canlı yayın
tek-derdimiz-cumhuriyet-halk-partisidir

TEK DERDİMİZ CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR

Tokat/Sulusaray Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı kapıya kilit vurunca İl Başkanı Mustafa Duran tarafından uyarıldı.

-chpli-baskan-vekaleti-akpli-meclis-uyesine-verdi

CHP’Lİ BAŞKAN VEKALETİ AKP’li MECLİS ÜYESİNE VERDİ

Tokat’ın CHP’li Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın şehir dışında ve izinli olduğu günlerde belediye başkanlığı görev vekaletini AK Partili belediye meclis üyesi Mehmet Erçelik’e verdi.

-balkan-kupasi-tokatta

BALKAN KUPASI TOKAT’TA

Balkan Kupasını Tokat'a getirerek Şehrimize takım halinde en büyük başarıyı kazandıran Belediye Plevnespor Voleybol takımı kupayı Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'na takdim etti.

-tokat-resadiye-busurum-koyu-genclik-konseri

TOKAT REŞADİYE BÜŞÜRÜM KÖYÜ GENÇLİK KONSERİ

Büşürüm derneği başkanı Şakir Özdemir beyin açılış konuşması, ardından gençlik kolu başkanı Birkan Alkay ve kadınlar kolu başkanının konuşmasıyla devam etti.

ceylan-harf-harf-isledik

Ceylan 'Harf Harf İşledik'

Omuzlarımızda 1 milyonu aşkın üyenin haysiyetini, 5 milyon 200 bin kişinin mesuliyetini taşıyoruz

hizmet-bekiliyor

Hizmet Bekiliyor

Tokat’ın önünü açıp geliştirecek, kalkındıracak hizmetler, yatırımlar Tokatlılar için hiçbir zaman önemli olmadı bu gidişle de olmayacak gibi.

vurun-abaliya

VURUN ABALIYA!

Tokat halkı Tokatspor sevdası için ekmek parasını verdi, kimi zaman cep harçlığını verdi, kimi zaman yatağını, yorganını sattı. Kimin evine, kiminin iş yerine icra el koydu. Kimi zaman Valilik, Belediye ve kurumlar her türlü riski göze alarak Tokatspor’a destek verdi. Kimi zaman Tokatspor’un adını kullananlar da oldu, haksız kazanç elde edenlerde oldu. Kulübün menfaati için açılan davalara müdahil olamayan delegeler ne iş bu vurun abalıya…

-tokatspor-as-ye-sok-iddialar

TOKATSPOR A.Ş ye ŞOK İDDİALAR

Tokatspor 2.ligden 3.lige düşünce Tokatspor A.Ş Başkanı Ufuk Akçekaya başta Tokat Valisi Ozan Balcı, Tokat Milletvekili( ismi Kulüp Başkanında saklı), eski kulüp Başkanları, ve bir çok kamu kurumunu ve kişileri zan altında bırakan açıklamalarda bulunması üzerine Tokatspor kongre üyesi Orhan Aynur, şok iddialarda bulunarak Tokat Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

tokat-maden-arama-paneli

TOKAT MADEN ARAMA PANELİ

Tokat Almus Tozanlı beldesinde ki Maden aramalarına karşı ilk bilgilendirme paneli STK ların, siyasi önderlerin ve yoğun Halkın katılımıyla gerçekleşti.

chpli-durmaz--volkswagenin-kuracagi-fabrikaya-tokatlilar-olarak-talibiz

CHP’Lİ DURMAZ: “ VOLKSWAGEN’İN KURACAĞI FABRİKAYA TOKATLILAR OLARAK TALİBİZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri, Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Volkswagen’in Türkiye’ye kurmayı düşündüğü fabrikaya Tokatlılar adına talip olduğunu açıkladı.

tokatsporu-kimler-kume-dusurdu

TOKATSPOR'U KİMLER KÜME DÜŞÜRDÜ?

Tokatspor 2.ligden 3.lige düşünce Tokatspor A.Ş Başkanı Ufuk Akçekaya başta Tokat Valisi Ozan Balcı, Tokat Milletvekili( ismi Kulüp Başkanında saklı), eski kulüp Başkanları, ve bir çok kamu kurumunu ve kişileri zan altında bırakan açıklamalarda bulundu.

-egitim-2023-ile-meb-nereye-tokat-il-milli-egitim-nereye

EĞİTİM 2023 İLE MEB NEREYE, TOKAT İL MİLLİ EĞİTİM NEREYE?

Amacımız kişileri ve kurumları itibarsızlaştırmak değil, aksine kurumlarımızın itibarını zedeleyecek davranışlara engel olmaktır.

-tokat-bahcelievlerde-coskunun-adi-

TOKAT BAHÇELİEVLER’DE COŞKUNUN ADI

AK Parti Belediye Başkan Adayı ve mevcut Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahalle buluşmalarında büyük bir coşku ile karşılanıyor.

tokat-71-proje

TOKAT 71 PROJE

Yeni dönemde yapacağımız 71 Projeyi 2071 nesline armağan ederek, güzel bir Tokat Şehrini miras bırakacağız.

-turk-ekonomisinde-bulunan-mikroplar-2-

TÜRK EKONOMİSİNDE BULUNAN MİKROPLAR 2

Tokat belediye Başkan adayı Alparslan Akyüz, ‘Hukukun üstün olmadığı bir ülkede reel ekonomiden bahsedilemez. Aynı zamanda ekonomik büyümeden de bahsedilemez. Hakkı üstün tutan bir ekonomi anlayışı güçlü siyaset ve güçlü meclisle olur.

turk-ekonomisinde-bulunan-mikroplar-1

TÜRK EKONOMİSİNDE BULUNAN MİKROPLAR (1)

Tokat belediye Başkan adayı Alparslan Akyüz Ülkemiz bu zulüm aracından ancak ve ancak adil ekonomik düzen sayesinde kurtulabileceğini belirtti.

cikin-da-aciklayin

Çıkın da açıklayın!

Aldatıldık, kandırıldık bizim gayemiz amacımız şu idi deyin…

hizmetin-adi

Hizmetin Adı

Fabrikalar kursanıza, işsizlik çığ gibi artıyor.. Ne gerek var park yapmaya, ne gerek var yolları, kaldırımları yapmaya. İş imkanı yaratacak alanlara ihtiyaç var.

ulke-geneli-ve-tokatta-gundem-cocuk-istismari

Ülke geneli ve Tokat’ta gündem ‘çocuk istismarı’

Tokat Valisi, Savcılığı olayın üstünü kapatma girişimi taraftarı olmaz ise, mağdur çocukların aileleri ekonomik çıkarı unuturlarsa Tokat’ta onlarca kişi deşifre olur.

-tecavuz-girisimi

TECAVÜZ Girişimi

T.B.B Başkanı Lütfü Bora tarafından TECAVÜZ girişim sonucu yetkililer suskun kaldı..