canlı yayın
devlet-kaybetmistir

DEVLET KAYBETMİŞTİR!.

MHP Tokat Milletvekili Dr.Reşat Doğru, Yeni yıla çok kısa bir zaman kaldığını belirterek 2014 yılını başta siyasetçiler olmak üzere herkes çok iyi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

ciftci-darbogaz-da

ÇİFTÇİ DARBOGAZ DA

MHP Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru,Toplumda memurun, emeklinin, işçinin, çiftçinin, köylünün ve esnafın büyük bir ekonomik dar boğazda olduğu, insanların hayatlarını idame ettirmekte büyük zorluklar çektiklerini anlattı.

19-milli-egitim-srasina-damgamizi-vurduk

19. Milli Eğitim Şûrasına Damgamızı Vurduk

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 19. Milli Eğitim Şûrası sona erdiğini ifade eden Ceylan ;'Şûradan önce iki çalıştay, bir ön şûra yaparak ve dört yayın çıkararak hazırlanandık, gündem maddelerine ilişkin görüş ve öneriler kitapçığımızla gündem oluşturduk. Komisyonlardan geçen önergelerimizin tamamına yakını genel kurulda oylanarak kabul edildi. Eğitim Bir-Sen, şûraya damgamızı vurduk' vurgusunu yaptı.

tokattaki-kck

TOKAT'TAKİ K.C.K

Tokat'ta K.C.K Kalemşörlük ve klavyeşörlüğünü deşifre ediyoruz KİM SUSTU!..

huseyin-akbas-gures-turnuvasinda-sampiyon-turkiye

HÜSEYİN AKBAŞ GÜREŞ TURNUVASINDA ŞAMPİYON TÜRKİYE

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Güreş Federasyonu’ nun ortaklaşa düzenlediği 5. Uluslararası Hüseyin Akbaş Büyükler Serbest Güreş Turnuvası’nda 78 puan toplayan Türkiye, şampiyonluk ipini göğüsledi.

tokat-egitim-bir-sen-ceylan-dedi

TOKAT EĞİTİM-BİR-SEN CEYLAN, DEDİ

Bizim millet olarak bir medeniyetimiz,bir tarihsel geçmişimiz vardır.YENİ OSMANLICILIK. Eksen kayması diyenler ne derlerse desinler bizler bu duruşu destekliyoruz.

-bak-sen-su-ise

BAK SEN ŞU İŞE

GÖREVİNİ YAPMADIĞINI İDDİA ETTİĞİMİZ MÜFETTİŞLER HAKKINDA BAŞVURU YAPTIĞIMIZ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SORUŞTURMAYI AYNI MÜFETTİŞLERE YAPTIRIYOR

KİRLETME İŞLERİ

Tokat belediyesine ait temizlik işleri görevlilerinde görev değişikliğimi oldu?

TOKAT SP SEÇİME HAZIRLANIYOR

Saadet Partisi Tokat İl Başkanlığı Eylül ayı İl divan toplantısı yapıldı. “Çelikleşme ve Seçime Hazırlık” kapsamında gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Hasan Bitmez katıldı.

uyusturucuya-hayir

UYUŞTURUCUYA HAYIR

TOKATSPOR TARAFTAR DERNEĞİ 60 GENÇLİK UYUŞTURUCUYA HAYIR YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLİYOR

hizli-tren-tokattan-gecmelidir

HIZLI TREN TOKAT'TAN GEÇMELİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru’nun ülkemizde hızlı trenin önemi ve Tokat’ın faydalanması ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulundu

31-mart-sabahi-besmele-ile-ise-basliyoruz

31 MART SABAHI BESMELE İLE İŞE BAŞLIYORUZ

Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Bilal Metehan Aydın, seçime sayılı günler kala halktan aldığımız yoğun ilgi ve desteklerden dolayı 31 Mart ta Bismillah deyip işe koyulacağını belirtti.

on--defa-dusunelim-bir-karar-verelim

On defa düşünelim, bir karar verelim

Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı İnşat mühendisi Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarını sanayi esnafını ziyaret ederek gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında esnafın yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştı.

chp-adayi-istifa-etti

CHP ADAYI İSTİFA ETTİ

Tokat CHP belediye Başkan adayı istifa etti..

tokat-bizim-gidecek-baska-yerimiz-yok

Tokat bizim gidecek başka yerimiz yok

Tokat bizim. Gidecek başka yerimiz yok. Biz on yıl öncede burada idik, şimdide buradayız. Gelin artık fazla vakit kaybetmeyelim.

tokatin-bes-yil-beklemeye-tahammulu-yok

TOKAT’IN BEŞ YIL BEKLEMEYE TAHAMMÜLÜ YOK

Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı İnş. Müh. Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarında il özel idaresi personelini ziyaret etti.

bilboardlarin-degil-gonullerin-adayi-aydin

BİLBOARDLARIN DEĞİL, GÖNÜLLERİN ADAYI AYDIN

Tokat esnafın karşısına çıkan ve “Tokat’a hizmet etmek bir onurdur.” diyen Başkan adayı Bilal Metehan Aydın,  “Ne para ne iktidar, işi bilen yapar

siz-islami-partisniz-dediler-kapattilar

SİZ İSLAMİ PARTİSNİZ DEDİLER KAPATTILAR

Tokat Saadet Partisi belediye Başkan adayı İnş. Müh. Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarına yeni mahallede milli görüş çizgilerini anlatarak devam etti.

---kaybedecek-bir-dakika-yok

KAYBEDECEK BİR DAKİKA YOK

Tokat Saadet Partisi belediye Başkan Adayı İnş. Müh. Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarına devam ediyor.

oyumu-akp-ye-verecegim

OYUMU AKP YE VERECEĞİM

Tokat CHP il Başkanı Duran Kum "Sayın Tayyip Erdoğan Tokat'tan belediye Başkan adayı olsun CHP li olarak oyumu AKP ye vereceğim"