canlı yayın

.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun.

.

Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren Kurban Bayramı hayırlara vesile olsun

btp-tokat-il-baskanligi-haber--huseyin-bastan-lozan-mesaji

BTP TOKAT İL BAŞKANLIĞI-Haber- Hüseyin Baş'tan Lozan mesajı

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Lozan Barış Antlaşması'nın 97'inci yıldönümü münasebetiyle sosyal medya hesabından Türkiye haritalı bir görselle kutlama mesajı yayımladı

tarim-arazisidir

TARIM ARAZİSİDİR

Yüce Türk Milleti adına İstinaf Başvurusunda karar verildi.Tokat İli Emirseyit Belediyesi Kömeç ve Büyük yıldız köyleri arasında kalan eski Turhal yolu kenarındaki arazilerin tarım dışı kullanılmasına müsaade edilmedi.

tokat-osb-cadi-kazani-gibi

TOKAT OSB CADI KAZANI GİBİ

VALİ BALCI; ORGANİZE SANAYİ DE RANTIN ÖNÜNE GEÇİLEBİLECEK Mİ? Tokat Organize Sanayi Müteşebbis Heyet Başkanı Vali Ozan Balcı’ya Soruyoruz; Olumsuzluklar İçeren Açıklama Yapan Orhan Gürgünoğlu’nun Açıklamalarına ve OSB deki sorunlara Heyetin Başkanı Olarak Ne Diyeceksiniz?

duayen-gazeteci-camgozoglu

DUAYEN GAZETECİ CAMGÖZOĞLU

Camgözoğlu ailesine, Tokatlı sevenlerine, basın ve Tokatspor camiasına başsağlığı diler, saygılarımı sunuyorum.

-tokatta-organize-isler-

TOKAT’TA ORGANİZE İŞLER !

Tokat’tayız.. Bakış Gazetesi kamuoyunu aydınlatma Kamuyu bilgilendirme ilkesini ön planda tutarak yayın hayatına devam edip her hafta bir il haber serimizde Tokat’tayız.

chpli-durmaz-tokat-acilen-afet-bolgesi-ilan-edilmelidir-

CHP’Lİ DURMAZ: “TOKAT ACİLEN AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİDİR ”

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Kadim Durmaz, dolu ve şiddetli yağıştan dolayı tarım arazileri büyük zarar gören ilçe ve köyleri ziyaret etti.

ciraklik-donemi-bitti-vali-bey-

Çıraklık Dönemi Bitti Vali Bey !

Ustalık döneminde umarım Devlet gücünü, yatırımları siyasilerin oyununa rağmen bulunduğun şehre getirmeye yardımcı olursunuz

tokatta-larvaya-gecit-yok

TOKAT’TA LARVA’YA GEÇİT YOK

TOKAT BELEDİYESİ LARVA İLE MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR Tokat Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, haşere, uçkun ve larva üreme noktalarında ilaçlama çalışmalarına başladı. Behzat Deresi, Geksi Deresi, kanal kenarları başta olmak üzere her çeşit su birikintisi, sazlık, fosseptik çukurlarında ve tespit edilen bölgelerde belediye ekipleri, larva ve haşere ile mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

gun-birlik-gunudur

Gün Birlik Günüdür

Tokat Oluşum Grubu Yazılı Basın Açıklaması Yaptı. Oluşum Gurubu Adına Muhsin Şenocak açıklamasında şu konulara değindi.

sekreter-secimi

SEKRETER SEÇİMİ

Bunlardan hangisinin sekreter olacağının seçimi için benim huzurumda bir sınav yapılmasına karar verildi.

covid-19-la-mucadele-kapsaminda-uretim-rant-icin-mi-yapildi

COVİD 19 la mücadele kapsamında üretim RANT için mi yapıldı?

BAKIŞ gazetesi olarak soruyoruz COVİD 19 la mücadelede Milli eğitim okulları ticari kazanç için mi devletin tüm imkanlarını kullanmaya açtı?

baskan-eroglu-tokat-her-alanda-yeniden-kullerinden-dogacak

BAŞKAN EROĞLU: “TOKAT HER ALANDA YENİDEN KÜLLERİNDEN DOĞACAK”

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Hıdırlık Sosyal Tesislerinde bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. 2019 Yılında yapılan çalışmalara ilişkin sunum yapan Başkan Eroğlu, genel bütçe, belediye birimleri, personel ve araç parkuru gibi birçok konuda bilgi aktararak, 2020 yılında yapılacak yatırımlar ve çalışmalarla ilgili Meclis Üyelerine bilgilendirme yaptı.

uyuyormusunuz

UYUYORMUSUNUZ?

Şok iddia Tokat ta binlerce dönüm arazi son yıllarda el değiştiriyor.. Arazi satışının hangi yollarla kimlerin aracılığı ile gerçekleştirdiğini Tarafımıza gelen ihbar neticesinde yapmış olduğumuz araştırmalarda Bir işletmede yönetici konumunda bulunan Y.Z ve E.İ, adlı şahısların aracı oldukları iddiası ortaya çıktı.

-egitim-bir-senden-donem-sonu-degerlendirmesi

EĞİTİM BİR SEN’DEN DÖNEM SONU DEĞERLENDİRMESİ

Eğitim Bir Sen Tokat 1 No’lu Şube Başkan Vekili Abdurrahman İlhan’dan dönem sonu değerlendirmesi

ispata-davet-

İSPATA DAVET

Bu filmi defalarca izledi vatandaş sadece baş aktör sabit yardımcı oyuncular değişiyor da !

demekki-tokatta-yolsuzluk-var

Demekki Tokat’ta yolsuzluk var

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; “ 3Y dedik biz. Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar. İşte yolu olmamanın bir adı da yolsuzluktur. Paran varsa yolu yaparsın, paran yoksa adama sorarlar, nereye gitti bu para? İşte o para yolsuzluğa gitti" ifadelerini kullanmış idi.

makif-ersoyu-anma

M.Akif Ersoy'u Anma

Toprakta gezen gölgeme toprak çekilince, Günler şu heyulayı da er geç silecektir. Rahmetle anılmak, ebediyet budur amma, Sessiz yaşadım, kim beni, nerden bilecektir?

genc-yazar-aybukenin-ilk-kitabi

Genç Yazar Aybüke'nin İlk Kitabı

Genç yazar onsekiz yaşındaki Aybüke Önür’ün Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur isimli ilk kitabı okuyucuları ile buluştu.