canlı yayın
yesilyurt-belediyesi-ulasim-agini-konforlu-hale-getirecek-calismalara-hiz-verdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ULAŞIM AĞINI KONFORLU HALE GETİRECEK ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

“Kırsal Bölgelerdeki Yol Yenileme Hizmetlerine Öncelik Tanıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şahnahan, Suluköy ve Bindal mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunun sathi kaplamayla akıcı ve konforlu hale getirdiklerini söyledi.

baskan-guder-aile-saglik-merkezi-5-mahallemizin-hizmetine-sunuldu

BAŞKAN GÜDER, “AİLE SAĞLIK MERKEZİ 5 MAHALLEMİZİN HİZMETİNE SUNULDU”

Niyazi Mısri Mahallesinde ki muhtar evinin yerine açılan aile sağlık merkezini ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Niyazi mahallesi, Şık Şık mahallesi, İsmetiye mahallesi, Kavaklıbağ mahallesi ve Dabakhane mahallesi sakinlerinin istifade edeceği yeni yapılan sağlık merkezinin vatandaşımızın istifadesine sunulmasının Malatya için güzel bir çalışma olduğunu ifade etti.

baskan-guder-hizmet-bilincini-ibadet-bilinci-olarak-kabul-ettik

BAŞKAN GÜDER: “HİZMET BİLİNCİNİ İBADET BİLİNCİ OLARAK KABUL ETTİK”

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Beydağı Mahallesi Eğitim Sokak’ta 2 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yapımı devam eden park yapım çalışmalarını inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vatandaşlarımıza hizmet bilincini bizler ibadet bilinci olarak kabul ettik” dedi.

yesilyurt-belediyesinin-sosyal-tesisleri-hijyenik-ortamlarda-kaliteli-hizmet-sunuyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN SOSYAL TESİSLERİ HİJYENİK ORTAMLARDA KALİTELİ HİZMET SUNUYOR

“Sosyal Tesislerimiz, Hizmet Sektörüne Farklı Bir Vizyon Kazandırdı” Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşilyurt İŞGEM İnşaat Lmt.Şirketi tarafından Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde işletilen sosyal tesisler, 1 Haziran’da hayata geçirilen normalleşme süreciyle birlikte kapılarını yeniden vatandaşlara açarken, hijyenik ortamlarda sunulan kaliteli hizmetler nedeniyle yoğun ilgi görmeye başladı.

yesilyurt-belediyesi-melekbaba-mahallesinde-ki-degisim-hizmetlerine-devam-ediyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, MELEKBABA MAHALLESİNDE Kİ DEĞİŞİM HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

“Melekbaba Mahallemiz Yeni Yatırımlarla Modern ve Nezih Bir Hüviyete Kavuşacak” Yeşilyurt’un tüm bölgelerinde 2020 yılı yatırım programı kapsamında ki yatırımlarına devam eden Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Melekbaba mahallesine kalite standardı yüksek, akıcı ve konforlu yeni yollar, prestijli caddeler, yürüyüş ve bisiklet yollarının yanı sıra yeni park alanları kazandırmak adına çalışmalara hız verdi.

gaziantepte-uretim-covid-19-tedbirleri-ile-hiz-kesmeden-devam-ediyor

Gaziantep’te üretim Covid-19 tedbirleri ile hız kesmeden devam ediyor

Gaziantep Valisi Davut Gül, cerrahi maske ve önlük üretimi yapan işletmeleri ziyaret etti. Covid-19 Pandemisi ile mücadele tedbirleri kapsamında takılması zorunlu tek kullanımlık maske üretiminde Gaziantep önemli bir yer teşkil ediyor. Sanayisi ile sektörde örnek gösterilen iller arasında ilk sıralarda yer alan Gaziantep, bu alanda da adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

battalgazi-belediyesi-calismalarina-hiz-verdi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

BAŞKAN GÜDER: “2020 YILINDA KIRSAL MAHALLELERDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ” Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam eden Battalgazi Belediyesi, Beydağı mahallesindeki ara sokaklarda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe genelinde ayak basmadık yer bırakmayacaklarını belirtti.

gurkan-sahnahan-yillardir-bekledigi-hizmetlere-kavustu

GÜRKAN: ŞAHNAHAN YILLARDIR BEKLEDİĞİ HİZMETLERE KAVUŞTU

Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt İlçesine bağlı Şahnahan Mahallesinde içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları sonrası kazdığı bütün yolları asfaltladı. 15 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasıyla mahallenin yol problemi ortadan kaldırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyip konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Gürkan’a Şahnahan mahallesine yapmış olduğu ziyarete Büyükşehir Belediyesi yöneticileriyle, Şahnahan Mahalle Muhtarı Mehmet Şimşek’te eşlik etti.

battalgazi-sosyal-tesisleri-1-haziranda-hizmete-basliyor

BATTALGAZİ SOSYAL TESİSLERİ 1 HAZİRAN’DA HİZMETE BAŞLIYOR

Başkan Güder, “Tesislerimiz’de önceliğimiz hijyen” Battalgazi Belediyesi bünyesindeki sosyal tesisler 1 Haziran Pazartesi günü itibariyle kapılarını açmaya hazırlanırken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de yapılan dezenfekte ve hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.

yesilyurt-belediyesi-arac-filosuna-6-yeni-hizmet-araci-kazandirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 6 YENİ HİZMET ARACI KAZANDIRDI

“Hızlı ve Etkin Hizmetler İçin Araç Filomuzu Güçlendirdik” 319 bin 618’lik nüfusuyla 23 kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt’ta hizmet alanlarının genişlemesiyle yatırımları da bu çerçevede yoğunlaştıran Yeşilyurt Belediyesi, alt ve üst yapı başta olmak üzere temizlik, çevre, park yapımı, yol yenileme ve genişletme hizmetlerini hızlandırmak amacıyla araç filosuna 6 yeni hizmet aracı kazandırdı.

