canlı yayın
belediye-bulteni-ile-asparagas-haber

BELEDİYE BÜLTENİ İLE ASPARAGAS HABER

2017 yılında yapmış olduğu açıklama da Başkan Eroğlu;" inşallah bu işin yılsonuna kadar projelendirilip önümüzdeki yıl da ihalesinin yapılıp kazmasının vurulduğunu göreceğiz. Bu işten geri dönüş yok. En son DSİ'den bir yazı bekliyorduk o yazı da geldi. Önümüzdeki yıl bu işe başladığımızda en kısa sürede inşaatı bitip iş yerleri ruhsatları alındıktan ve 6 ay içerisinde taşınma sürecinin bitmesiyle tahminen 2020'de yeni nesil modern sanayi sitesine taşınmış olacağız diye ön görüyorum."

guven-kaldi-mi

GÜVEN KALDI MI?

Tokat’ta yapılması düşünülen Sanayi sitesi Yeri İle İlgili Son Durum Umutlar Yargıdan gelecek Arazi İle İlgili karar ve 2021 Şubat ayı Yatırım Programına Tekrar Alınma Kararının Çıkması.

karaca-engelsiz-dunya-engelsiz-turkiye

KARACA, Engelsiz Dünya, Engelsiz Türkiye

Tokat Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Engelliler Komisyonu Başkanı Mehmet Karaca; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle açıklamalarda bulundu.

koop-baskani-celik-yine-ara-gazi-verdi

Koop Başkanı Çelik Yine ARA GAZI verdi..

2016 yılında kurulan 2020 yılında taşınılmış olacak denilen S.S. Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı kooperatifinde YALAN üstüne YALAN

tokatta-saglikcilara-mobing

Tokat'ta Sağlıkçılara Mobing

Başhekim yaşanan sorunları giderme yerine sağlık personeli ile ikili diyaloglarda siyasi kimliği arkasına alarak baskı uygulaması keyfi tutum ile rast gele soruşturma açması ve sudan bahanelerle ifadeye çağırma girişimleri tam anlamıyla mobing uygulaması personelin çalışmasına engel olma girişimi kafalarda soru işaretleri doğurmaya başladı..

kacak-yapilar-yikiliyor

KAÇAK YAPILAR YIKILIYOR

Kamu yararını önplanda tutarak Bakış gazetesi olarak Gazetecilik ilkelerimizden sapmadan kurum kuruluş ayırımı yapmadan kamuoyunu aydınlatıp kamuyu bilgilendirme amacıyla gereği haberlerimiz yapmaya devam ediyoruz..

celik-pembe-panjurlu-sanayi-sitesi-hayali-kuruyor

ÇELİK, PEMBE PANJURLU SANAYİ SİTESİ HAYALİ KURUYOR

2016-2017-2018 tarihli açıklamalarında, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; Bazı dedikodular duyuyoruz sanki biz hiç araştırma yapmadık hemen karar vermişiz gibi. Kömeç köyü sınırlarında bulunan arazinin tarım arazisi midir değil midir araştırmasının yaptık. GOP Üniversitesi ve Ziraat Mühendisleri tarafından rapor aldık diyor oysa ki?

osb-de-ne-isiniz-var

OSB de Ne İşiniz Var!

Yapmış olduğumuz haberler sonrası bir kısım sorunlar ortadan kalkarken OSB nin iç huzuru şahsi çıkarlar uğruna yönetim tarafından yok ediliyor.

-tso-baskani-bocalamaya-basladi

TSO BAŞKANI BOCALAMAYA BAŞLADI

TSO Başkanı itibarlı işadamı Saygın Doktor Ali Çelik'e Bakış gazetesi olarak diyoruz ki, HER KES KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLESİN.

tokat-valisi-ozan-balci-pancar-soktu-ve-kitap-dagitti

TOKAT VALİSİ OZAN BALCI PANCAR SÖKTÜ VE KİTAP DAĞITTI

Kayseri Şeker’in 3 Fabrikasından bir tanesi olan Turhal Şeker Fabrikası’nın ekim sahasında bulunan Köy ve İlçelerde incelemelerde bulunan Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Tokat’a bağlı Tahtoba Köyünde pancar üreticileri ile bir araya gelerek, taleplerini dinledi ve pancar hasadı yaptı.

okul-mudurleri-filyasyondan-cikarilsin

OKUL MÜDÜRLERİ FİLYASYONDAN ÇIKARILSIN

TOKAT EBS Tokat Valiliğine yazdığı yazı ile filyasyon ekiplerinden Okul Müdürlerinin çıkarılmasını taleb etti.

-neden-yargi-yolu-degil-de

Neden Yargı Yolu Değil de…

YAPMIŞ OLDUĞUMUZ HABERLERDEN DOLAYI KAMUOYUNU ALDATAN KAMU YARARINI HİÇE SAYANLARDAN DAVACIYIZ

tokat-yesil-kucuk-sanayi-sitesinde-neler-oluyor

Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi’nde Neler Oluyor?

Tokat ili, Kömeç ve Büyükyıldız Köyleri arasında kalan alanda yapılacağı söylenen Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili gelişmeler sanayi esnafından saklanıyor mu?

-tso-baskani-celik-kendine-koruma-kalkani-buldu

TSO BAŞKANI ÇELİK KENDİNE KORUMA KALKANI BULDU

Geçtiğimiz günlerde Tokat TSO Başkanı Ali Çelik ile ilgili haber sitemiz ve haber sitemizin sosyal medya hesabından haber nitelikli bilgi edinme ve cevap bekleyen sorular sordum.

ceylan-yeni-egitim-ogretim-yili-hayirli-olsun

Ceylan, Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

TOKAT EBS Şube Başkanı Şaban Ceylan,Okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri ile yapılan başlangıç hepimize moral olacak inşallah. Bütün iyi niyetimizi ortaya koymalı dayanışma ile bu zorlukları aşmalı ve tüm öğrencilerimizi okulla buluşturmalıyız.

tokatta-yine-katakulli

TOKAT'TA YİNE KATAKULLİ

Eroğlu’nun Toprak kurul kararı Öncesi Açıklamaları ile Kamuoyu ve Kamuyu Yanıltarak Haksız Girişimleri Sonucu Alınan Kararlar İçin Soruyoruz (MİNAREYİ ÇALMADAN KILIF MI HAZIRLADINIZ?)

ceylan-ogretmen-ve-veli-arastirmamizi-kamuoyuyla-paylasiyoruz

Ceylan, Öğretmen ve Veli Araştırmamızı Kamuoyuyla Paylaşıyoruz.

Başkan Ceylan, “Bu çalışmayla amacımız, temel sorun alanlarına işaret etmek, okulların daha güvenli bir şekilde açılmasını sağlama noktasında çözüm önerileri sunmaktır”

emlakcilar-yasasi-suruncemede

EMLAKÇILAR YASASI SÜRÜNCEMEDE

Tokat Emlak Borsası Sahibi Selami Baykal Emlakçılar dışındaki kişilerin gayrimenkul satışı yapmasının cezasının çok büyük olduğunu belirtti

veliler-ellerini-cebe-atmalidir

"Veliler Ellerini Cebe Atmalıdır"

Okulların uzun süreli kapanması, bu dönemde çocukların öğrenme motivasyonlarının kaybolması, bazılarının uzaktan/online derslere erişememesi ve katılamaması gibi birçok nedenle öğrenciler, öğrenme kayıpları yaşamışlardır.

.

Tokat