canlı yayın

BAŞKAN SÜLÜK 'E DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

24 Mart 2024 Pazar 07:28
baskan-suluk-e-destek-cig-gibi-buyuyor-

PÜTÜRGE Başkan Sülük'ü neden bu kadar çok seviyor

Pütürge İlçe Belediye Başkanlığı dönemi boyunca, 5 yıllık bir süre zarfında, Pütürge İlçesi İçin çok önemli, onlarca Projeyi hayata geçirerek, adını Çalışan Belediye Başkanı olarak gönüllere yazan Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük'e destek, her geçen gün adeta çığ gibi büyüyor. 

 

PEKİ PÜTÜRGE MİKAIL SÜLÜK'Ü NEDEN BU KADAR ÇOK SEVİYOR

 

Gittiği her mahallede büyük ilgi gören, Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, "Başkan Sülük, Başkan Sülük İle Yola Devam, Biz seninleyiz Başkan! yeter ki sen yürü!" gibi  sloganlarıyla karşılanıyor. Görülen bu tablo karşısında, kafalarda, "PEKİ PÜTÜRGE MİKAİL SÜLÜK'Ü NEDEN BU KADAR ÇOK SEVİYOR" sorusu beliriyor? Bu sorunun cevabını almak için vatandaş ile iletişime geçildiğinde Pütürge'li vatandaş, "5 yıllık bir süre zarfında, gerek çalışmaları, gerek hayata geçirdiği projeleri, verdiği hizmetleri ve vatandaş ile iç içe olması, Pütürge İlçesi'ni adeta baştan aşağı değiştirmiş olması" olarak yanıtladı. 

 

MÜCADELECİ VE ŞEFFAF BAŞKAN 

 

Eski Belediye Başkanlığı dönemleri ele alındığında, Pütürge için en büyük mücadelelerin, Başkan Mikail Sülük'ün döneminde verildiği, en fazla hizmetin yine bu dönemde geldiği ve onlarca büyük proje'nin bu dönemde hayata geçirildiği gözlemlenirken, Başkan Sülük'ün, Şeffaf Belediyecilik anlayışıyla hareket ederek, 5 yıllık dönemi boyunca Pütürge Belediyesi'nin bütün gelir gider tablosunu, Pütürge Merkez'de dev bir pankart ile meydana asması, Gerçekleştirilen büyük mücadeleler, üstün başarılar ve net, şeffaf olması, Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük'ü vatandaşın gözünde Mücadeleci ve Şeffaf Başkan yaptığı görüldü.

Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

Başkan, Sülük, Malatya, Pütürge


Haber okunma sayısı: 234

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER