canlı yayın
23-nisanda-ataturke-buyuk-saygisizlik-2-kisi-gozaltina-alindi

23 Nisan’da Atatürk’e büyük saygısızlık! 2 kişi gözaltına alındı.

Sosyal Medya üzerinde ATASI belli olmayan Karışık tohumlardan türemiş 2 kişi ATATÜRK'E Hakaretten gözaltına alındı,

iyi-parti-isparta-milletvekili-dr-aylin-cesur-23-nisanin-100-yilinda-buyuk-ataturke-sukranla

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ DR AYLİN CESUR "23 NİSAN’IN 100 YILINDA BÜYÜK ATATÜRK’E ŞÜKRANLA"

23 NİSAN’IN 100 YILINDA BÜYÜK ATATÜRK’E ŞÜKRANLA Bugün 23 Nisan 2020. Türkiye Cumhuriyeti’mizin demokratik rejimin teminatı TBMM’mizin kuruluşunun 100. yıldönümü. Çocuklarımız için, milletimiz için, Cumhuriyet’imiz için ve bu günü ruhunda hisseden herkes için çok büyük bir gün.

kadim-durmaz-ataturkun-ilke-ve-devrimleri-isiginda-nice-100-yillara-nice-23-nisanlara

KADİM DURMAZ; ATATÜRK’ÜN İLKE VE DEVRİMLERİ IŞIĞINDA NİCE 100 YILLARA… NİCE 23 NİSANLARA…

CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ TBMM İDARE AMİRİ KADİM DURMAZ’IN TBMM’NİN KURULUŞUNUN 100.YILI VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMA; 22.04.2020

maske-uretiminde-turkiyenin-merkez-ussu-konumundayiz

MASKE ÜRETİMİNDE TÜRKİYE’NİN MERKEZ ÜSSÜ KONUMUNDAYIZ

MASKE ÜRETİMİNİ DAHA DA ARTIRMAYI PLANLIYORUZ Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Birinci ve İkinci Organize sanayi bölgesinde tekstil üretimi yapan ve salgının ülkemizde de yaygınlaşması ile birlikte ihtiyaç duyulan maske ve tulum ihtiyacını karşılamak amacıyla faaliyetlerini bu yönde sürdüren tekstil firmalarını ziyaret edip, çalışmalarından dolayı firma idarecileri ile çalışanlara teşekkür etti.

musiad-malatya-biz-bize-yeteriz-turkiyem-dedi

MÜSİAD MALATYA BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM DEDİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” milli dayanışma kampanyasına katılarak destek verdi. MÜSİAD Malatya Başkanı Muharrem POYRAZ: "Milli Dayanışma Kampanyasına elbette Malatya olarak bizlerde varız. Cumhurbaşkanımızın bu çağrısı MÜSİAD Malatya tarafından yoğun bir ilgiyle desteklendi ve desteklenmeye devam ediliyor. Geçirdiğimiz bu zor günleri Türk Milletine yakışacak şekilde birlik ve beraberlik içinde aşacağız. MÜSİAD Malatya Şubesi olarak seferberlik ruhuyla kampanyaya katılıyoruz.

mhpmilliyetci-hareket-partisimalatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-merhum-basbugumuz-alpaslan-turkesin-olumunun-23ncu-vefat-yil-donumunde-bir-mesaj-yayinladi

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Merhum Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in ölümünün 23’ncü Vefat yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu mesajında; “80 yıllık hayatını Türklük şuur ve gururuna vakfeden, İslam ahlak ve faziletine adayan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey, yaşadığı döneme damgasını vuran mümtaz bir dava adamı, inanmış ülkü ve ilke insanıydı.

ilce-baskani-ilhan--turkes-beyin-yaktigi-mesale-sonmeyecek

İLÇE BAŞKANI İLHAN : TÜRKEŞ BEY'İN YAKTIĞI MEŞALE SÖNMEYECEK

Vefatının 23. Yıldönümünde, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin gösterdiği doğrultuda yürümek bizler için onur ve gurur meselesidir.

basbug-alparslan-turkes-turk-siyaset-ve-devlet-hayatinda-muhterem-iz-ve-eserleri-bulunan-bir-liderdir

Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk siyaset ve devlet hayatında muhterem iz ve eserleri bulunan bir liderdir.

Türk milletinin gönlünde mümtaz ve müstesna bir yeri bulunan merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i vefatının 23’üncü yıldönümünde Fatihalarla anıyoruz. Merhum Kurucu genel başkanımız, Türk siyaset ve devlet hayatında muhterem iz ve eserleri bulunan bir liderdir.

agbabadunya-halkina-el-uzatirken-turkiye-halkina-el-aciyor

Ağbaba,'Dünya, halkına el uzatırken Türkiye, halkına el açıyor'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulunda AKP’ye seslendi; “Dolar artınca halk dolar satsın, deprem olunca halk yardım yapsın, kriz olunca halk kemer sıksın, salgın olunca halk para versin. Madem, zor günler için halk var, o zaman size ne gerek var?”

balkan-turklerinin-cinari-cambazov-topraga-verildi

Balkan Türklerinin Çınarı, Cambazov Toprağa Verildi

Balkan Türklerinin Büyük Çınarı Prof.Dr. İsmail Cambazov bugün Sofya, Botunets Müslüman Kabristanında İkindi namazına müteakip toprağa verildi. Cenazeye Korona virüsü tedbirleri nedeniyle çok sayıda vatandaş katılma imkanı bulamasa da, başta Bulgaristan Cumhuriyeti Müslümanları Başmüftüsü Dr. Mustafa Haci katılırken ve müftülük temsilcileri ile yakınları katıldı.

digiturk-sifreleri-kaldirdi

Digiturk şifreleri kaldırdı

şte Digiturk'ün açıklaması: Corona virüs salgını nedeniyle herkese evinde kalmasının tavsiye edildiği bu dönemde Digiturk, çeşitli paketlerini yükselterek üyelerinin daha fazla eğlence içeriğine erişebilmesini sağlıyor. Önümüzdeki dönemde, spor karşılaşmaları yeniden başladığında, Digiturk spor paketi üyeleri, ertelenen tüm karşılaşmaları izleyebilecek. beIN ayrıca, Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) Corona virüs salgınına karşı alınması gereken önlemlere ilişkin tavsiyelerini destekliyor ve daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı oluyor.

virusu-3-saniyede-yok-ediyor-turkiye-harekete-gecti

Virüsü 3 saniyede yok ediyor! Türkiye harekete geçti

Sağlık Federasyonu Başkanı Raşit Dinç, Türkiye'ye bir kişinin hayatını kaybetmesine yol açan koronavirüse karşı geliştirdikleri "Türk Işın Tedavi Sistemi" için Sağlık Bakanlığı'na klinik araştırma başvurusunda bulunduklarını açıkladı. Dinç, açıklamasında, Türk Işın Tedavisi'nin 3 saniyede virüsleri yok ettiğini belirtmişti.

aliaga-belediyesinden-duygulandiran-canakkale-turkusu

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN DUYGULANDIRAN ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ

Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümlerinde son üç yılda 60 bin vatandaşıyla Çanakkale tarihi yarımada şehitlik ziyareti gerçekleştiren Aliağa Belediyesi, bu yıl hazırladığı ‘Övün Çanakkale’ isimli video kliple şehitlerin aziz hatıralarını andı. Hazırlanan video klipte Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediye personelleri ile birlikte Çanakkale türküsünü seslendirdi

baskan-samanli-canakkale-zaferi-turk-milletinin-topyekun-ayaga-kalktigi-dirilis-ve-yukselis-abidesidir

Başkan Samanlı: Çanakkale Zaferi, Türk milletinin topyekün ayağa kalktığı diriliş ve yükseliş abidesidir.

