canlı yayın
bulent-kucuke-buyuk-gorev

BÜLENT KÜÇÜK'E BÜYÜK GÖREV

Beykoz'da gerçekleştirdiği etkinliklerle 7'den 70'e tüm ilçenin gönlünde taht kuran Gençlik ve Spor Beykoz İlçe Müdürü Bülent Küçük, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Şube Müdürü oldu

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

beykoz-genclik-ve-spor-ilce-muduru-bulent-kucukun-ev-sahipliginde-gerceklesen-etkinlikler

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük’ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikler

24-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikler Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde Masa Tenisi müsabakası ile başladı. Hafta boyunca Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik ve Meslek Lisesi Kano Eğitim Alanında Kano müsabakası, Hidiv Kasrı Koşu Parkurunda Kros müsabakası, Beykoz Tenis Kulübü sahasında Tenis müsabakası olarak gerçekleşti.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

bulent-kucukten-bayram-tebrigi

Bülent Küçük’ten Bayram tebriği

Bülent Küçük, “Bayramlar toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz en önemli ve özel günlerdir

bulent-kucuk-maskeler-sporcularimiza-ulastirildi

Bülent Küçük: “Maskeler sporcularımıza ulaştırıldı!.”

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent KÜÇÜK, İlçemizdeki başarılı sporcuları ve ailelerini evlerinde ziyaret ederek maske dağıttı.

ak-parti-milletvekili-bulent-tufenkci-yesil-gida-seracilik-alaninda-incelemelerde-bulundu

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BÜLENT TÜFENKÇİ, YEŞİL GIDA SERACILIK ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

“Yöresel Lezzetler ve Doğal Ürünlerimizi Kaliteli Yatırımlarla Ön Plana Çıkartıyoruz” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi, “Vatandaşlarımızın doğal, taze, sağlıklı ve hijyenik ürünler tüketmesi için tarımsal hizmetlere gereken hassasiyeti gösteren, Kadim Yeşilyurt’u tarımsal hizmetlerde örnek ve öncü olabilmesi adına yatırımlara devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanımızı ve ekibini kutlarım.” diye konuştu.

ilce-spor-muduru-bulent-kucuk-evde-kal-sporla-kal

İlçe Spor Müdürü Bülent KÜÇÜK: “Evde Kal, Sporla Kal.”

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gençler için online Satranç ve Tabata etkinlikleri başlıyor.

mhp-malatya-il-baskani-bulent-avsar-il-baskanligindan-istifa-etti

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, İl Başkanlığından İstifa Etti

Değerli hemşerilerim yol yürümekten şeref duyduğum dava arkadaşlarım; kutsallığına inandığım ve onurla şerefle yürüttüğüm Malatya İl Başkanlığı görevimi Genel Başkanım Liderim Sn. Devlet Bahçeli beyden aldığım müsaade ile bugün itibariyle bırakıyorum. Şunu belirtmek isterim ki; her zaman davamın, liderimin ve teşkilatımın emrinde olacağım. Son nefesime kadar da bu dualı ve mübarek davamıza ayrıca liderime ve teşkilatıma sadakatla bağlı kalacağım

mhp-malatya-il-baskani-rbulent-avsar-2020-turkiyenin-toparlanma-silkinip-ayaga-kalkma-yili-olmalidir

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, "2020, Türkiye'nin toparlanma, silkinip ayağa kalkma yılı olmalıdır.

Avşar, yeni yıl mesajında, milletçe yeni bir yıla girildiğini, taze ve yepyeni umutlara kapı aralandığını belirtti. Türkiye düşmanlarının her vasıtayı kullanarak hınçla, nefretle, öfkeyle saldırıya geçtiği 2019 yılının aynı zamanda milli birlik ve dayanışma ruhunun canlanmasına, darbecilerle, teröristlerle, kandan beslenen odaklarla dişe diş mücadele edilmesine vesile olduğunu aktaran Avşar, "Unutulmasın ki, büyük Türk milleti güçsüz ve çaresiz değildir. Aziz milletimiz geçmişin en umutsuz anlarında milli birlik ve beraberlik duygusuyla doğrulmuş, üzerinde oynanan oyunları yüksek irade ve azmiyle bozmasını bilmiştir." açıklamasını yaptı.

baskan-avsar-losemili-cocuklari-unutmadi

Başkan Avşar Lösemili Çocukları Unutmadı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji servisinde yatan lösemili çocukları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Başkan Avşar Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler vererek Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını açıkladı

ticaret-ve-sanayi-odasinda-gerceklestirilen-devlet-destekli-alacak-sigortasi-konulu-toplanti

Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen Devlet Destekli Alacak Sigortası konulu toplantı

TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı-TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Halk Sigorta Genel Müdürü Bülent Karan, SMMMO Başkanı Nuh Boyraz, Banka Şube Müdürleri, Sigorta Acenteleri ve Tso üyeleri katıldı.

il-baskani-rbulent-avsar-malazgirt-zaferinin-948-yildonumu-munasebetiyle-bir-mesaj-yayimladi

İl Başkanı R.Bülent Avşar, Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı

26 Ağustos Malazgirt zaferinin 948. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan MHP Malatya İl Başkanı Avşar, Malazgirt Zaferi ile Anadolu’ya yeni bir medeniyetin inşa edildiğini belirterek, bu zaferin günümüze köklü ve zengin bir kültürün oluşmasına vesile olduğunu söyledi.

mhp-malatya-il-baskani-rbulent-avsar-ramazan-bayrami-dolayisiyla-mesaj-yayinladi

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı

Başkan Avşar; Ramazan Bayramı’nın inancımızda ve kültürümüzdeki yerine dikkat çekerek, “Ramazan Bayramı’nı milli ve manevi değerlerimizin öngördüğü hoşgörü ve birliktelik anlayışı kapsamında kutlamalıyız” dedi.

mhp-malatya-il-baskani-rbulent-avsar-ramazan-ayi-dolayisiyla--mesaj-yayimladi

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ramazan Ayının başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

baskan-avsardan-cumhur-ittifaki-aciklamasi

Başkan Avşar’dan Cumhur İttifakı Açıklaması

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, cumhur ittifakı yerel seçimler öncesi bir yazılı açıklama yaparak, tüm belediye başkan adaylarına ve encümen adaylarına başarılar diledi.

sehitgazi-ve-vatanseverlerden-baskan-avsara-plaket

Şehit,Gazi ve Vatanseverler'den Başkan Avşar'a Plaket

Şehit Gazi Yakınları ve Vatanseverler Kamu Görevlileri Sendikası Malatya Şube Başkanı Ahmet Adıyaman ve yönetimi, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'ı parti il binasında ziyaret ederek plaket takdimi yaptılar.