canlı yayın
bakan-yardimcisi-catak-saglik-icin-hepimiz-icin-denetiminde-ve-deprem-bolgesinde-incelemelerde-bulundu

Bakan Yardımcısı Çatak "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Denetiminde ve Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Malatya'nın Pütürge ilçesinde yaşanan 5.2 şiddetindeki depremin meydana getirdiği etkileri incelemek üzere Malatya'ya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İlk olarak Malatya Valiliğine ziyarette bulundu. Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Çataklı daha sonra Valilik 2 Nolu Toplantı Salonunda Deprem Değerlendirme Toplantısına katıldı.

endisemiz-cezalardan-once-saglik-olmali

Endişemiz cezalardan önce sağlık olmalı”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, son günlerde Korona Virüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle yayımlanan yeni tedbir kararları ile İçişleri Bakanlığı tarafından 6 Ağustos Perşembe günü yapılacağı açıklanan Covid-19 denetimleri hakkında konuştu.

vali-barus-insaati-devam-eden-egitim-ve-saglik-yatirimlarini-inceledi

Vali Baruş İnşaatı Devam Eden Eğitim Ve Sağlık Yatırımlarını İnceledi

Vali Aydın Baruş inşaatı devam eden eğitim ve sağlık yatırımlarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

baskan-guder-aile-saglik-merkezi-5-mahallemizin-hizmetine-sunuldu

BAŞKAN GÜDER, “AİLE SAĞLIK MERKEZİ 5 MAHALLEMİZİN HİZMETİNE SUNULDU”

Niyazi Mısri Mahallesinde ki muhtar evinin yerine açılan aile sağlık merkezini ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Niyazi mahallesi, Şık Şık mahallesi, İsmetiye mahallesi, Kavaklıbağ mahallesi ve Dabakhane mahallesi sakinlerinin istifade edeceği yeni yapılan sağlık merkezinin vatandaşımızın istifadesine sunulmasının Malatya için güzel bir çalışma olduğunu ifade etti.

yesilyurtta-saglikli-ve-guvenilir-ortamlarda-cuma-namazi-kilindi

YEŞİLYURT’TA ‘SAĞLIKLI VE GÜVENİLİR’ ORTAMLARDA CUMA NAMAZI KILINDI

“Cuma Namazına Yeniden Kavuşmanın Derin Bir Hazzı ve Mutluluğunu Yaşadık” Yeşilyurt Belediyesi İdari İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan ‘Dezenfeksiyon’ ekibinin koronavirüs ile etkin ve kararlı mücadele etmek adına büyük bir titizlikle uyguladığı temizlik çalışmalarının yanı sıra alınan sıkı önlemler altında hazır hale getirilen Yeşilyurt’ta ki 49 cami ile üç ayrı alanda cuma namazı kılındı.

vali-barus-il-saglik-muduru-prof-dr-bentli-ile-birlikte-pandemi-surecini-degerlendirdi

Vali Baruş, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Bentli ile Birlikte Pandemi Sürecini Değerlendirdi

Vali Aydın Baruş, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli ile birlikte Valilik 2 Nolu Toplantı Salonunda basın mensuplarına ilimizdeki Pandemi Süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

saglik-bir-sen-genel-baskanindan-sert-tepki

SAĞLIK BİR-SEN GENEL BAŞKANINDAN SERT TEPKİ

“BIÇAK KEMİĞE DAYANMIŞTIR” Sağlık Bir-Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Kamu Görevlileri Birliği Sendikası) Genel Başkanı Hasan ÖNÜR kurulduktan itibaren haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır düsturuyla yola çıktıklarını, her zaman güçlünün değil haklının yanında olduklarını, bu bağlamda yine susmayacaklarını, her zaman her yerde ve her platformda sağlık çalışanlarının sorunlarını dile getireceklerini dile getirdi.

turkiye-kovid-19-sureciyle-saglikli-bir-sekilde-mucadele-ediyor

Türkiye, kovid-19 süreciyle sağlıklı bir şekilde mücadele ediyor”

“Türkiye, kovid-19 süreciyle sağlıklı bir şekilde mücadele ediyor” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Kovid-19 sürecini uluslararası bağlantılarımız ile yapmış olduğumuz görüşmeler var, orada da görüyorum ki Türkiye, bütün dünya devletlerinin deve dişi gibi dünyanın jandarması olan ülkelerin baş edemediği kovid-19 sürecinde çok daha sağlıklı bir şekilde mücadele ediyor” dedi.

ramazanda-saglikli-beslenme-icin-bes-altin-kural

Ramazanda sağlıklı beslenme için beş altın kural

Uzman Diyetisyen Gülçin Ergazi, oruç tutmaya karar veren kişilerin sağlık sorunları varsa, düzenli ilaç kullanıyorlarsa (diyabet, böbrek hastalıkları, kalp-damar hastalıkları, karaciğer ve tansiyon hastalıkları, kanser, hamilelik, emziklilik ve yaşlılık gibi durumlar; riskli işlerde ve yüksek dikkat gerektiren işlerde çalışanlar,

saglik-bakani-fahrettin-koca-koronaviruste-yeni-vaka-sayisini-acikladi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüste yeni vaka sayısını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan koronavirüste son vaka sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın açıkladığı son verilere göre, Türkiye'de son 24 saatte 2 bin 253 kişiye Kovid-19 tanısı kondu, 64 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 131 bin 744, can kaybı 3 bin 584 oldu.

saglik-bakani-fahrettin-koca-koronaviruste-vaka-sayilarini-acikladi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüste vaka sayılarını açıkladı.

Koronavirüsle mücadelede dünyanın takdirle takip ettiği Türkiye'de, 30 Nisan'ın vaka sayıları açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsteki son durumu resmi Twitter adresinden duyurdu..

saglik-bakani-fahrettin-koca-koronaviruste-yeni-vaka-sayisini-acikladi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüste yeni vaka sayısını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüste yeni vaka sayısını açıkladı.

saglik-bakani-fahrettin-koca-koronaviruste-son-vaka-sayisini-acikladi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüste son vaka sayısını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan Türkiye'deki son koronavirüs vaka sayılarını açıkladı..

saglik-bakani-fahrettin-koca-twitterdan-koronaviruste-son-vaka-sayisini-acikladi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan koronavirüste son vaka sayısını açıkladı..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan koronavirüste son vaka sayısını açıkladı..

ak-parti-battalgazi-ilce-teskilatindan-polislere-ve-saglik-calisanlarina-anlamli-ziyaret

AK Parti Battalgazi ilçe teşkilatından Polislere ve Sağlık çalışanlarına anlamlı ziyaret

Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis kontrol noktalarını ziyaret etti.

calik-saglikta-cok-onemli-adimlar-attik

Çalık: “Sağlıkta çok önemli adımlar attık”

K Parti MKYK Üyesi ve Malatya milletvekili Öznur Çalık, “18 yılda sağlığa yaptığımız yatırım, bu salgın sürecinde bize katkısını sundu. Sağlıktaki değişimin dönüşümün en güzel örneğini dünyada Türkiye olarak biz yaşadık. Şimdi oluşturmuş olduğumuz altyapıyla, sağlık sistemimizle biz dünyaya örnek olacak, Dünya Sağlık Örgütü’nün de parmakla gösterdiği bir ülke haline gelmiş vaziyetteyiz. Bunda başta Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımız ve siz teşkilatlarımızın emeği çok” dedi.

saglik-kitleri-dagitildi

SAĞLIK KİTLERİ DAĞITILDI

Toplum ve İnsan Sağlığı İçin Tüm Tedbirleri Alıyoruz” Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ, ( KOVİD-19) salgınını bertaraf etmek ve yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler kapsamında; Belediyemiz tarafından İlçemizde kolonya,dezenfekte,maske ve eldivenlerin bulunduğu sağlık kitleri dağıtımı yapıldı.Küresel bir tehdit haline dönüşen yeni tip koronavirüs ( KOVİD-19) salgınına karşı topyekün bir seferberlik ilan edildiğini ifade eden

milletvekili-aylin-cesur-saglikcilara-sahip-cikti

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR, SAĞLIKÇILARA SAHİP ÇIKTI

İYİ PARTİLİ DOKTOR VEKİLDEN SAĞLIKÇILARA TAM DESTEK Türkiye’de ilk Covid-19 vakasının görülmesinin ardından geçen 34 gün içerisinde hastalık tanısı konulanların sayısı 61 bine, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 1296’ya yükseldi.

battalgazi-belediyesi-saglik-personellerinin-yardimina-kostu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ SAĞLIK PERSONELLERİNİN YARDIMINA KOŞTU

Battalgazi Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Minik Fatma Ecrin’e Doğum Günü Sürprizi Battalgazi Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekipleri, nöbetlerini tamamlayan fakat sokağa çıkma yasağı nedeniyle araç bulamadıkları için evlerine gidemeyen 18 sağlık personelinin yardımına koştu