canlı yayın

SİNOP İÇİN BULUŞALIM BİRLİKTE KAZANALIM!

16 Aralık 2019 Pazartesi 11:44
sinop-icin-bulusalim-birlikte-kazanalim

Yenilikçi ve gelişime açık olan Sinoplu İş Adamları Derneği birlik ve beraberlik içinde yaptığı başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek 2017 SİAD forumunu 2019 Uluslararası SİADEXPO (Sinoplu İş Adamları Fuarı)’na dönüştürdü. SİAD ve Proaktif Fuarcılık iş birliği ile 19-22 ARALIK 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi(İFM)’de düzenlenecek olan Sinoplu İş Adamları Fuarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından onaylanması ve KOSGEB tarafından desteklenmesi ile de uluslararası arenada Sinop İş Dünyasının sesini duyurmuş olacak. Sektörün önemli firmalarından Safe Colling de Siad Expo’da yerini aldı. Safe Colling firması istediğiniz zaman, istediğiniz yerde izlemenizi ve kontrol etmenizi sağlayan akıllı iş çözümleri sunmaktadır. Sektörde neler olup bittiğini bilme, ne olup bittiğiyle ilgili uyarılar alma ve her yerden, her zaman izleyebilme yeteneği izleme ve kontrol eylemlerini yapmaktadır. İşletmedeki mevcut tüm sistemleri ve cihazları birbirine bağlayan, işletmeyi 7/24 izleyen, uzaktan yöneten ve yapılandıran tek bir merkezi yönetim sistemi gibi faaliyetleri yapmaktadırlar. Sizleri de Safe Colling firması ve çalışmaları ile tanışmaya, Sinoplu İş Adamları Fuarı’na davet ediyoruz.

Yenilikçi ve gelişime açık olan Sinoplu İş Adamları Derneği birlik ve beraberlik içinde yaptığı başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek 2017 SİAD forumunu 2019 Uluslararası SİADEXPO (Sinoplu İş Adamları Fuarı)’na dönüştürdü. SİAD ve Proaktif Fuarcılık iş birliği ile 19-22 ARALIK 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi(İFM)’de düzenlenecek olan Sinoplu İş Adamları Fuarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından onaylanması ve KOSGEB tarafından desteklenmesi ile de uluslararası arenada Sinop İş Dünyasının sesini duyurmuş olacak. Sektörün önemli firmalarından Safe Colling de Siad Expo’da yerini aldı.

Safe Colling firması istediğiniz zaman, istediğiniz yerde izlemenizi ve kontrol etmenizi sağlayan akıllı iş çözümleri sunmaktadır. Sektörde neler olup bittiğini bilme, ne olup bittiğiyle ilgili uyarılar alma ve her yerden, her zaman izleyebilme yeteneği izleme ve kontrol eylemlerini yapmaktadır.

İşletmedeki mevcut tüm sistemleri ve cihazları birbirine bağlayan, işletmeyi 7/24 izleyen, uzaktan yöneten ve yapılandıran tek bir merkezi yönetim sistemi gibi faaliyetleri yapmaktadırlar.

Sizleri de Safe Colling firması ve çalışmaları ile tanışmaya, Sinoplu İş Adamları Fuarı’na davet ediyoruz. 



Haber okunma sayısı: 1441

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER