canlı yayın

EROĞLU, MAHALLE GEZİLERİNDE

07 Ocak 2014 Salı 17:38
eroglu-mahalle-gezilerinde

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, “Kalbimde bu memlekete hizmet etme sevdası ile bizi bu yolculukta Cenab-ı Allah inşallah mahcup etmez.

             AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, ilk mahalle toplantısını Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleştirdi.
Yaklaşık bir aydır çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Eroğlu, bu çalışmaları halkın beklentileri doğrusunda değerlendirdiklerini kaydetti. Eroğlu, 4 yıla yakın bir süredir yaptığı AK Parti İl Başkanlığı görevinin bir avantaj olacağını düşündüğünü belirterek, “Kalbimde bu memlekete hizmet etme sevdası ile bizi bu yolculukta Cenab-ı Allah inşallah mahcup etmez. Bizde sizleri mahcup etmeyiz diye her zaman dualarımda bunu söylüyorum. Çünkü belediye başkanlığı, milletvekilliği gibi bu görevler siyasette zor görevler. İnsanların talip olma anlamında sorumluluğu omuzlarındaki yükü, insanların her türlü vebalinin üzerinde olduğu yükü var. Biz yola çıkarken bu sorumluğu omuzlarımıza yükleyerek, insanları mahcup etmeden daha güzel hizmetler yapmanın mücadelesi içerisinde olacağız” dedi. 

     AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Zait Güler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

AK PARTİ, Tokat, Eroğlu, Başkan


Haber okunma sayısı: 4476

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER