canlı yayın
buyuksehirden-lgs-ve-yks-icin-ornek-soru-cozumleri

BÜYÜKŞEHİR’DEN LGS VE YKS İÇİN ÖRNEK SORU ÇÖZÜMLERİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla yapılamayan yüz yüze eğitim yerine başlattığı uzaktan eğitim çalışmasını sürdürüyor. Çalışma kapsamında LGS ve YKS sınavları için örnek soru çözümleri ile rehberlik sunumları yapılıyor

babalar-icin-mektup-yarismasi

BABALAR İÇİN MEKTUP YARIŞMASI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla mektup yarışması başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’nce düzenlenen Babalar Günü Mektup Yarışmasına, 14 Haziran 2020 tarihine kadar mektup gönderilebilecek.

2020-yili-emlak-cevre-ve-temizlik-vergisi-1taksit-odemeleri-icin-son-gun

2020 YILI EMLAK, ÇEVRE VE TEMİZLİK VERGİSİ 1.TAKSİT ÖDEMELERİ İÇİN SON GÜN

“Veznelerimiz 30-31 Mayıs’ta Hizmet Verecek” Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, 2020 yılı Emlak, Çevre ve Temizlik Vergisi 1.Taksidinin son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu açıklarken, Yeşilyurt Belediye veznelerinin 30 ile 31 Mayıs günleri arasında da hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

depremden-zarar-goren-ilcelerimiz-icin-ihaleler-devam-ediyor

Depremden zarar gören ilçelerimiz için ihaleler devam ediyor.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Depremden en çok zarar gören Pütürge ilçemizde 85 Köyevi, 85 ahır, Cami ve Köy Konağı yapıyoruz projemizin ihalesi ise 28 Mayıs’ta. Doğanyol, Pütürge ve Kale ilçelerimize de 200 köyevi, 75 ahırın ihalesini de 29 Mayıs’ta TOKİ tarafından yapılacak ve en kısa zamanda bitirilecek” dedi.

abde-1-temmuzdan-itibaren-drone-ucurmak-icin-ehliyet-sarti-geliyor

AB’de 1 Temmuz’dan itibaren "drone" uçurmak için ehliyet şartı geliyor

Öte yandan, İsveç’te drone sahiplerinin özel izin olmadan 120 metreden daha yükseğe drone uçurması yasak.

ramazanda-saglikli-beslenme-icin-bes-altin-kural

Ramazanda sağlıklı beslenme için beş altın kural

Uzman Diyetisyen Gülçin Ergazi, oruç tutmaya karar veren kişilerin sağlık sorunları varsa, düzenli ilaç kullanıyorlarsa (diyabet, böbrek hastalıkları, kalp-damar hastalıkları, karaciğer ve tansiyon hastalıkları, kanser, hamilelik, emziklilik ve yaşlılık gibi durumlar; riskli işlerde ve yüksek dikkat gerektiren işlerde çalışanlar,

ozel-harekt-bolge-mudurlugu-icin-ayrilan-alanda-duzenlemeler-yapildi

Özel Harekât Bölge Müdürlüğü için ayrılan alanda düzenlemeler yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bulgurlu Mahallesinde yapımı planlanan Özel Hareket Bölge Müdürlüğü için altyapı hazırlıkları yaptı.

buyuksehirden-19-mayis-icin-kompozisyon-yarismasi

BÜYÜKŞEHİRDEN 19 MAYIS İÇİN KOMPOZİSYON YARIŞMASI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından lise öğrencilerine yönelik “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” konulu kompozisyon yarışması düzenleniyor.

ibrahim-kalindan-bayram-icin-sokaga-cikma-yasagi-aciklamasi

İbrahim Kalın'dan bayram için sokağa çıkma yasağı açıklaması

Kalın, 24 TV'de Helin Aslan'ın gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Normalleşme sürecine ilişkin yol haritasının sorulması üzerine Kalın, normalleşme sonunda ortaya çıkacak "yeni normal"in, "eski normal"den farklı olacağını, maskelerle sosyal mesafeyi gözeterek ve diğer tedbirlerle yaşamaya devam edileceğini anlatarak, tedbirlerin tamamen ortadan kalkacağı tarihe ilişkin bir kehanette bulunmanın mümkün olmadığını söyledi.

ramazan-ayinda-cilt-sagli-icin-nelere-dikkat-edilmeli

Ramazan ayında cilt sağlı için nelere dikkat edilmeli

Dünya Sağlık Örgütü, Covid-19 ile oruç tutma arasındaki ilişkiye dair bir bilimsel çalışma yapılmadığını söyledi. Özel Medicana Bursa Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Oğuz Küçükçakır da cilt sağlığı hakkında bilgi verdi.

