canlı yayın
yaban-hayvanlari-icin-dogaya-yiyecek-birakti

Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yiyecek Bıraktı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri hava sıcaklığının eksi derecelerde seyrettiği soğuk kış günlerinde yaşam mücadelesi veren yaban hayvanları ile sokak hayvanları için doğaya yiyecek bıraktı. Kış şartlarında büyük sorun olan yiyecek ihtiyaçlarının karşılanması için doğaya belirli aralıklarla yiyecek takviyesi yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi doğada ki hayvanları unutmadı

chp-milletvekili-gurer--kansere-neden-olan-asbest-icin-ne-kadar-duyarliyiz

CHP MİLLETVEKİLİ GÜRER – “KANSERE NEDEN OLAN ASBEST İÇİN NE KADAR DUYARLIYIZ”

CHP Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer TBMM düzenlediği basın toplantısında asbest ile ilgili sorunlara dikkat çekti. 2010 yılında ülkemizde kullanımı yasaklanan asbestin halen bazı ürünlerde kullanıldığını, Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarının bu konuda gerekenleri yapması ve yönetmeliklerin bir an önce çıkarılmasını istedi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 7 yılda Yıkım yönetmenliğini dahi çıkaramadı” dedi.

baskan-cinar-2019-yili-uluslararasi-ideal-kentler-odul-toreni-icin-fransaya-gitti

BAŞKAN ÇINAR, 2019 YILI ULUSLARARASI İDEAL KENTLER ÖDÜL TÖRENİ İÇİN FRANSA’YA GİTTİ

“Yeşilyurt’umuzun Tüm Zenginliklerini Dünya ile Paylaşacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kadim Yeşilyurt Kentsel Planlama Projesi’nin Uluslararası Kentsel ve Mimari Dokunun Korunması ödülüne layık görülmesinden dolayı 16 Ocak Perşembe günü Fransa’nın Paris kentinde düzenlenecek 2019 Yılı Uluslararası İdeal Kentler Ödül törenine katılmak için Fransa’ya gitti.

dinc-saglikli-ve-guzel-bir-hayat-icin-spor-yapalim

“Dinç, Sağlıklı ve Güzel Bir Hayat İçin Spor Yapalım”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yapılan yenileme ve düzenleme çalışmalarından sonra her yaştan vatandaşın spor yapabileceği bir merkez hüviyetine kavuşan Yakınca Yaşam ve Spor Merkezini ziyaret etti. Başkan Çınar, dinç, sağlıklı ve güzel bir hayat için tüm vatandaşları spor yapmaya davet etti.

Memursen: Emek için Yerelden Evrensele Mücadeleye Devam Edeceğiz…

2019 yılı değerlendirmesi ve yeni yıl yapılacak çalışmalar hakkında açıklama yapan Memursen İl Temsilcisi SUAT MANTAR:

baskan-cinar-yeni-yatirimlar-icin-ankarada-temaslarda-bulundu

BAŞKAN ÇINAR, YENİ YATIRIMLAR İÇİN ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

“Verimli ve Güzel Görüşmeler Yaptık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’u 2023 vizyonuna ulaştıracak yeni yatırımların takibi için gittiği Ankara’da ki görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi.

calik-arguvan-doganyol-ve-puturgedeki-depremzedeler-icin-yasal-duzenleme-gerceklesti

Çalık; “Arguvan, Doğanyol ve Pütürge’deki depremzedeler için yasal düzenleme gerçekleşti”

Çalık; “Arguvan, Doğanyol ve Pütürge’deki depremzedeler için yasal düzenleme gerçekleşti” - “Devrim otomobilini engelleyenler yerli otomobili de engellemek istiyor” AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Arguvan İlçesinde 21 Mart 2019 tarihinde, Doğanyol ve Pütürge İlçelerinde 4 Nisan 2019 tarihinde yaşanan depremlerden dolayı bölge vatandaşlarımızın mağduriyeti yasa düzenlemesi ile getirildi” dedi. Çalık, ayrıca yerli otomobili de değerlendirerek, “Devrim otomobilinin üretilememesi için önüne konan engeller bugünde yerli otomobilin üretilmemesi için yapılıyor” dedi.

ulasim-agimizin-daha-akici-olmasi-icin-calisiyoruz

Ulaşım Ağımızın Daha Akıcı Olması İçin Çalışıyoruz

Gündüzbey ve Görgü mahallelerinde devam eden yol açma ve genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Merkez-Kırsal ayrımı yapmadan tüm bölgelerimizdeki ulaşım ağını akıcı ve güvenli hale getirmek adına yatırımlarımızı büyük bir titizlikle sürdürmekteyiz.” diye konuştu.

sinop-icin-bulusalim-birlikte-kazanalim

SİNOP İÇİN BULUŞALIM BİRLİKTE KAZANALIM!

Yenilikçi ve gelişime açık olan Sinoplu İş Adamları Derneği birlik ve beraberlik içinde yaptığı başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek 2017 SİAD forumunu 2019 Uluslararası SİADEXPO (Sinoplu İş Adamları Fuarı)’na dönüştürdü. SİAD ve Proaktif Fuarcılık iş birliği ile 19-22 ARALIK 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi(İFM)’de düzenlenecek olan Sinoplu İş Adamları Fuarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından onaylanması ve KOSGEB tarafından desteklenmesi ile de uluslararası arenada Sinop İş Dünyasının sesini duyurmuş olacak. Sektörün önemli firmalarından Safe Colling de Siad Expo’da yerini aldı. Safe Colling firması istediğiniz zaman, istediğiniz yerde izlemenizi ve kontrol etmenizi sağlayan akıllı iş çözümleri sunmaktadır. Sektörde neler olup bittiğini bilme, ne olup bittiğiyle ilgili uyarılar alma ve her yerden, her zaman izleyebilme yeteneği izleme ve kontrol eylemlerini yapmaktadır. İşletmedeki mevcut tüm sistemleri ve cihazları birbirine bağlayan, işletmeyi 7/24 izleyen, uzaktan yöneten ve yapılandıran tek bir merkezi yönetim sistemi gibi faaliyetleri yapmaktadırlar. Sizleri de Safe Colling firması ve çalışmaları ile tanışmaya, Sinoplu İş Adamları Fuarı’na davet ediyoruz.

erdogan-mujdeyi-vermisti-borcu-olanlar-icin-formul

Erdoğan müjdeyi vermişti! Borcu olanlar için formül

Öğrenim kredisinden faydalanan beş milyon civarındaki kişiden 400 bine yakınının borcunu ödeyemediği belirtiliyor. Buna göre; ödenmeyen borcun ana parası da yaklaşık 2,1 milyar lira. Gecikme cezası ve faizlerle birlikte bu rakam altı milyar lirayı aşıyor. Ödenmeyen borçlara aylık yüzde 1,40 oranında gecikme faizi uygulanıyor. Bu sebeple borçlar, alınan kredinin iki, üç katına çıkıyor.

masiad-aile-sirketlerinin-surekliligi-icin-kurumsallasma--egitim-programi-duzenledi

MASİAD ‘Aile Şirketlerinin Sürekliliği için Kurumsallaşma ‘ Eğitim programı düzenledi.

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği, Fırat Kalkınma Ajansı desteği ile Aile Şirketlerinin Sürekliliği için Kurumsallaşma eğitim programı düzenledi. Eğitim programının öneminden bahseden MASİAD Dernek Başkanı İbrahim GÜNGÖR ‘Aile şirketlerinin devamlılığının sağlanması oldukça güç bir durumdu

kaliteli-fan-icin-kaliteli-tohumid

Kaliteli Fan İçin Kaliteli Tohumid

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) kaliteli fidanlar kaliteli tohumlardan üretilir prensibi ile üstün vasıflı ağaçlardan oluşan tohum meşçereleri ve tohum bahçelerinden tohum üretimi yapıyor.

meteorolojiden-3-bolge-icin-saganak-ve-kar-uyarisi

Meteoroloji'den 3 bölge için sağanak ve kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile sabah saatlerinde Konya, Sinop, Samsun çevreleri ve Antalya’nın doğu kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

sozlesmeliler-icin-bir-kez-daha-alanlardayiz

Sözleşmeliler İçin Bir Kez Daha Alanlardayız

Türk Eğitim Sendikası Eş özrü tayin hakkı için 22 Aralık Pazar günü alanlarda olacak.Konu ile ilgili olarak Türk Eğitim Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan şunları kaydetti;

yesilyurt-belediyesi-ekipleri-minik-canlilar-icin-dogaya-yem-birakiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ EKİPLERİ, MİNİK CANLILAR İÇİN DOĞAYA YEM BIRAKIYOR

“Onları Koruyalım, Sevelim, Sahip Çıkalım” Yeşilyurt Belediyesi Tarım Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle sokak hayvanlarının aç kalmaması için belirli noktalara yem bıraktı. Başkan Çınar, “ Unutmayalım ki; hayvanlar soğuktan ölmez, açlıktan ve ilgisizlikten ölür. Kış nedeniyle yemek bulmakta zorluk çeken hayvanları unutmayalım.” dedi.

dogansehir-atiksu-aritma-tesisi-icin-ilk-adim-atildi

DOĞANŞEHİR ATIKSU ARITMA TESİSİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Doğanşehir’de kurulacak atıksu arıtma tesisi için ilk adımı attı. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek kurulacak atıksu arıtma tesisi için incelemelerde bulundu.

bakan-ersoydan-sanatci-yildiz-kenter-icin-taziye-mesaji

Bakan Ersoy'dan Sanatçı Yıldız Kenter İçin Taziye Mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tiyatro ve sinema sanatçısı Yıldız Kenter’in vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

keskin-yeni-sanayi-sitesi-malatya-icinde-sart

Keskin: “Yeni sanayi sitesi Malatya içinde şart”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeni Sanayi Sitesi ile ilgili taleplerini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a ilettiklerini kaydetti.

tarim-alanlari-10-yil-icinde-yok-olabilir

Tarım alanları 10 yıl içinde yok olabilir

Yıllara göre hesaplanan iklim raporları, son 150 yıl içerisinde dünyanın sıcaklık derecesinin her geçen gün daha fazla arttığını gösteriyor. Ortalama sıcaklık farkının 1,5 dereceyi geçmesi tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de oldukça etkiliyor.

41-istanbul-maratonunda-losemili-cocuklar-icin-kostular

41. İSTANBUL MARATONU’NDA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTULAR

Doğa Koleji’nin 9. ve 10. sınıf öğrencileri; 3 Kasım’da gerçekleşen 41. İstanbul Maratonu’na “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile katıldı. Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, lösemili çocuklar için başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında, adımlarını iyilik için attı.