canlı yayın

EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZA !

10 Eylül 2022 Cumartesi 09:33
egitim-calisanlarimiza-

Tokat EBS 1. Nolu Şube Başkanı Şaban Ceylan2022-23 Eğitim Öğretim yılı ÖNCESİ açıklamama yaptı.

Sorunları  kamuoyu ile paylaşmış ve Bakanlığı ilgilendiren hususlarda ivedi çözüm talebimizi iletmiştik ifadelerini kullanan Şube Başkanı Ceylan  açıklamasına şu şekilde devam etti.

İyi bir performansla birçok zorluğa göğüs gererek Okullarını Pazartesi sabahına hazır hale getiren cefakar okul idarecilerimizi onların en büyük destekçisi personelimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum dedi.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE!

90 Bin öğrencimizin sorumluluğunu alan, 10 Bin Milli Eğitim çalışanının genel koordinasyonunu sağlayan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir beyin şahsında tüm birim amirleri ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

VELİLERİMİZE!!!

Eğitim öğretimin verimli devam etmesi için velilerimizin süreçlere katılımı çok önemlidir. Bir veli bu görevini diğerlerine yükleyemez. Velilerimizin İdare ve öğretmenlerle eş güdümlü olma mecburiyetleri vardır. Eğitim çalışanlarının motivasyonlarına katkı sağlayacak en önemli kesim velilerimizdir. Derdini, beklentisini, önerisini, endişesini doğru yöntemlerle ifade edemeyen veliler önce çocuklarına sonra öğretmenlere zarar verir. Katkınız olmayacaksa bırakın Eğitim çalışanları işini yapsın. Okullarımız ülkenin en güvenilir yerleridir. Öğretmenlerde en emin olan kişi.

EĞİTİMİN PAYDAŞLARINA!!!

Taşıma Servis şoförlerinden, refakatçiye Kantincisine, Ahçısından Okul Aile birliklerine kadar Güvenlik Görevlilerinden, Diğer Kamu kuruluşlarına esnaflarımıza kadar, bunların bağlı olduğu odalara, Dernek ve Vakıflarımıza kadar, Eğitimcilerin üye olduğu Sendikalardan iktidar veya muhalefet siyasi parti temsilcileri, yerel ve ulusal yazılı görsel medya kuruluşlarına kadar herkesi

Sorumluluk almaya, fedakarlık yapmaya davet ediyorum.

UNUTMA, FIRSAT VERME?

Bu ülke hepimizin ve çocuklar geleceğimizin teminatı.

Önce Allah’a sonra kamuya hesap vereceğimiz zamanı unutmayalım. Devletimize borcumuzu unutmayalım

Bu uğurda, Köhnemiş vicdanlara, sahte masumiyetlere, ayrılıkçı-hizipçi, netameli ruh yapılarına, güdümlü akıllarıyla öldük bittik algısı oluşturup karamsarlığa, buhrana yol açanlara fırsat veremeyiz.

DERS SAATLERİ 30-35 DK. OLMALI!!!

Şube Başkanı Ceylan açıklamasın sonunda Bilindiği üzere şehrimize Eğitim alanında Yık yap ve Güçlendirme projesi kapsamında 180 civarında okul yapılmakta. Bunların inşaatları bir yıl daha sürecek. Bu hafta 23 okulumuz sahiplerine teslim edildi ve yetişmesiyle memnuniyet duyduk. Güçlendirme ve yıkılan okullar nedeniyle birçok okulumuzda ikili eğitim olacak.

Taşımalı eğitim yapan okullarla aynı binada eğitim öğretim yapan misafir okullarımızda ders saati 30-35 dk. teneffüsler 5 dk. yapılmış, sabah çok erken ve akşam geç saatlere kadar devam eden okul, öğrenci-veliler rahatlamıştı. Bu yıl da benzer bir uygulamaya devam edip tüm ikili eğitim yapan okullarımızda tekli eğitime geçilene kadar ders saatinin 30-35 dk. olması talebimizi İl Müdürü Ahmet Özdemir beye ilettiğini belirtti.

 

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

TokatEBS, Şaban Ceylan, Eğitim, Öğretmen


Haber okunma sayısı: 2589

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER