

1-mayista-chp-il-baskanina-bayrak-tepkisi

1 Mayısta CHP il Başkanına bayrak tepkisi

TOKAT'ta 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı.