canlı yayın
kerimoglu-malatyamizin-yasanilir-hale-gelmesi-icin-birlikte-calisacagiz

Kerimoğlu, Malatya’mızın Yaşanılır Hale Gelmesi İçin Birlikte Çalışacağız

Malatya’mızın Daha Yaşanılır Hale Gelmesi İçin Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Basın Danışmanı Av. Fatih Kerimoğlu 2020 Yılının Son Gününde Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

tohma-koprusu-acilis-icin-gun-sayiyor

Tohma Köprüsü açılış için gün sayıyor

Tohma Köprüsü açılış için gün sayıyor Malatya ile Sivas karayolu Karakaya Barajı üzerinde stratejik konumda bulunan 517,5 metre uzunluğundaki Tohma Köprüsünün yapımı tamamlandı. Köprünün 6 Şubat’ta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla açılması planlanıyor.

keskin-kisitlama-suresi-yilbasi-oncesiz-ve-sonrasinda-sadece-esnaflar-icin-uzatilmali

Keskin: Kısıtlama süresi yılbaşı öncesiz ve sonrasında sadece esnaflar için uzatılmalı

Keskin: Kısıtlama süresi yılbaşı öncesiz ve sonrasında sadece esnaflar için uzatılmalı MESOB Başkanı Şevket Keskin, yılbaşı öncesi ve sonrasında kısıtlama sürelerinin sadece esnaflar için uzatılmasını isteyerek, “Market ve alışveriş merkezleri kapalı kalsın, bu kez esnaf iş yapsın. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, esnaf ve sanatkârlarımızın ekonomik sıkıntıya karşı ‘Ohhh’ diyebilmesini sağlamalıdır.” dedi.

malatya-ticaret-borsasi-ve-ziraat-bankasi-tedarik-zinciri-finansmani-icin-imza-atti

MALATYA TİCARET BORSASI VE ZİRAAT BANKASI TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI İÇİN İMZA ATTI

Malatya Ticaret Borsası (MTB), üyelerinin ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı için Ziraat Bankası’nın “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” projesi için iş birliği protokolü imzaladı.

keskin-kira-vergi-ve-faturalar-icin-hibe-destegi-mujdesi-bekliyoruz

Keskin: Kira, vergi ve faturalar için hibe desteği müjdesi bekliyoruz

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf sadece işyeri kiralarını değil, evinin kirasını, evinin faturalarını da ödeyemiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan hem kira, hem vergi, hem de fatura hibe desteği müjdesi bekliyoruz.” dedi.

engelliler-istedi-baskan-gurkan-down-cafe-icin-talimat-verdi

ENGELLİLER İSTEDİ, BAŞKAN GÜRKAN DOWN CAFE İÇİN TALİMAT VERDİ

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Kültür Dairesi Başkanlığı işbirliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katıldığı bir söyleşi programı düzenledi.

-aylin-cesur-bu-elektrik-duzenlemesi-ahbap-cavuslar-icin-icinde-vatandas-yok

AYLİN CESUR: BU ELEKTRİK DÜZENLEMESİ AHBAP ÇAVUŞLAR İÇİN, İÇİNDE VATANDAŞ YOK

SNAFIN, ÇİFTÇİNİN, İŞLETMECİNİN, EMEKLİNİN CEBİNDEKİ DELİK BÜYÜYOR BUNLARI DÜZELTMEK İÇİN NİYET, BİR DE NİYET EDECEK GAYRET VE VİZYON GEREK, O DA SİZDE YOK Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Elektrik Piyasası Kanunu’nda değişiklik yapılması teklifi görüşülürken, İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, iktidar tarafından getirilen düzenlemeleri eleştirdi ve elektrik fiyatlarının geldiği son durum konusunda hükümete yüklendi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

yesilyurtta-hizmete-girecek-millet-bahceleri-park-yatirimlari-icin-orneklik-teskil-edecek

YEŞİLYURT’TA HİZMETE GİRECEK MİLLET BAHÇELERİ, PARK YATIRIMLARI İÇİN ÖRNEKLİK TEŞKİL EDECEK

“Millet Bahçelerimiz; Mimari Yapıları, Tasarımları ve Görselliğiyle Bölgeye Değer Katacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Beylerderesi Şehir Parkının ikinci etabı ile Yeni Belediye Hizmet Binasının bulunduğu bölgede hizmete sunulacak olan Millet Bahçelerinin; mimari yapıları, tasarımları, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla park yatırımlarına örnek gösterilip, bölgeye yeni güzellikler katacağını söyledi.

buyuksehir-azerbaycan-icin-zafer-konseri-duzenledi

BÜYÜKŞEHİR AZERBAYCAN İÇİN ZAFER KONSERİ DÜZENLEDİ:

GÜRKAN: “TÜRK’E KEFEN BİÇENİN ÖMRÜ UZUN OLMAZ” Azerbaycan ordusunun sahada büyük bir başarı elde ederek Karabağ’ın Ermeni işgalinden kurtuluşu Türkiye’de de büyük bir sevinç yarattı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından Karabağ’ın Ermeni işgalinden kurtarılmasının ardından Soykan Meydanı’nda mehteran konseri düzenlendi. Başkan Gürkan tarafından vatandaşlara Türk ve Azerbaycan bayrakları dağıtıldı.

keskinden-semercioglu-icin-taziye-mesaji

Keskin’den Semercioğlu için taziye mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Eski Malatya Belediye Başkanı Av. Seyhan Semercioğlu’nun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı.