canlı yayın
mahallelerimiz-sokak-sagliklastirmalariyla-daha-guzel-bir-goruntuye-ulasiyor

“Mahallelerimiz, Sokak Sağlıklaştırmalarıyla Daha Güzel Bir Görüntüye Ulaşıyor”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kiltepe Mahallesi Dede Korkut ve Gülnebi sokaklarında hayata geçirdikleri ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgenin sosyal ve kültürel kimliğine özel değerler kazandırdıklarını söyled

2021-yilinin-saglik-huzur-ve-mutluluk-getirmesini-dilerim

2021 YILININ SAĞLIK HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİM

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

saglikcilara-moral-destegi

Sağlıkçılara moral desteği

BURSA - Frutti Extra Bursaspor-Galatasaray basketbol maçını sağlık ekipleriyle birlikte izleyen Büyükşehir Belediye Başkan Alinur Aktaş, Bursa’daki pandemi başarısının asil mimarının acil sağlık personeli olduğunu söyledi. Başkan Aktaş, karşılaşmanın devre arasında sağlık çalışanlarına birer gül çiçeği ve çeşitli hediyeler takdim etti. Türkiye Basketbol Ligi Frutti Extra Bursaspor-Galatasaray maçı, Tofaş Kapalı Spor Salonu’nda oynandı. Başkan Alinur Aktaş, müsabakayı ‘Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği organizasyonla’ İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ve sağlık memurlarıyla birlikte takip etti. İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Birimi’ne bağlı 27 personel, karşılaşma süresince üzerlerinde ‘Maske, mesafe, temizlik’, ‘Hayatını covid nedeniyle kaybeden sağlık çalışanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz’ yazılı dövizler taşıdı.

yesilyurtta-onleminizi-alin-saglikli-kalin-kampanyasi-baslatild

YEŞİLYURT’TA ‘ÖNLEMİNİZİ ALIN SAĞLIKLI KALIN’ KAMPANYASI BAŞLATILD

“Önlemlerimizi Alalım, Sağlığımızı Riske Atmayalım” Yeşilyurt Kent Konseyi ile Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle pandemi salgınına karşı toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla bir hafta sürecek olan ‘Önleminizi Alın Sağlıklı Kalın’ temalı kampanya başlattı.Malatya’nın muhtelif bölgelerini ziyaret edecek olan personeller, canlı ‘Virüs Maskot’ eşliğinde esnaflara ve vatandaşlara maske ve bilgilendirici broşürler dağıtacaklar.

yesilyurtta-sokak-sagliklastirma-calismalari-devam-ediyor

YEŞİLYURT’TA SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

“Yeşilyurt’un Çehresi Değişiyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kiltepe Mahallesi, Çırmıhtı ve Gündüzbeyde uyguladıkları ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgedeki yaşam standartlarını yükselttiklerini söyledi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

tokatta-saglikcilara-mobing

Tokat'ta Sağlıkçılara Mobing

Başhekim yaşanan sorunları giderme yerine sağlık personeli ile ikili diyaloglarda siyasi kimliği arkasına alarak baskı uygulaması keyfi tutum ile rast gele soruşturma açması ve sudan bahanelerle ifadeye çağırma girişimleri tam anlamıyla mobing uygulaması personelin çalışmasına engel olma girişimi kafalarda soru işaretleri doğurmaya başladı..

urkiye-saglikli-kentler-birliginin-35olagan-meclis-toplantisi-yesilyurtta-yapilacak

ÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİNİN 35.OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YEŞİLYURT’TA YAPILACAK

“Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin Toplantısına Ev Sahipliği Yapacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 2021 yılı Mayıs Ayında ki 35.Olağan Meclis Toplantısına ev sahipliği yapacağız.” diye konuştu.

baskan-cinar-kiltepe-mahallesinde-ki-sokak-sagliklastirma-calismalarini-inceledi

Başkan Çınar, Kiltepe Mahallesinde ki 'Sokak Sağlıklaştırma' Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kiltepe mahallemizde tespit ettiğimiz bölgelerde ki binaların dış cephelerini yenileyip, cadde ve sokaklarımızı ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projemizle güzelleştirip, hemşerilerimizin daha ferah ve güzel alanlarda yaşamasını sağlayacağız. “ dedi.

saglikcilarin-yuzu-gulsun-artik

#Sağlıkçıların Yüzü Gülsün Artık

Sağlık çalışanlarının seslerini duyurmak, yaşadıkları sorunların çözümü için yetkilileri harekete geçirmek amacıyla burada toplanmış bulunuyoruz. Ve ülkemizin dört bir yanında tüm teşkilatımızla aynı haykırışta bulunuyoruz.

chpli-agbaba-saglik-bakanligi-verilerindeki-celiskiyi-gosterdi

CHP'Lİ Ağbaba Sağlık Bakanlığı Verilerindeki Çelişkiyi Gösterdi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Sağlık Bakanlığı'nın düzenli olarak yayınladığı COVID-19 raporlarında vefat sayılarının halktan gizlendiğini ifade etti.

yesilyurtun-tarihi-binalari-cephe-sagliklastirma-projeleriyle-tarihe-isik-tutuyor

YEŞİLYURT’UN TARİHİ BİNALARI ‘CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMA’ PROJELERİYLE TARİHE IŞIK TUTUYOR

“Cephe Sağlıklaştırma Projelerimiz, Tarihi Bölgelerimizin Değerini Artırıyor” Yeşilyurt’un tarihi bölgelerinden Çırmıhtı ile Gündüzbey’in tarihsel ruhunu yeniden ayağa kaldırmak adına ‘Lezzet Vadisi’ ve ‘ Yeşilyurt Kentsel Tasarım’ projeleri çatısı altında birçok projeyi hayata geçiren Yeşilyurt Belediyesi, bölgedeki tarihi binaların ve dükkânların dış cephelerini ‘Cephe Sağlıklaştırma’ projesiyle yenileyerek bölgenin tarihsel kimliğine yeni değerler kazandırıyor.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

yesilyurt-belediyesi--sokak-sagliklastirma-projesini-yayginlastiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ‘ SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA’ PROJESİNİ YAYGINLAŞTIRIYOR

“Melekbaba, Sokak Sağlıklaştırma Projemizle Güzelleşip, Değişecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kaynarca’dan sonra Melekbaba mahallesinde de hayata geçirecekleri ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgenin sosyal yapısına yeni değerler kazandıracaklarını söyledi.

kaynarca-mahallesi-sokak-sagliklastirma-sosyal-tesis-ve-park-projesiyle-gelecege-hazirlaniyor

KAYNARCA MAHALLESİ SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA, SOSYAL TESİS VE PARK PROJESİYLE GELECEĞE HAZIRLANIYOR

“Kaynarca Mahallemiz, Modern ve Nitelikli Yaşam Alanlarına Kavuşacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kaynarca Mahallesinde başlattıkları sokak sağlıklaştırması, sosyal tesis ve park projesiyle mahallenin sosyal dokusuna farklı güzellikler katıp, bölgenin değerini artıracaklarını söyledi.

yesilyurtta-saglik-icin-hepimiz-icin-denetimleri-artirildi

YEŞİLYURT’TA ‘SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN’ DENETİMLERİ ARTIRILDI

“Rehavet, Virüs Yayılımını Artırır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Koronavirüs salgınını ancak el ele vererek yenebiliriz. Herkesin bu mücadeleye katkı sunması gerekiyor. Temizlik, maske ve mesafe kuralına her zamankinden daha fazla özen göstermeliyiz. Malatya’da vaka sayılarındaki artışı azaltmanın tek yolu rehavetten uzaklaşıp, kontrollü sosyal hayat uygulamalarını ciddiyetle uygulamaktan geçmektedir.” dedi.

saglik-icin-hepimiz-icin-kampanyasi-kapsaminda-esnaf-ve-vatandaslar-denetlendi

"Sağlık İçin Hepimiz İçin" Kampanyası Kapsamında Esnaf ve Vatandaşlar Denetlendi

Vali Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla gerçekleştirilen denetime katıldı.