canlı yayın
yesilyurt-belediyesi-bisiklet-sporunun-yayginlasmasi-icin-calismalari-artirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, BİSİKLET SPORUNUN YAYGINLAŞMASI İÇİN ÇALIŞMALARI ARTIRDI

“Sağlıklı Gençler, Sağlıklı Nesiller” Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatıyla ‘Sağlıklı Gençler Sağlıklı Nesiller’ sloganı altında bisiklet takımı kurmak için çalışmaları başlatırken, bisiklet sporunun toplumda yaygınlaşması adına eğitim programları, geziler ve etkinlikler düzenlenecek.

yesilyurt-belediyesi-izmirde-ki-depremzedeler-icin-yardim-kampanyasi-baslatti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İZMİR’DE Kİ DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

“İzmir İçin Tek Yürek Olalım” Yeşilyurt Belediyesi, 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen İzmir’deki depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı. Hayırseverler tarafından bağışlanacak nakdi yardımların yanı sıra gıda ve battaniye yardımlarından oluşacak yardım tırı 5 Kasım Perşembe günü saat 12:00’de İzmir’e hareket edecek.

bir-tablet-bagisla-egitimin-kalbine-dokun-kampanyasi-icin-19-ekimde-canli-yayin-yapilacak

‘BİR TABLET BAĞIŞLA EĞİTİMİN KALBİNE DOKUN’ KAMPANYASI İÇİN 19 EKİM’DE CANLI YAYIN YAPILACAK

“Hayırseverlerimizin Destekleriyle İhtiyaç Sahibi Çocuklarımızın Yüzünü Güldüreceğiz” Yeşilyurt Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlediği, Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin katkı sağladığı ‘Bir Tablet Bağışla, Eğitimin Kalbine Dokun’ kampanyası için 19 Ekim Pazartesi günü saat 21:00’de canlı yayın yapılacak.

81-il-icin-genelge

81 İl İçin Genelge

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine yarın gerçekleştirilecek olan korona virüs denetimleriyle ilgili genelge gönderdi.

yesil-gida-seracilik-alaninda-kis-donemi-icin-urun-cesitliligi-artirildi

YEŞİL GIDA SERACILIK ALANINDA KIŞ DÖNEMİ İÇİN ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ ARTIRILDI

“Sofralarımızdaki Doğal Lezzetlerin Sayısını Artırdık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, ‘ Tarım Belediyeciliğinde Marka Olma’ hedefiyle hizmete sunulan Yeşil Gıda Seracılık alanında ürün çeşitliliğini artırmak adına başlatılan çalışmalar kapsamında, malçlı üretim yöntemiyle domates, kıvırcık ve marul üretimine hız verildi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

yesilyurtta-ihtiyac-sahibi-ogrenciler-icin-tablet-bagisi-kampanyasi-baslatildi

YEŞİLYURT’TA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER İÇİN TABLET BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATILDI

“Bir Tablet Bağışla Eğitimin Kalbine Dokun” Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet bağış kampanyası başlattı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, projeye 200 tablet bağışında bulunduklarını açıkladı

ilcemize-acilmasi-planlanan-halkbank-subesi-icin-baskan-v-huseyin-aksahine-ziyaret-

İlçemize açılması planlanan Halkbank Şubesi için Başkan v. Hüseyin Akşahin’e ziyaret

İlçemize açılması planlanan Halkbank Şubesi için Halkbank Bölge Koordinatörü Tuncay Koramaz ve Pazarlama Bölüm Müdürü Serhat Özakdağ Belediye Başkan v. Hüseyin Akşahin’i makamında ziyaret etti.

baskan-guder-kentsel-donusum-sehit-fevzi-icin-tarihi-bir-firsat

BAŞKAN GÜDER: “KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞEHİT FEVZİ İÇİN TARİHİ BİR FIRSAT”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Riskli Bölge ilan edilen ve kentsel dönüşümün yapılacağı Şehit Fevzi Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bölgede uygulanacak olan çalışmaların bölge için tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

vali-barus-yoncali-baraji-turkiye-ekonomisi-icin-cok-onemli-proje

Vali Baruş, “Yoncalı Barajı Türkiye Ekonomisi İçin Çok Önemli Proje”

Vali Aydın Baruş, Tarım ve Orman Bakanlığı DSİ 9.Bölge Müdürlüğünün yürütmüş olduğu Yoncalı Sulaması Projesi kapsamında ilçe tarımını canlandıracak, yaklaşık 17,407 Hektar alanın sulanmasını sağlayacak Yoncalı Barajı, İsale Tüneli ve Tünel Segmentleri Yapım Fabrikasında incelemelerde bulundu.

duzeltme-keskin-ahilik-yasatilsaydi-koronavirus-icin-polisiye-tedbir-almaya-gerek-kalmazdi

Düzeltme Keskin; “Ahilik yaşatılsaydı koronavirüs için polisiye tedbir almaya gerek kalmazdı”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Ahilik toplumsal yapı içerisinde eğitsel, kültürel, mesleki, ahlaki ve dini birçok alanda işlev gösteren önemli bir teşkilatlanma konumundadır. O nedenle Avrupa Birliği kriterleri yerine Anadolu kriteri olan Ahilik kriterleri resmi kurumlarda ve toplumda ön plana çıkartılmalı” dedi.

beykozda-herkes-icin-spor-faaliyetleri-kapsaminda-sosyal-mesafeli-sabah-sporlarimiz-devam-ediyor

Beykoz'da herkes için Spor faaliyetleri kapsamında sosyal mesafeli sabah sporlarımız devam ediyor.

Haftanın 3 günü Uzman antrenörlerimiz eşliğinde "Güne Sporla Başla" sloganı ile doğa içerisindeki etkinliğimize bugün Beykoz Kaymakamımız Sayın Esengül KORKMAZ ÇİÇEKLİ de eşlik ederek katılım sağlayan vatandaşlarımıza sporcu kartlarını takdim etti. Beykozumuz pandemi döneminde sporun doğa içerisine taşınabildiği ender güzel yerlerden biri

zabita-toplumun-mal-ve-can-guvenligi-icin-gece-gunduz-calisiyor

ZABITA TOPLUMUN MAL VE CAN GÜVENLİĞİ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 194. yıl dönümü dolayısıyla Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Nacar, Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay ve zabıta personelleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler. Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 194. yıl dönümünü kutladıklarını belirten Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, “1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan zabıta haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ediyoruz. Zabıta Daire Başkanlığına gösterdiği hassasiyetten dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

malatyamiza-yeni-bir-icmesuyu-kaynagi-olusturmak-icin-calisiyoruz

MALATYA’MIZA YENİ BİR İÇMESUYU KAYNAĞI OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Melet Deresi boyunca yaklaşık 1 km yürüyerek suyun kaynağına ulaşan Başkan Gürkan, “Tahliller ve suyun debisi ile ilgili yürütülecek çalışmalar neticesinde verimli olduğuna karar verilirse, Malatya’ya aktarılması için gerekli çalışmalara başlanacak.

riskli-alan-ilan-edilen-sehit-fevzide-kentsel-donusum-icin-son-viraj

Riskli Alan İlan Edilen Şehit Fevzi'de Kentsel Dönüşüm İçin Son Viraj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 'Riskli Bölge' ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki değişim ve dönüşüm çalışmaları, Battalgazi Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı.

yesilyurtta-modern-kent-yapilasma-metoduna-uygunluk-icin-299-metruk-ev-yikildi

YEŞİLYURT’TA MODERN KENT YAPILAŞMA METODUNA UYGUNLUK İÇİN 299 METRUK EV YIKILDI

“Kent Estetiğine Değer Katan Projelerimizi Yaygınlaştırıyoruz” Yeşilyurt’u metruk evlerden arındırıp, sağlıklı, huzurlu ve güvenli yaşam alanları oluşturma noktasında ciddi adımlar atan Yeşilyurt Belediyesi, Karakavak’ta yol açma ve genişletme hizmetlerine engel teşkil eden iki evin yıkımıyla birlikte toplamda 299 adet metruk ev yıkarak bu alanda büyük bir başarının altına imza attı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

malatya-buyuksehir-belediyesi-kentin-planli-ve-dengeli-gelisimi-icin-calisiyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentin planlı ve dengeli gelişimi için çalışıyor…

YENİ ADLİYE SARAYI İÇİN İLK ADIM ATILDI Adalet Bakanlığı tarafından Malatya’da inşa edilecek Yeni Adliye Sarayı için yer hazırlıkları Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor. Bu kapsamda Yeşiltepe’deki eski Asker Hastanesinin yıkımı için düzenlenen ihale sonrası yer teslimi Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

yesilyurtta-saglik-icin-hepimiz-icin-denetimleri-artirildi

YEŞİLYURT’TA ‘SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN’ DENETİMLERİ ARTIRILDI

“Rehavet, Virüs Yayılımını Artırır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Koronavirüs salgınını ancak el ele vererek yenebiliriz. Herkesin bu mücadeleye katkı sunması gerekiyor. Temizlik, maske ve mesafe kuralına her zamankinden daha fazla özen göstermeliyiz. Malatya’da vaka sayılarındaki artışı azaltmanın tek yolu rehavetten uzaklaşıp, kontrollü sosyal hayat uygulamalarını ciddiyetle uygulamaktan geçmektedir.” dedi.