baskan-dagdan-turgut-ozal-ve-hamit-fendoglu-icin-anma-mesaji

Başkan Dağ’dan, Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu İçin Anma Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “Milletimizin Gönlünde Müstesna Bir Yere Sahip İki Devlet Adamımızı Saygıyla Yâd Ediyoruz Dedi.

baskan-cinardan-turgut-ozal-ve-hamit-fendoglu-icin-anma-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN, TURGUT ÖZAL VE HAMİT FENDOĞLU İÇİN ANMA MESAJI

“Milletimizin Gönlünde Müstesna Bir Yere Sahip İki Devlet Adamımızı Saygıyla Yâd Ediyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile Malatya eski Milletvekillerinden ve Belediye Başkanlarından Hamit Fendoğlu’nun milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olduklarını ifade etti.

covid-19-la-mucadele-kapsaminda-uretim-rant-icin-mi-yapildi

COVİD 19 la mücadele kapsamında üretim RANT için mi yapıldı?

BAKIŞ gazetesi olarak soruyoruz COVİD 19 la mücadelede Milli eğitim okulları ticari kazanç için mi devletin tüm imkanlarını kullanmaya açtı?

kararli-mucadelemiz-guvenliginiz-icin

KARARLI MÜCADELEMİZ GÜVENLİĞİNİZ İÇİN"

10.04.2020 günü saat 00.10 sıralarında Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı balyoz 2 ekibimizce yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilerek durdurulan (2) şahsın yapılan üst aramasında toplam (598) adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap ele geçirilmiş konu ile ilgili gerekli tahkikat başlatılmıştır.

yesilyurt-belediyesi-kuzey-cevre-yolu-guzerghinda-ki-yeni-yerlesim-alanlari-icin-calismalara-hiz-verdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, KUZEY ÇEVRE YOLU GÜZERGÂHINDA Kİ YENİ YERLEŞİM ALANLARI İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

“Yeşilyurt’umuza Modern ve Kaliteli Yerleşim Alanları Kazandıracağız” Yeşilyurt Belediyesi, Malatya’nın ulaşım ağını güçlendirmek amacıyla yapımına devam edilen kuzey çevreyolu güzergâhının çevresinde bulunan bölgeleri modern, nitelikli ve kaliteli yaşam alanlarına dönüştürmek adına çalışmalara hız verdi.

feti-yildiz-koronavirus-tedavisi-icin-hastaneye-yatirildi

Feti Yıldız koronavirüs tedavisi için hastaneye yatırıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Covid-19 sebebiyle hastaneye yatırıldığını duyurdu.

feti-yildiz-koronavirus-tedavisi-icin-hastaneye-yatirildi

Feti Yıldız koronavirüs tedavisi için hastaneye yatırıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Covid-19 sebebiyle hastaneye yatırıldığını duyurdu.

12-milyon-emekli-icin-bin-tllik-bayram-ikramiyesi-odemeleri-yarin-basliyor

12 milyon emekli için bin TL'lik bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor

Koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler uyarınca, 2 milyon 111 bin haneye 1000’er liralık yardım yapıldı. PTT şubeleri önünde sosyal mesafe kurallarına aykırı şekilde yığılmalar yaşanması üzerine, dağıtım görevlilerce evde gerçekleştirildi.

baskan-cinarin-vaat-ettigi-45-projeden-27si-1-yil-icinde-hayata-gecti

BAŞKAN ÇINAR’IN VAAT ETTİĞİ 45 PROJEDEN 27’Sİ 1 YIL İÇİNDE HAYATA GEÇTİ

“Milletimize Hizmet Etmenin Aşkıyla Hiç Durmadan Çalışıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2019 yılının 31 Mart’ında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar Yeşilyurt’u 2023 vizyonuna uygun hale getirmek adına hiç durmadan çalıştıklarını, seçimlerde yapmayı vaat ettikleri 45 projeden 27’sini bir yıl gibi kısa bir sürede gerçeğe dönüştürmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

kararli-mucadelemiz-guvenliginiz-icin

"KARARLI MÜCADELEMİZ GÜVENLİĞİNİZ İÇİN"

04.04.2020 günü saat 13.30 sıralarında sorumluluk bölgemizde meydana gelen, Faili Meçhul Ateşli Silahla Kasten Yaralama olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda elde bulunan deliller ışığında olayın şüpheli olduğu değerlendirilen A. B. isimli şahıs 05.04.2020 günü Asayiş Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yakalanmıştır.