canlı yayın

BAŞKAN GÜDER, “AİLE SAĞLIK MERKEZİ 5 MAHALLEMİZİN HİZMETİNE SUNULDU”

24 Haziran 2020 Çarşamba 22:32
baskan-guder-aile-saglik-merkezi-5-mahallemizin-hizmetine-sunuldu

Niyazi Mısri Mahallesinde ki muhtar evinin yerine açılan aile sağlık merkezini ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Niyazi mahallesi, Şık Şık mahallesi, İsmetiye mahallesi, Kavaklıbağ mahallesi ve Dabakhane mahallesi sakinlerinin istifade edeceği yeni yapılan sağlık merkezinin vatandaşımızın istifadesine sunulmasının Malatya için güzel bir çalışma olduğunu ifade etti.

Daha önce muhtarlık evi olarak hizmet veren bina Sağlık il Müdürlüğüne devri gerçekleştirilerek Aile Sağlık Merkezi olarak hizmet vermeye başladı. Devir sonrası Aile Sağlık Merkezini ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, burada Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle sakinlerinden gelen sorun, sıkıntı ve talepleri dinledi. Başkan Güder, toplantıda Battalgazi ilçesi için imar çalışmalarının önemine vurgu yaparak, imar çalışmalarının uzun soluklu çalışmalar olduğunu kaydetti. Başkan Güder, Battalgazi’yi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için göreve geldiklerini ilk günden itibaren canla başla çalıştıklarını söyledi.

MUHTARLIK BİNASI SAĞLIK MERKEZİ’NE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Niyazi Mahallesi’nde bulunan ve 4 muhtarın ortak kullandığı muhtarlık binasının yerine açılan Sağlık Merkezi’ni de ziyaret etti. 5 mahallenin yararlanacağı Sağlık Merkezi konusunda yoğun talep aldıklarını vurgulayan Başkan Güder, sorunun çözümü noktasında Sağlık İl Müdürlüğü ile koordineli olarak hareket ettiklerinin altını çizdi. Sağlık Merkezi’nin çevre düzenlemesi konusunda birim müdürlerine talimat veren Başkan Güder, vatandaşa hizmet noktasında canla başla çalıştıklarını kaydetti.

MUHTAR KÜÇÜK: “TAKDİRE ŞAYAN BİR BAŞKANIMIZ VAR”

Sorunların yerinde tespiti açısından Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in ziyaretlerinin önemine değinen Şık Şık Mahallesi Muhtarı Ertan Küçük, “Öncelikle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e mahallemiz adına teşekkürü bir borç biliyoruz. Başkanımız her daim yanımızdalar. Mahallemizde oluşabilecek sıkıntıları yerinde görmek ve çözmek için yaptığı toplantılar, vatandaşlarımız adına çok çok önemli. Takdire şayan bir başkanımız var. Başkanımız zaten bizden birisi” Şeklinde konuştu.

MUHTAR TEKATLI: “OSMAN GÜDER BAŞKANIMIZ AİLEDEN BİRİSİ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in aileden birisi olduğunun altını çizen Niyazi Mahallesi Muhtarı Nilgin Tekatlı, şunları söyledi: “Osman Başkanımızı zaten söylemeye gerek yok, kendisi aileden biri. Niyazi Mahallesi sakinleri ve muhtarı olarak Belediye Başkanımıza bir sebepten dolayı teşekkür ediyorum. Olayları yerinde tespit ederek müdahale yapabilen belediye anlayışı ve hizmeti muhtemelen sadece bizim başkanımıza aittir.”

MUHTAR TUR: “GÜZEL HİZMETLER YAPILIYOR”

4 mahalleye ait muhtarlık binasının Sağlık Ocağına dönüştürülmesinden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini ileten Kavaklıbağ Muhtar Ekrem Tur ise “Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın emeğiyle yapılan 4 mahalleye ait muhtarlık binamız Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in takdirleriyle sağlık ocağına çevrilmesinden dolayı çok memnun olduk. Güzel bir hizmet oldu, olmaya da devam ediyor. Şeyh Edebali’nin Osmangazi’ye 



Haber okunma sayısı: 1638

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER