AKP
AKP
-tokat-togu--rektoru-kamuyu-zarara-ugratiyor

Tokat TOGÜ Rektörü Kamuyu Zarara Uğratıyor

Karara Uymayan GOP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Kamuyu Üçyüzbin TL Zarara Uğratıyor Cumhurbaşkanlığı genelgesini yok hükmünde gören GOP Üniversitesi Rektörü Şahin, kamuyu 300 Bin TL zarar uğratma yolunda.

-tokat-gu-universitesi-rektoru-prof-dr-bunyamin-sahine-soruyoruz

TOKAT GÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e Soruyoruz

Cumhurbaşkanına nasıl hesap vereceksiniz? Hakikaten Rektörlük tam olarak ne demek? Kendini la-Yüsel görmek mi demek. Siz Rektör atanınca yaptığınız her uygulama doğru mu olacak.? Cumhurbaşkanlığı genelgesini yok sayın, Mahkeme kararını yok sayın, Yetkili Sendika talebini yok sayın, Sayın Rektör; Size kim dur diyecek?

tokat-gop-universitesi-rektoru-kamuyu-zarara-ugratiyor

TOKAT GOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KAMUYU ZARARA UĞRATIYOR

EBS 1 Nolu Şube Başkanı Ceylan, “TOGÜ verdiği yanlış kararla hem öğretmenin hak edişini hem de 2.500 TL mahkeme masraflarını ödemek zorunda. Bu devletin imkânlarının heba edilmemesi gerekir.

sok-iddia-definemi-aradilar

ŞOK İDDİA DEFİNEMİ ARADILAR!

Bakan Bey, Araçla Geçerken Köprüyü Görmüş ! Tokat Valisi, Milletvekili, belediye Başkanı aynı konuyu anlatıyor; ‘Sayın Bakanımız Haziran ayında Tokat’ımıza teşrif etmişlerdi. Ve buradan araçla geçiyor iken köprümüzü görünce köprü ile ilgili bizlerden bilgi almışlardı. Ve hemen aracı durdurarak köprüyü göreyim diyerek kendisi köprüye doğru hareket etmiş idi. Ve gittiğimizde kendisi de köprüyü gördüğünde o hayranlığını gizleyemedi ve hemen talimatlarını verdiler’

suclu-tokatspor-mu

SUÇLU TOKATSPOR MU?

Bu güne kadar Tokatspor’un isminden faydalanarak kimi maddi kimi manevi katkı sağlayanlar oldu mu?

yalan-makinasi-da-sasirdi-

YALAN MAKİNASI DA ŞAŞIRDI !

Yapmış olduğu açıklamalar ile kendisinin yalan söylemediğini Bakan ve Genel Müdürlerin YALAN cı olduğunu ima etti Kop.Bşk. Altan ÇELİK yalan makinasını da şaşırttı.

kim-bu-namussuz--serefsizler-

Kim Bu Namussuz , Şerefsizler !

Yapmış olduğu açıklamalarla gündem yaratan yemek bedelini TSO tarafından ödeten Başkan Ali Çelik’in Rantla, Yolsuzlukla, Usulsüzlükle, Kurumlarda çalışan Cemaat üyeleri ile, Din alıp satanlarla, Namussuz ve şerefsizlerin kim olduğunu belgeleri ile KAMUYONA Açıklamasını bekliyoruz.

danistay-karari-yok-hukmunde-mi

DANIŞTAY KARARI YOK HÜKMÜNDE Mİ?

Tarım arazilerinin yok olmasına mahkeme kararlarının uyulmasına göz yuman Tokat Milletvekilleri, Vali, Belediye Başkanları, STK lar, Bürokratlar TARIM ın yok olmasına sebep oluyorlar

tokat-osb-de-bulunan-fabrikaya-cokme--plani-ve-rusvet-carki

Tokat OSB de bulunan fabrikaya ÇÖKME planı ve RÜŞVET çarkı

Teşvikten faydalana bilmek için teminat olarak fabrika binasını ipotek gösterildi. Rüşvet çetesinin Asıl gayelerinin bizleri mağdur duruma sokup elimizdeki fabrika ve arazimizin elimizden banka aracılığıyla ucuza kapatıp kendi adlarına geçirmek .

beyazit--vatan-sana-minnettar-yigidim

BEYAZIT " VATAN SANA MİNNETTAR YİĞİDİM"

Aç, susuz, uykusuz Nasır tutmuş ayaklarla yürüyorduk Kaygusuz Sis, çamur, kanla, terle, üzerindeydik bulutların Ayrım Hanke Yaylası´nda, yeşerirken umutlarım Soğuk namlular elimizde, yürüyorken dağlara Şehitlerden selam geldi, savaşan tüm sağlara Uzaklarım yakınlaştı, inancımla, davamla Uyan Hanke, geliyorum, heybetimle, havamla.

yan-gel-yat-baskan

Yan Gel Yat Başkan

Başkanların akıl almaz öyküsü Elektrik, su, doğalgaz, çay, kahve bir yana bulundukları mekana da PARA ödemezler.

-danistay-son-noktayi-koydu-tarim-arazisi

DANIŞTAY SON NOKTAYI KOYDU ‘TARIM ARAZİSİ’

DANIŞTAY ın verdiği karar uyacak mı? İmara açılan TARIM alanlarını tekrar tarıma kazandıracaklar mı? Yoksa RANT ın peşinde koşmaya devam mı edecekler? İmara açılarak bina ve işyeri yapılan tarım arazileri üzerindeki binalar yıkılacak mı?

eroglu--son-soz-yarginin

Eroğlu ‘ SON SÖZ YARGININ’

Tokatsor A.Ş Başkanı Ufuk Akçekaya tarafından Tokat belediye Başkanı Eyüp Eroğlu hakkında iddia ve ithamlarda bulunması nedeniyle Başkan Eroğlu yapmış olduğu bilgilendirme de konuyu yargıya taşıdıklarını belirtti.

chpden-verusa-holdinge-suc-duyurusu

CHP’DEN VERUSA HOLDİNG’E SUÇ DUYURUSU!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Erbaa’nın Sakarat ve Boğalı yaylalarında yapılmak istenen maden projesi hakkında Erbaa Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

vekil-beyazit-yagcimusa-goleti-sadece-tokatimiza-degil-turkiyeye-kazandiracak

Vekil Beyazıt; 'Yağcımusa Göleti sadece Tokat’ımıza değil Türkiye’ye kazandıracak'

Tokat AK Parti Milletvekili Yusuf Beyazıt, Musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak için, talvegden yüksekliği 56 m olan kilçekirdekli kaya dolgu tipinde içme suyu ve enerji amaçlı inşaa edilecek olan Tokat Dartaş Mehmet Karaca Göleti’nin 2020 yılı Kasım ayı içerisinde ihalesi tamamlanmıştır.

tokat-sanayi-sitesi-bilmece-gibi

Tokat Sanayi Sitesi Bilmece Gibi

Yıllardır yatırım programına alındı deniliyor, Yatırım programına alınacak deniliyor, proje onaylandı deniliyor, onaylanacak deniliyor. Sadece İnşaat temelini şu gün atacağız diyemiyor Bay Altan Çelik..