- İLAN VE REKLAM VERGİLERİNİN 2. TAKSİT ÖDEMELERİ
- YEŞİLYURT BELEDİYESİ, YEŞİL GIDA MARKETLERİ YAYGINLAŞTIRIYOR
- Battalgazi Belediyesi Fırıncılar Esnafına Maske Dağıttı
- FIRINLARDA HİJYEN VE GRAMAJ DENETİMİ YAPILDI
- Rektör Karabulut’tan Fendoğlu mesajı
- BAŞKAN GÜDER, ELMASUYU MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ
- UYUYORMUSUNUZ?
- 100 Adet Fidanı Toprak Dede’yle Aynı Gün Toprakla Buluşturduk
- İL BAŞKANI BİLAL YILDIRIM GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
- Demekki Tokat’ta yolsuzluk var
Ocak ayında başlayan ve 2 taksit halinde ödenen ilan ve reklam vergilerinin 2. taksit ödemeleri 2 Kasım 2020 tarihinde sona eriyor.
“Doğal ve Organik Ürünleri, Nezih Mekânlarda Halkımıza Sunuyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, ‘Üreticiden Tüketiciye’ temasıyla ilkini Bostanbaşı Mahallesinde açtığı ‘Yeşil
Battalgazi Belediyesi İmkânlarını Vatandaş İçin Seferber Ediyor Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi’yi ziyaret
Fırınlarda hijyen ve gramaj denetimi yapıldı. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun talimatı ile Arapgir Zabıta Amirliği rutin fırın denetimlerini sıklaştırdı.
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Malatya eski milletvekili ve dönemin Malatya Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu’nun 17 Nisan 1977 tarihinde bombalı
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçesindeki mahallelerin sorun ve sıkıntılarının yerinde tespiti, var olan sorunların birinci ağızdan dinlenmesi ve belirlenen sorun ve
Şok iddia Tokat ta binlerce dönüm arazi son yıllarda el değiştiriyor.. Arazi satışının hangi yollarla kimlerin aracılığı ile gerçekleştirdiğini Tarafımıza gelen ihbar neticesinde
TEMA Vakfı kurucularından merhum Hayrettin Karaca’nın hatırasına ithafen 22 Ocak 2019 tarihinde Bakanlığımızca 81 ilde yüzer fidan dikme etkinliği başlatılmış olup, etkinlik
. Yeniden Refah Partisi Malatya İl başkanı Bilal Yıldırım 10 Ocak gazeteciler günü dolayısıyla yerel gazetecilere İl binasında bir kahvaltı verdi
Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; “ 3Y dedik biz. Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar. İşte yolu olmamanın bir adı da yolsuzluktur. Paran varsa yolu yaparsın, paran yoksa adama sorarlar,

İLAN VE REKLAM VERGİLERİNİN 2. TAKSİT ÖDEMELERİ
Ocak ayında başlayan ve 2 taksit halinde ödenen ilan ve reklam vergilerinin 2. taksit ödemeleri 2 Kasım 2020 tarihinde sona eriyor.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, YEŞİL GIDA MARKETLERİ YAYGINLAŞTIRIYOR
“Doğal ve Organik Ürünleri, Nezih Mekânlarda Halkımıza Sunuyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, ‘Üreticiden Tüketiciye’ temasıyla ilkini Bostanbaşı Mahallesinde açtığı ‘Yeşil Gıda Marketin yoğun ilgi görmesinden sonra Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarının bulunduğu binanın zemin katına 2.Yeşil Gıda Marketi açmaya hazırlanıyor. Başkan Çınar, Yeşil Gıda Market aracılığıyla vatandaşlara doğal ve organik ürünlerin yanı sıra temel ihtiyaç maddelerini ekonomik fiyatla ulaştırdıklarını söyledi.

Battalgazi Belediyesi Fırıncılar Esnafına Maske Dağıttı
Battalgazi Belediyesi İmkânlarını Vatandaş İçin Seferber Ediyor Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi’yi ziyaret etti. Fırıncı esnafına dağıtılmak üzere koruyucu maskeleri Oda Başkanı Mehmet Büyükelçi’ye teslim eden Başkan Güder, Bu zor süreçte gece gündüz demeden çalışan fırıncılara teşekkür etti.

FIRINLARDA HİJYEN VE GRAMAJ DENETİMİ YAPILDI
Fırınlarda hijyen ve gramaj denetimi yapıldı. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun talimatı ile Arapgir Zabıta Amirliği rutin fırın denetimlerini sıklaştırdı.

Rektör Karabulut’tan Fendoğlu mesajı
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Malatya eski milletvekili ve dönemin Malatya Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu’nun 17 Nisan 1977 tarihinde bombalı sukaste uğramışını yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN GÜDER, ELMASUYU MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçesindeki mahallelerin sorun ve sıkıntılarının yerinde tespiti, var olan sorunların birinci ağızdan dinlenmesi ve belirlenen sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında başlatılan Mahalle toplantıları kapsamında, Orduzu’da ki Elmasuyu mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

UYUYORMUSUNUZ?
Şok iddia Tokat ta binlerce dönüm arazi son yıllarda el değiştiriyor.. Arazi satışının hangi yollarla kimlerin aracılığı ile gerçekleştirdiğini Tarafımıza gelen ihbar neticesinde yapmış olduğumuz araştırmalarda Bir işletmede yönetici konumunda bulunan Y.Z ve E.İ, adlı şahısların aracı oldukları iddiası ortaya çıktı.

100 Adet Fidanı Toprak Dede’yle Aynı Gün Toprakla Buluşturduk
TEMA Vakfı kurucularından merhum Hayrettin Karaca’nın hatırasına ithafen 22 Ocak 2019 tarihinde Bakanlığımızca 81 ilde yüzer fidan dikme etkinliği başlatılmış olup, etkinlik kapsamında 81 ilde yüzer fidan toprakla buluşturulacak.

İL BAŞKANI BİLAL YILDIRIM GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
. Yeniden Refah Partisi Malatya İl başkanı Bilal Yıldırım 10 Ocak gazeteciler günü dolayısıyla yerel gazetecilere İl binasında bir kahvaltı verdi

Demekki Tokat’ta yolsuzluk var
Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; “ 3Y dedik biz. Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar. İşte yolu olmamanın bir adı da yolsuzluktur. Paran varsa yolu yaparsın, paran yoksa adama sorarlar, nereye gitti bu para? İşte o para yolsuzluğa gitti" ifadelerini kullanmış idi.

Başkan Çınar, Karla Mücadele Ekiplerini Ziyaret Edip, Baklava İkram Etti
Süper Kahramanlarımız Canla Başla Çalışıyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Yeşilyurt’ta ki ulaşım ağını akıcı hale getirip vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışan ‘Süper Kahramanlar’ karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek, baklava ikram etti.

‘Mutlu İnsanların Şehri; Yeşilyurt’ 2019 Yılında Her Alanda Gelişti ve Büyüdü
Anadolu’nun en güzel mozaiklerini içinde barındıran, kadim medeniyeti, doğal ve tarihi güzellikleri, yöresel lezzetleri, misafirperver, güler yüzlü ve çalışkan insanlarının huzur ve refah içerisinde yaşadığı Yeşilyurt, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar önderliğinde 2019 yılında gerçekleşen yatırımlar ve sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye çapında tanınan ve bilinirlilik seviyesi yükselen bir ilçe konumuna ulaştı.

Haydi Topyekün Tatile…!
Bizim takımın futbolcuları sanırım Beşiktaş maçından sonra tatile çıkmışlar. Sonra bir baktık Rize bize kendi sahamızda demli bir çay içiriverdi. Başımız döndü. Akabinde Antep. Ve puan kayıpları ardı ardına geldi. Sergen hocanın 90 dakika katlandığı futbolcular, oyuncu değişikliklerinde saç baş yoldurtan değişikler de ardı ardına gelince puan kayıpları da kaçınılmaz oldu.

BU TAKIMA NE OLDU.....?
Belki de maç trafiğinin yoğun oluşu ve akabinde dinlenemeden 1 hafta içerisinde 3 maç yapmak. Belki de takım içinde her hafta teknik direktörümüzün rakip takıma göre taktiksel düşüncelerden dolayı futbolcu değişiklikleri ve futbolcuların yedek kalmasından kaynaklanan sorunlar…

“Bir Bilenle Bilge Nesil”
Şube Başkanı Ceylan, “İl geneli tüm liselerimizde uygulayacağız bu projeyi. Yüz ağartan 3. Yılımız olacak inşallah. Valimiz Dr. Ozan Balcı, Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu ve İl Müdürümüz Murat Küçükali beyin başından beri desteklerini alıyoruz.

TUZAĞA DÜŞÜLMEMELİ
Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yapmış olduğu açıklamada; Kamuoyuna yansıyan bazı haberlere göre, rotaryenler Millî Eğitim Bakanlığı ve okullarla teması artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor, hatta daha da ileri gidip “Rotary Okulda” temasıyla bakanlık ve millî eğitim müdürlükleriyle ikili görüşme ve iş birliği içerisine giriyorlar ifadeleri kullandı.

NANE MOLLA YI AÇIKLIYORUZ'
Eee Molla efendi… haber yaptığın gazetede, sitede şantaj, tehdit, hakaret ve iftira içerikli yazılar yazarak. Kimleri parayla, kimleri hangi neden ile susturduğunu ve ZU!..

NANE MOLLA UÇTU
BAKIŞ HABER tarafından deşifre edilmeye başlanan sözde haber sitesi yayımladığı İFTİRA-HAKARET-ŞANTAJ İçerikli ve Molla Kasım ın yazılarını yayımdan kaldırdı

Tokatspor'a haciz
Tesislerde bulunan malzemelerin taşındığı esnada kulüp binasında bulunan bazı futbolcular olaya tepki göstererek odalarında bulunan eşyaları pencereden dışarı fırlattı. Yatak ve televizyonları atan futbolcular adına konuşan takım kaptanı Ercan Güneri, "Biz gurbetten geldik, çadırda da olsa Tokatspor için top oynarız. Mücadele etmeyen Tokatlılar utansın, biz değil