yesilyurt-belediyesi-fidanlik-alaninda-yenileme-calismalari-hiz-kazandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ FİDANLIK ALANINDA YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

“Tüm Hizmetlerimiz Daha Ferah, Daha Huzurlu Bir Yeşilyurt İçin” Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait Tepeköy mahallesindeki Fidanlık Alanı, park alanlarının düzenlemesi, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını daha akıcı ve hızlı bir şekilde hayata geçirmek adına yenileme ve revizyon çalışmalarına tabi tutuldu.

yesilyurt-belediyesi-iletisim-kanallarini-guclendirmek-adina-yesilyurt-tvyi-hizmete-sundu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ İLETİŞİM KANALLARINI GÜÇLENDİRMEK ADINA YEŞİLYURT TV’Yİ HİZMETE SUNDU

“Yarışmalar, Sohbetler ve Hareketli Programlarla Ev Ortamlarını Neşelendiriyoruz” Yeşilyurt Belediyesinin vatandaşlarla olan iletişimini daha da güçlendirmek amacıyla resmi internet sayfası www.yesilyurt.bel.tr adresi üzerinden faaliyete sunduğu, sosyal medya hesaplarından da takip edilebilen Yeşilyurt TV’de yayınlanan ‘Ramazan Ayı Sohbet’ programları, ‘Şans Küpü’ Bilgi Yarışması, ‘Mesafeli Mikrofon’ programları ve Yeşilyurt’u anlatan genel tanıtımlar, koronavirüs önlemleri kapsamında evde kalan vatandaşların gündelik yaşamlarına renklilik getirmeye başladı.

mtuden-koronavirusun-hizli-teshisine-yapay-zeka-sistemi-aciklamasi

MTÜ’den “Koronavirüsün hızlı teşhisine yapay zeka sistemi” açıklaması

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Deniz Korkmaz ve Fırat Üniversitesi Araştırma Görevlisi Dr. Ferhat Uçar’ın birlikte geliştirdiği “COVIDiagnosis-Net” isimli bir yapay zeka sistemi ile koronavirüsün teşhisini hızlı bir şekilde belirlenebileceğini ortaya çıkardılar.

mollakasim-mahallesi-1gunes-enerji-santrali-hizla-yukseliyor

MOLLAKASIM MAHALLESİ 1.GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ HIZLA YÜKSELİYOR

“1.Güneş Enerji Santralimiz 850 Evin Günlük Enerji İhtiyacını Karşılayacak” Yeşilyurt Belediyesi, yenilenebilir enerji kaynaklarından üst seviyede faydalanmak amacıyla ilçenin beş farklı noktasına Güneş Enerji Santrali kurmak adına çalışmaları hızlandırırken, Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mollakasım Mahallesinde hizmete girecek 1.Güneş Enerji Santralinin bölgedeki 850 evin günlük enerji ihtiyacının karşılayacak kapasiteye sahip olacağını söyledi.

aliaga-belediyesinden-tum-belediyelere-ornek-hizmet

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN TÜM BELEDİYELERE ÖRNEK HİZMET

İZMİR-ALİAĞA Türkiye topyekûn koronavirüs ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürürken, Aliağa Belediyesi de vatandaşlarına çok farklı bir hizmetle destek oluyor.

baskan-guder-en-kisa-surede-hizmete-acacagiz

BAŞKAN GÜDER: “EN KISA SÜREDE HİZMETE AÇACAĞIZ”

Şehir Mezarlığı-Eskimalatya Bağlantı Yolunda Üst Yapı Çalışmaları Tamamlanmak Üzere Şehir Mezarlığı ile Eskimalatya’yı birbirine bağlayacak olan kuşak yolunda yapılan çalışmaları inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Şehir merkezindeki trafiği rahatlatmak ve yolu kısaltmak amacıyla çalışmasını tamamladığımız bu yolu, en kısa süre içinde hizmete açacağız” dedi.

yesilyurt-belediyesi-kuzey-cevre-yolu-guzerghinda-ki-yeni-yerlesim-alanlari-icin-calismalara-hiz-verdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, KUZEY ÇEVRE YOLU GÜZERGÂHINDA Kİ YENİ YERLEŞİM ALANLARI İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

“Yeşilyurt’umuza Modern ve Kaliteli Yerleşim Alanları Kazandıracağız” Yeşilyurt Belediyesi, Malatya’nın ulaşım ağını güçlendirmek amacıyla yapımına devam edilen kuzey çevreyolu güzergâhının çevresinde bulunan bölgeleri modern, nitelikli ve kaliteli yaşam alanlarına dönüştürmek adına çalışmalara hız verdi.

battalgazi-belediyesi-asfalt-calismalarinda-hiz-kesmiyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son bir yıl içinde asfaltlama çalışmalarının kapsamını genişleterek, ilçede 900 kilometre Yol Bakım ve Onarım çalışması gerçekleştirdi.

buyuksehirden-evlere-hizmet

Büyükşehir’den Evlere Hizmet

Malatya Büyükşehir Belediyesi dünyada ve Türkiye’de yayılan koronavirüsüne karşı tedbirler ve önlemler almaya devam ediyor.

malatyada-vefa-sosyal-destek-gruplari-hizmet-vermeye-basladi

Malatya’da Vefa Sosyal Destek Grupları Hizmet Vermeye Başladı

Malatya Valiliği ile ilçe kaymakamlıkları bünyesinde oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" il genelinde ihtiyacı olan 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların yardımına koşuyor.