canlı yayın
kararli-mucadelemiz-guvenliginiz-icin

"KARARLI MÜCADELEMİZ GÜVENLİĞİNİZ İÇİN"

04.04.2020 günü saat 13.30 sıralarında sorumluluk bölgemizde meydana gelen, Faili Meçhul Ateşli Silahla Kasten Yaralama olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda elde bulunan deliller ışığında olayın şüpheli olduğu değerlendirilen A. B. isimli şahıs 05.04.2020 günü Asayiş Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yakalanmıştır.

sagliginiz-icin-evde-kalin-biz-gorev-basindayiz

“Sağlığınız İçin Evde Kalın, Biz Görev Başındayız”

Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Kızılay Yeşilyurt Şube Başkanı Dr.Dilek Korkmaz, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlar için getirilen sokağa çıkma yasağının ardından Yeşilyurt’un farklı mahallelerinde ikâmet eden yaşlı vatandaşları ziyaret ederek, kolonya ve erzak yardımlarını ulaştırdılar

ornek-milletvekili-50-ailenin-kirasini-ve-gecimini-saglamak-icin-3-aylik-maasini-bagisladi

ÖRNEK MİLLETVEKİLİ: 50 ailenin kirasını ve geçimini sağlamak için 3 aylık maaşını bağışladı

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy 50 ailenin kirasını ve geçimini sağlayacak....

kyk-borclari-ne-olacak-krediler-icin-erteleme-karari

KYK Borçları ne olacak? Krediler için erteleme kararı.

Koronavirüs salgını sebebi ile Türkiye genelinde alınan tedbir kararları ve uygulanan önlemler içerisinde ekonomik tedbir paketinin maddelerine ek KYK borçları silinecek mi sorusu sorulmaya başlandı. Kaynak: KYK Borçları ne olacak? Krediler için erteleme kararı

kararli-mucadelemiz-guvenliginiz-icin

"KARARLI MÜCADELEMİZ GÜVENLİĞİNİZ İÇİN"

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü koordinesinde, Vergi Dairesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye personelleri ile birlikte,

baskan-cinar-toplum-ve-insan-sagligi-icin-dogal-urunler-tuketilmesi-cagrisinda-bulundu

BAŞKAN ÇINAR, TOPLUM VE İNSAN SAĞLIĞI İÇİN DOĞAL ÜRÜNLER TÜKETİLMESİ ÇAĞRISINDA BULUNDU

“Sağlıklı Bir Hayat İçin Dengeli Beslenip, Doğal Ürünler Tüketelim” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeni Tip Koronavirüs ( COVİD-19) salgını başta olmak üzere farklı hastalık türlerinden uzak kalabilmek için sağlıklı, hijyenik ve doğal ürünler tüketilmesine daha fazla ağırlık verelim. Bağışlılık sistemimizi güçlü hale getirmek için tükettiğimizin ürünlere dikkat edelim.” diye konuştu.

yesilyurt-belediyesi-sosyal-paylasim-sitelerinde-cocuklar-icin-tiyatro-oyunlari-yayinlaniyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO OYUNLARI YAYINLANIYOR

“Çocuklarımızın Evde Geçirdikleri Zamanı Eğlenceli Kılmak İçin Çalışıyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, küresel bir tehdit haline dönüşüp ülkemizde de can kayıplarına yolaçan Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler arasında yer alan ‘Evde Kal’ çağrılarına uyan çocukların keyifli vakitler geçirmeleri için tarihi karakterlerin ve hikayelerin yer aldığı geleneksel orta oyunları ev ortamına taşıdı. Yeşilyurt Belediyesi sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmaya başlayan tiyatro oyunları büyük ilgi gördü.

baskan-gurkan-alinan-tedbirler-vatandaslarin-sagligi-icindir

BAŞKAN GÜRKAN: ALINAN TEDBİRLER VATANDAŞLARIN SAĞLIĞI İÇİNDİR

X- Vatandaşların korku ve endişeyle evlerinde stok yapmalarını gerektirecek bir durumun olmadığını ifade eden Başkan Gürkan, “Vatandaşlarımız rahat ve huzurlu olsunlar. Bizler de MASKİ Genel Müdürlüğümüze vermiş olduğumuz talimat ile su borcu olan vatandaşlar hakkında her hangi bir işlem yapmamalarını ilettik.

koronavirusten-korunmak-icin-onleyici-tedbirler-toplantisi-yapild

Koronavirüs`ten Korunmak İçin Önleyici Tedbirler Toplantısı Yapıld

Çin'de başlayan ve dünya genelinde yaygınlaşan Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili gereken önleyici tedbirleri ve yapılması gereken çalışmaları belirlemek üzere Vali Aydın Baruş başkanlığında toplantı düzenlend

yesilantep-icin-el-ele

YEŞİLANTEP İÇİN EL ELE!

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) tarafından daha yeşil bir Gaziantep için 27 Milyon Fidan Kampanyası YeşilAntep projesi kapsamında fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. ‘Yeşil şehirler huzurlu nesiller’ sloganıyla başlatılan kampanyanın etkinlik programında konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, fidanlara sahip çıkılarak aslında geleceğe sahip çıkıldığını aktardı

baskan-guder-ordumuza-destek-icin-esnafa-turk-bayragi-dagitti

BAŞKAN GÜDER ORDUMUZA DESTEK İÇİN ESNAFA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Suriye İdlib’te devam eden Bahar Kalkanı Harekâtına destek vermek amacıyla Niyazi Mısri Caddesindeki esnafları ziyaret ederek, Türk Bayrağı dağıttı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Niyazi Mısri Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Güder, Bahar Kalkanı Harekatı’na destek vermek, İdlib şehitlerini unutturmamak ve birlik beraberliğin korunması için esnaflara Türk Bayrağı dağıttı. Türk bayrağı dağıtımı sırasında operasyonun ne kadar gerekli olduğuna dikkat çeken başkan Güder, "Her zaman kahraman ordumuzun yanındayız" dedi.

idlib-sehitleri-icin-bayrak-sergisi-acildi

İDLİB ŞEHİTLERİ İÇİN BAYRAK SERGİSİ AÇILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından İdlib Şehitleri için özel bayrak koreografisi düzenlendi. İdlib’te Rejim güçlerinin alçakça saldırısı sonucu Şehit olan Mehmetçiğimizin için düzenlenen koreografide, şövaleler üzerinde bayrak sergisi açıldı.

baskan-cinardan-sehit-dusen-kahraman-mehmetciklerimiz-icin-bassagligi-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN ŞEHİT DÜŞEN KAHRAMAN MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI;

“Birlik Ve Beraberlik Ruhuyla Hareket Edip, Vatanımıza Ve Milletimize Sahip Çıkacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Suriye’nin İdlip kentinde rejim güçleri tarafından gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen 33 Kahraman Mehmetçiğimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

bagisikligi-guclendirmek-icin-bagirsaklara-iyi-bakin

Bağışıklığı güçlendirmek için bağırsaklara iyi bakın

Diyetisyen Yıldız Melek Aksoylu uzun süren kabızlık, ishal veya gaz problemlerinin ciddi hastalıkların habercisi olabileceği gibi, yeterli probiyotik ve prebiyotik gıdaların tüketilmediğinin de göstergesi olabileceğini söyledi. Aksoylu, “Bağışıklığı güçlendirmek için bağırsaklara iyi bakın” dedi.

kuzey-cevre-yolu-icin-toplanti-gerceklestirildi

KUZEY ÇEVRE YOLU İÇİN TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BAŞKAN GÜRKAN: KUZEY ÇEVRE YOLUNUN ÖDENEĞİNİN ARTIRILMASI İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNACAĞIZ Bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Doğan ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

sahabe-i-kubra-medresesinin-ayaga-kaldirilmasi-icin-calismalar-basliyor

ŞAHABE-İ KÜBRA MEDRESESİ’NİN AYAĞA KALDIRILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ve beraberindeki heyet ile birlikte Elazığ merkezli depremin ardından ilçede hasar gören tarihi Ulu Cami, Alacakapı Cami, Yeni Cami ve Silahtar Mustafapaşa Kervansaray’ında incelemelerde bulundu. Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, Eskimalatya’da bulunan tarihi Ulucami’nin güney cephesinde kalıntıları bulunan Şahabe-i Kübra Medresesi’nin de bir an önce ayağa kaldırılması için gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

baskan-guder-bakan-albayraka-faizlerinin-silinmesi-icin-dosya-verdik

BAŞKAN GÜDER: BAKAN ALBAYRAK’A FAİZLERİNİN SİLİNMESİ İÇİN DOSYA VERDİK

Battalgazi Belediyesi’nin Şubat ayı 2. Oturumuna başkanlık eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yaptığı açıklamada Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a dosya sunduklarını ifade ederek, “ Gerek esnaf gerekse de kurumlar üzerinde oluşan faiz yüklerinin silinmesi, silinmese dahi en azından 1 yıl ötelenmesi hususunda taleplerimizi ilettik.” dedi.

aciya-kardes-olmak-icin-elaziga-gittiler

ACIYA KARDEŞ OLMAK İÇİN ELAZIĞ’A GİTTİLER

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi, Çocuk Meclisi, Malatya Altın Kayısı Tiyatro Topluluğu ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi (MADEM) işbirliğinde Elazığ deprem bölgesindeki çocuklara yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Bu kapsamda Elazığ Sivrice ve Elazığ Kültür Parkı’nda kalan depremzedeler ziyaret edildi.

baskan-guder-orduzuyu-hak-ettigi-yere-getirmek-icin-calisiyoruz

BAŞKAN GÜDER: “ORDUZU’YU HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mahalle toplantılarına devam ediyor. Mahalle toplantıları kapsamında Orduzu’da Elmasuyu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Güder, burada mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

esi-icin-40-gunde-20-kilo-verdi

Eşi için 40 günde 20 kilo verdi

İstanbul’da yaşayan Melahat Erol'a 20 yıl önce şeker hastalığı teşhisi konuldu. 20 yılın ardından kalp rahatsızlığıyla hastaneye kaldırılan talihsiz kadında böbrek yetmezliği hastalığının başladığı belirlendi.