canlı yayın
saglik-calisanlari-bir-butundur-performans-ucreti-herkesin-hakki

Sağlık çalışanları bir bütündür, Performans ücreti herkesin hakkı

Sağlık çalışanlarına ödenecek olan performans ücretinin sadece memurlara değil sağlık sektöründe ki tüm çalışanlara verilmesi gerekir. Pozitif çıkan 601 sağlık çalışanın içinde doktor, hemşire, tıbbi Sekreter, hasta rehberi, hasta bakıcı, ambulans sürücüsü, temizlik personeli, güvenlik personeli yani her meslek grubundan hasta bulunmaktadır. Virüs ayrım yapmıyor ek ödeme noktasında da ayrım yapılmamalıdır.

gozde-saglik-grubundan-aciklama

Gözde Sağlık Grubu’ndan Açıklama

Gözde Sağlık Grubu, koronavirüslü bir hastanın hastanede öldüğü iddialarını ilişkin, “Hastanemizde Covid-19 nedeni ile bir hastanın öldüğü söylenmektedir. Bu iddia asılsızdır” açıklamasını yaptı.

malatya-saglik-mudurlugunden-coronavirus-aciklamasi

Malatya Sağlık Müdürlüğünden Coronavirüs açıklaması

Tüm dünyada görülen ve ülkemizde de etkisini gösteren Yeni Koronavirüs (COVID-19) hastalığı nedeniyle yurt dışından gelen vatandaşlarımızın 14 gün kuralına uymaları gerekmektedir. Numune sonucu pozitif olan vatandaşlarımızla temas eden kişiler için; Bilim Kurulu tarafından belirlenen temaslı takibi hakkındaki kararlar doğrultusunda ilimizde yürütülen çalışmalar şunlardır:

baskan-guderden-saglik-calisanlarina-moral-ziyareti

Başkan Güder’den Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 7 gün 24 saat esasına göre görevlerini ifa eden Sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Bizler her daim sağlık çalışanlarımızın yanındayız” dedi.

baskan-guderden-saglik-calisanlarina-moral-ziyareti

Başkan Güder’den Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 7 gün 24 saat esasına göre görevlerini ifa eden Sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Bizler her daim sağlık çalışanlarımızın yanındayız” dedi.

buyuksehir-belediye-personellerinden-saglik-calisanlarina-destek

Büyükşehir Belediye Personellerinden Sağlık Çalışanlarına Destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi dünyada ve ülkemizde hızla yayılan korona virüsüne karşı gecesini gündüzüne katarak, her türlü fedakârlığı yapan sağlık çalışanlarını unutmadı.

mtu-bunyesinde-saglik-hizmetleri-meslek-yuksekokulu-kuruldu

MTÜ bünyesinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kuruldu

alatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü’nün üniversite bünyesinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun kurulması konusundaki teklifi Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında incelenerek, uygun görüldü. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda ilk aşamada Ameliyathane Hizmetleri Programı, Anestezi, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı ile İlk ve Acil Yardım Programı olmak üzere toplam 4 program bulunuyor.

il-saglik-muduru-bentli-malatyada-korona-virusu-iddaalari-asilsizdir

İl Sağlık Müdürü Bentli: Malatya'da korona virüsü iddaaları asılsızdır

Malatya İl Sağlık Müdürü Recep Bentli sosyal medyada "Malatya'da korona virüsü" olduğuna dair iddialara yalanlama getirdi.

mantar--saglik-calisanlarinin-sesi-sagliksendir

MANTAR : Sağlık Çalışanlarının sesi SAĞLIKSEN’dir..

Sağlık çalışanlarıyla bir araya gelmekte yeni bir yöntem başlattıklarını belirten Sağlıksen şube başkanı Suat MANTAR çalışanların sorunlarını dinleyip çözüm üretiyoruz dedi. Tokat Sağlık sen Şube başkanlığı Sağlık çalışanlarıyla “Sorunlar ve Çözüm önerileri” istişare toplantılarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

dinc-saglikli-ve-guzel-bir-hayat-icin-spor-yapalim

“Dinç, Sağlıklı ve Güzel Bir Hayat İçin Spor Yapalım”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yapılan yenileme ve düzenleme çalışmalarından sonra her yaştan vatandaşın spor yapabileceği bir merkez hüviyetine kavuşan Yakınca Yaşam ve Spor Merkezini ziyaret etti. Başkan Çınar, dinç, sağlıklı ve güzel bir hayat için tüm vatandaşları spor yapmaya davet etti.

gurkan-saglikli-sehirlesme-yollardan-baslar

GÜRKAN: SAĞLIKLI ŞEHİRLEŞME YOLLARDAN BAŞLAR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güngör Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları kapsamında kavşak düzenleme çalışmaları yapıyor.

saglikli-yasam-icin-spor-alanlarini-artiracagiz

“Sağlıklı Yaşam İçin Spor Alanlarını Artıracağız”

Sağlıklı yaşam için sportif yatırımlarına ara vermeden devam eden Yeşilyurt Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle farklı mahallelerde ‘Spor Kompleksi Alanı’ projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

saglikli-huzurlu-ve-mutlu-bir-ramazan-ayi-icin-calismalarimizi-yogunlastirdik

“Sağlıklı, Huzurlu ve Mutlu Bir Ramazan Ayı İçin Çalışmalarımızı Yoğunlaştırdık”

Yeşilyurt Belediyesi ekipleri vatandaşların Ramazan ayı içerisinde gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için ilçe genelinde hizmet veren fırın, lokanta, pastane, market ve kasaplarda denetimlerde bulundu

-adi-denetim

Adı Denetim

Teröristin her sıktığı kurşundan sizde sorumlusunuz..

saglikta-sorunlar-ne-zaman-bitecek

SAĞLIKTA SORUNLAR NE ZAMAN BİTECEK?

MHP Tokat milletvekili Dr. Reşat Doğru, İnsanın ruhen ve bedenen bir bütün olarak ömrünün sonuna kadar yaşaması en önemli hedefidir. Hiç kimse bedenen ve ruhen sosyal yönden yaşam mücadelesinde zayıf ve güçsüz olmak istemez. Bu yönden bakılınca sağlık sektörünün ve onu sunan kurumların ne kadar önemli olduğu da ortaya çıkmakta olduğunu belirtti.

-gunah-diye-kiliseler-izin-vermiyor

GÜNAH DİYE KİLİSELER İZİN VERMİYOR!

Kilise Kulelerine baz istasyonu yerleştirilmesine karşı çıkmakta ve izin vermiyor.