canlı yayın
baskan-cinar-cnnturkcomda-yayinlanan-sizin-isler-programina-konuk-oldu

BAŞKAN ÇINAR, CNNTURK.COM’DA YAYINLANAN ‘SİZİN İŞLER’ PROGRAMINA KONUK OLDU

“Yeşilyurt’umuz, Malatya’nın İncisidir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, www.cnnturk.com’da Ali Karadeniz’in hazırlayıp sunduğu ‘Sizin İşler’ Programına konuk olarak, Yeşilyurt’u 2023 vizyonuna taşıyacak yeni yatırımları anlatıp, pandemi sürecinde ilçe genelinde gerçekleşen dezenfektan çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

mtude-konferans-iklim-acisindan-dunyada-turkiye-gibi-ikinci-bir-ulke-yoktur

MTÜ’de konferans: “İklim açısından dünyada Türkiye gibi ikinci bir ülke yoktur”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) düzenlenen “Kariyer ve Marka Sohbetinde” Cumhurbaşkanı Danışmanı Ziraat Mühendisi İbrahim Sönmez tarafından “Ülkemizde Peyzaj ve Süs Bitkilerinin Geleceği” konulu konferans verildi.

yoruk-turkmen-vakfindan-azerbaycana-destek

YÖRÜK TÜRKMEN VAKFI’NDAN AZERBAYCAN’A DESTEK

Gaziantep Yörük Türkmen Vakfı Gaziantep Şubesi Ermenistan tarafından Azerbaycan’a yapılan saldırıları ve Azerbaycan topraklarının işgalini protesto ederek destek için bir basın açıklaması yaptı. Gaziantep Yörük Türkmen Vakfı Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göğebakan ve vakıf sözcüsü Resul Ağır tarafından yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi;

yesilyurt-belediyesi-iha-yarismasinda-turkiye-birincisi-olan-ebabil-takimina-sponsor-oldu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İHA YARIŞMASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN EBABİL TAKIMINA SPONSOR OLDU

“Ülke Olarak Başlattığımız Teknoloji Hamlesi Yerelde De Hızla Devam Ediyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, TEKNOFEST2020 TÜBİTAK Liselerarası (İHA) Yarışmasının Sabit Kanat Uçuşunda 300 takım arasında Türkiye birincisi olan Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ebabil Takımının gösteri uçuşunu izledi

vali-barus-yoncali-baraji-turkiye-ekonomisi-icin-cok-onemli-proje

Vali Baruş, “Yoncalı Barajı Türkiye Ekonomisi İçin Çok Önemli Proje”

Vali Aydın Baruş, Tarım ve Orman Bakanlığı DSİ 9.Bölge Müdürlüğünün yürütmüş olduğu Yoncalı Sulaması Projesi kapsamında ilçe tarımını canlandıracak, yaklaşık 17,407 Hektar alanın sulanmasını sağlayacak Yoncalı Barajı, İsale Tüneli ve Tünel Segmentleri Yapım Fabrikasında incelemelerde bulundu.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

yesilyurtumuzu-turk-bayraklariyla-donatiyoruz

“Yeşilyurt’umuzu Türk Bayraklarıyla Donatıyoruz”

ŞANLI BAYRAĞIMIZ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜN SEMBOLÜDÜR” Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliğe katılarak esnaflara, vatandaşlara ve 7’den 70’e herkese Türk Bayrağı hediye eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, ay yıldızlı bayrağın ilçenin her yerinde dalgalanması için Yeşilyurt’u karış karış gezerek Türk Bayrağı dağıttıklarını söyledi.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

mhp-lideri-bahceli-kazanan-turkiye-olacak

MHP Lideri Bahçeli: Kazanan Türkiye Olacak

Cumhur İttifakı'nın muazzam vakarı ve mücadeleci varlığıyla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin hakim, hadim ve haysiyetli kazanımlarıyla Türkiye'nin bağımsızlığı, bekası, birliği, kardeşliği ve geleceği sağlam ve sarsılmaz güvenceye kavuşacaktır.

malatya-buyuksehir-belediyesi-arabada-turk-halk-muzigi-konseri-duzenleniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Arabada Türk Halk Müziği konseri düzenleniyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA MORAL KONSERİ Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 18 Ağustos Salı günü saat 21.00’de ‘Arabada Türk Halk Müziği’ konseri düzenleniyor.

huseyin-bas-ataturke-lanet-edenler-fatihe-ihanet-ediyorlar

Hüseyin Baş: Atatürk'e lanet edenler, Fatihe ihanet ediyorlar

Hüseyin Baş: Atatürk'e lanet edenler, Fatihe ihanet ediyorlar .Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş,' Atatürk'e lanet edenler, Fatihe ihanet ediyorlar'dedi.

turkiyede-son-24-saatte-1193-kisiye-kovid-19-tanisi-konuldu

Türkiye'de son 24 saatte 1193 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu

Sağlık Bakanlığı tarafından 10 Ağustos koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

son-dakika-turk-f-16lari-azerbaycanda

Son dakika: Türk F-16ları Azerbaycanda

ürk ve Azerbaycan hava ve kara kuvvetlerinin başlattığı geniş kapsamlı ortak askeri tatbikatta yer alacak Türk F-16 uçakları Azerbaycan'a geldi.

malatya-tso-baskani-sadikoglu-turkiyenin-otomobili-fabrikasinin-temel-atma-torenine-katildi

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, Türkiye’nin Otomobili fabrikasının temel atma törenine katıldı

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu: - “Ülkemizin 60 yıllık hayali gerçek oluyor” Türkiye’nin Otomobili'nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri'nin temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle 18 Temmuz 2020 Cumartesi günü Bursa'nın Gemlik ilçesinde atıldı.

malatyadan-3-proje-turkiye-derecesi-yapti

Malatya’dan 3 Proje Türkiye Derecesi Yaptı

Lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı'nca Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Teknolojik Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı ile Yazılım alanlarında Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması düzenlenmektedir.

istiklal-icin-birlik-istikbal-icin-dirlik-kazanan-turkiye-olacak

İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak.”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14 Mart 2021’de yapacağı 13.Olağan Büyük Kurultayında Çağrımız zamanlar üstü bir kavrayış ve kader ortaklığının özetidir:

salgin-sonrasi-dunya-turkiye-ve-bolgedeki-gelismeler-2

SALGIN SONRASI DÜNYA, TÜRKİYE VE BÖLGEDEKİ GELİŞMELER (2)

algının Türkiye ve bölgeye etkisine gelince; Türkiye açısından ithal ;ikamesi ekonomisine dayalı ana ihracat kalemlerindeki malların tedarik zincirindeki değişmeler nedeniyle üretiminde aksamalar olurken, maliyetleri de artacağından iç ve dış ticarette bir daralma görülmesi kaçınılmazdır.

mhp-lideri-bahceli-ayasofya-camisinin-tasarruf-hakki-sadece-turkiyeye-aittir-baska-mihrak-ve-ulkelere-yalnizca-halt-yemek-dusecektir-

MHP Lideri Bahçeli: Ayasofya Camisi’nin tasarruf hakkı sadece Türkiye’ye aittir. Başka mihrak ve ülkelere yalnızca halt yemek düşecektir

MHP Lideri Bahçeli "Ayasofya Camisi’nin tasarruf hakkı sadece Türkiye’ye aittir. Başka mihrak ve ülkelere yalnızca halt yemek düşecektir. Yunanistan’ın ve bu ülke çizgisinde siyaset yapan CHP’nin karalama kampanyası bayağı ve beyhude bir çırpınıştır" dedi.

turkiye-genelindeki-kayisinin-yuzde-85-90ini-malatya-uretiyor

“Türkiye genelindeki kayısının yüzde 85-90’ını Malatya üretiyor”

Tahmini rekolteleri speküle edecek rakamlarla Malatya gündemine getirmemek lazım” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kayısı rekoltesiyle ilgili “2020 için Türkiye geneli için 104 bin, Malatya için ise 85 bin ton rekolte açıklandı. Tahmini rekolteleri speküle edecek rakamlarla Malatya gündemine getirmemek lazım. Bu tespit komisyonunun oluşturulmasının amacı; bu spekülasyonların önüne geçmektir” dedi.

mhp-lideri-bahceliturklugun-sancagi-inmeyecek-turk-milleti-hicbir-zulmete-tamam-demeyecektir

MHP Lideri Bahçeli:Türklüğün sancağı inmeyecek, Türk milleti hiçbir zulmete tamam demeyecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde; ''Türkiye’mizi kapsam ve hedefine alan stratejik tehditlerin mahiyeti çeşitlenirken, muhtevası hem çetrefilleşmekte hem de çetin bir hal almaktadır.