canlı yayın

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük’ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikler

01 Ekim 2020 Perşembe 21:40
beykoz-genclik-ve-spor-ilce-muduru-bulent-kucukun-ev-sahipliginde-gerceklesen-etkinlikler

24-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikler Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde Masa Tenisi müsabakası ile başladı. Hafta boyunca Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik ve Meslek Lisesi Kano Eğitim Alanında Kano müsabakası, Hidiv Kasrı Koşu Parkurunda Kros müsabakası, Beykoz Tenis Kulübü sahasında Tenis müsabakası olarak gerçekleşti.

Faaliyetler sonrası katılımcılara katılım belgesi, sporcu kartı, madalya ve sürpriz hediyeler takdim edildi. Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük “Masa Tenisi, Kano, Kros ve Tenis branşlarında yapılan Herkes için Spor etkinliklerimizle amacımız her yaştan ve her statüden bireyleri bir araya getirip hareket etme bilinci oluşturmak, profesyonel olmasa da sporun hayatımızın içinde hep yer alması bilincini aşılamaktı. Spor ve Sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturacak bu ve benzeri organizasyonlarımız devam edecek olup bu kapsamda İlçe Müdürlüğümüzce uzman antrenörlerimiz eşliğinde Beykoz da Güne Sporla Başla Sloganı ile Sabah Sporlarımız ücretsiz olarak devam etmektedir.



Ayrıca bu vesileyle her zaman bu ve benzeri etkinliklerimize destek ve katkı sunan başta Beykoz Kaymakamımız Sayın Esengül Korkmaz Çiçekli’ye, Beykoz Belediye Başkanımız Sayın Murat Aydın'a, Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam'a ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Burhanettin Hacıferoğlu'na teşekkürlerimizi sunar. Etkinliklerimize katılan tüm Beykoz halkımız ve sporcularımıza tebriklerimi sunarım.” şeklinde konuştu.

Haber: Beykoz Doğuş Haber

Fotoğraflar: Beykoz Gençlik ve Spor Müdürlüğü 



Haber okunma sayısı: 2806

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER