AKP
AKP
beykoz-genclik-ve-spor-ilce-muduru-bulent-kucukun-ev-sahipliginde-gerceklesen-etkinlikler

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük’ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikler

24-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikler Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde Masa Tenisi müsabakası ile başladı. Hafta boyunca Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik ve Meslek Lisesi Kano Eğitim Alanında Kano müsabakası, Hidiv Kasrı Koşu Parkurunda Kros müsabakası, Beykoz Tenis Kulübü sahasında Tenis müsabakası olarak gerçekleşti.

baskan-guder-ak-parti-battalgazi-genclik-kollarini-agirladi

BAŞKAN GÜDER, AK PARTİ BATTALGAZİ GENÇLİK KOLLARINI AĞIRLADI

BAŞKAN GÜDER: “GENÇLİK KOLLARI SİYASETİN İLKOKULUDUR” AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Güder, “AK Parti siyasi bir okul gibidir. Gençlik kolları da bu okulun ilk ayağıdır” dedi.

vali-barus-genclik-ve-spor-il-mudurlugunde-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde incelemelerde bulundu

Vali Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu ile yapımı tamamlanmak üzere olan tam olimpik yüzme havuzunda inceleme yapan Vali Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’dan bilgi aldı.

baskan-guder-haniminciftligi-genclik-merkezi-yeni-egitim-yilina-hazir-olacak

BAŞKAN GÜDER “HANIMINÇİFTLİĞİ GENÇLİK MERKEZİ YENİ EĞİTİM YILINA HAZIR OLACAK”

Gençlere verdiği büyük önem ile bilinen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, önümüzdeki günlerde kapılarını gençlere açacak olan Hanımınçiftliği Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

genclik-ve-spor-bakani-mehmet-muharrem-kasapoglundan-yesilyurt-belediyesine-ziyaret

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU’NDAN YEŞİLYURT BELEDİYESİNE ZİYARET

“Yeşilyurt’a Çok Değerli ve Özel Spor Tesisleri Kazandıracağız” Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Malatya ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt Belediyesini ziyaret ederek, Yeşilyurt’ta hayata geçen sosyal, kültürel, sportif ve eğitim hizmetlerin yanı sıra devam eden projeler hakkında Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan detaylı bilgiler aldı.

genclik-ve-spor-bakan-yardimcisi-ihsan-selim-baydas-ve-beraberindeki-heyeti-kabul-eden-baskan-gurkan

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ve beraberindeki heyeti kabul eden Başkan Gürkan,

SAYIN BAKANIMIZIN MALATYA’YA ÖZEL BİR İLGİ VE ALAKASI VAR Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın Büyükşehir Belediyesi ziyaretine Malatya Valisi Aydın Baruş ve AK Parti İl Başkanı İhsan Koca’da eşlik etti. Gençlik ve Spor Bakanımızın Malatya’mız için çok güzle müjdeleri olacak Misafirperverliğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Malatya’da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirtti.

saadet-partisi-genclik-kollari-cevre-gunu

Saadet Partisi Gençlik kolları çevre günü

5 Haziran "Dünya Çevre Günü" dolayısıyla Saadet Partisi Malatya İl Gençlik Kolları-Sosyal İşler Başkanlığı tarafından çevre kirliliği konusunda farkındalık oluşturmak maksadıyla Turgut Özal Tabiat Parkı Mesire Alanında atık toplama çalışması gerçekleştirildi

genclik-ve-spor-bakanligina-bagli-tesislerde-normallesme-nasil-olacak

Gençlik Ve Spor Bakanlığı’na Bağlı Tesislerde Normalleşme Nasıl Olacak?

Türkiye’nin Covid-19 ile mücadelesinde elde ettiği başarı sonucu normalleşme süreci 1 Haziran’da başladı. Yeni normalleşme süreciyle beraber Gençlik ve Spor Bakanlığı da, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları ile Bakanlığa bağlı spor tesislerinde uygulanacak önlemleri belirledi.

fendoglu-19-mayis-ataturku-anma-genclik-ve-spor-bayrami-ile-kadir-gecesi-mesaji

FENDOĞLU 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLE KADİR GECESİ MESAJI

19 Mayıs 1919’da Samsun’da atılan ilk adımın, 101. Yıl dönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Türk milleti tarih sahnesine çıktığından beri bağımsız yaşamanın dışında ikinci bir yol ve tercih tanımamış, aksi dayatmaları hüsrana uğratmıştır.Türklük asırlar boyunca özgürlüğüne sımsıkı sarılmış, kaynaklarından kopmadan kutlu varlığını idame ve idare etmeyi başarmıştır. Bu nedenle hem tarih yazmış, hem de tarihe yön vermiştir.