Tarih şan ve şerefle dolu büyük Türk miletinin vatan sevgisinin, şehadetle imtihan olduğu Çanakkale Zaferi’nin 105.yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çanakkale Savaşı ile büyük Türk milleti, tüm dünyaya gerilemenin nihayet bittiğini duyurmuş, bugünkü coğrafyamız üzerinde sonsuza kadar yaşamaya kararlı olduğumuzu süngü, mermi ve yüksek iman gücü ile ilan etmiştir. Çanakkale direnişi, namus bildiğimiz mefhumların zedelenmemesi için asil Türk evlatlarının kendilerini feda etmekten asla çekinmedikleri tarihi ve emsalsiz bir meydan okuma olarak anılacaktır.

calik-artik-gercekten-buyuk-ve-guclu-bir-turkiye-var

Çalık: “Artık gerçekten büyük ve güçlü bir Türkiye var”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Savaş olduğunda da Türkiye görevini yerine getiriyor, deprem olduğunda da gereğini yerine getiriyor, virüs hastalık olduğunda da gereğini yerine getiriyor. Artık gerçekten büyük ve güçlü bir Türkiye var.” dedi. Kuluncak ilçesinde incelemelerde bulunan Milletvekili Çalık, AK Parti İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek, burada İlçe Başkanı Ahmet Boyraz ve partililerle bir araya geldi. Çalık. “Bizim davamız milletin davası, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davası. Hepimiz bu davaya sahip çıkacağız. Ülkemiz ve milletimiz için elimizden geleni yapacağız” dedi.

malatya-buyuksehir-belediye-baskani-selahattin-gurkan-turk-ocaginda

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKAN TÜRK OCAĞINDA

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak tanımlanan coronavirüs salgını dolayısı ile devletimizin yetkili organları tarafından alınan kararlar neticesinde biz de bu sezon ki son programımızı gerçekleştirmiş olduk. “Temizlik imandandır” düsturunun muhatabı olan Müslüman Türk Milleti inanıyoruz ki devletimizin almış olduğu kararlarla birlikte bu hastalıktan en asgari şekilde etkilenecektir.

ataturk-beni-turk-hekimlerine-emanet-ediniz

Atatürk, Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 14 Mart Tıp Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı. Başkan Dağ’ın Mesajı Şöyle.

baskan-duyar-istiklal-marsi-turk-milletinin-vicdanin-ortak-sesidir

Başkan Duyar: İstiklal Marşı, Türk milletinin vicdanın ortak sesidir

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa DUYAR 12 Mart "İstiklal Marşının Kabulünün" 99’uncu yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Duyar mesajında “Tarih boyunca sayısız destanlar yazmış olan kahraman milletimizin, vatanımızın bağımsızlık ve hürriyeti için göstermiş olduğu büyük fedakârlığın timsali olan İstiklal Marşı, Türk milletinin vicdanın ortak sesidir.

btcturk-yeni-malatyaspor--trabzonspor-musabakasina-bakandan-aciklama

BtcTürk Yeni Malatyaspor – Trabzonspor müsabakasına Bakan'dan açıklama

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, “Süper Lig maçları seyircisiz oynanacak mı” sorusuna cevap verdi. Kasapoğlu; “Spor müsabakalarıyla ilgili federasyonla çalışmamız neticesinde Mart ve Nisan aylarında çoğunu ertelemiş durumdayız. 80’den fazla müsabakayı ertelenmek zorunda kaldık. Bunların listesini birazdan paylaşacağız” dedi.

baskan-samanli-istiklal-marsinda-millet-vardir-turkluk-vardir-milliyetcilik-her-satirindadir

Başkan Samanlı: İstiklal Marşı’nda millet vardır, Türklük vardır, milliyetçilik her satırındadır.

Bugün 12 Martta çok önemli bir tarihin yıldönümünü idrak ediyoruz. Bağımsızlığımızın manifestosu, milli varlığımızın manzum ifadesi olan İstiklal Marşımız 99 yıl önce bugün, yani 12 Mart 1921 tarihinde TBMM’nde büyük bir coşku ve heyecanla kabul edilmiş,Merhum vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un eşsiz duyuş ve hissedişiyle kaleme alınan istiklalimizin dizeleri aziz millet varlığına milli şuur ve inanç kaynağı olmuştur.