canlı yayın
mtu-bunyesinde-saglik-hizmetleri-meslek-yuksekokulu-kuruldu

MTÜ bünyesinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kuruldu

alatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü’nün üniversite bünyesinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun kurulması konusundaki teklifi Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında incelenerek, uygun görüldü. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda ilk aşamada Ameliyathane Hizmetleri Programı, Anestezi, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı ile İlk ve Acil Yardım Programı olmak üzere toplam 4 program bulunuyor.

yesilyurt-belediyesi-hizmet-binalari-sosyal-tesisler-ve-parklar-dezenfektan-ediliyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ HİZMET BİNALARI, SOSYAL TESİSLER VE PARKLAR DEZENFEKTAN EDİLİYOR

“Sağlıklı ve Temiz Bir Hayat İçin Önlemleri Artırdık” Yeşilyurt Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan (Covid-19) Koronavirüsün ülkemizde görülmesinin ardından hizmet binaları, sosyal tesisler ve park alanlarında ki ilaçlama, temizlik ve dezenfektan işlemlerine aralıksız devam ediyor.

alo-185-ile-hizli-cozum

ALO 185 İLE HIZLI ÇÖZÜM

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü sağlam altyapı inşa ederken yenilenen altyapısıyla ALO 185 çağrı merkezinde 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

yesilyurt-belediyesi-yeni-hizmet-binasi-yerini-buldu

Yeşilyurt Belediyesi yeni hizmet binası yerini buldu

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Eski Beydağı Kampüsü Fizik Tedavi, Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi Binasının Yerine İnşa Edilecek

baskan-ilhan-ilhan--biz-bu-milletin-hizmetkariyiz

Başkan İlhan İlhan ; Biz Bu Milletin Hizmetkarıyız

Battalgazi MHP İlçe Başkanlığına Seçilen İlhan İlhan , Bizler Milleti Ayağına Getiren Değil , Bu Millete Hizmetkar Olmaya Gelen , Milletin Ayağına Giden Bir Sevdanın Davanın Yolcusuyuz.

sosyal-tesisler-sabaha-kadar-hizmet-verdi-acil-mudahale-ekipleri-doganyol-ve-puturged

SOSYAL TESİSLER SABAHA KADAR HİZMET VERDİ, ACİL MÜDAHALE EKİPLERİ DOĞANYOL VE PÜTÜRGE’D

“Bütün İmkânlarımızı Seferber Ettik” Yeşilyurt Belediyesi, 6.8 şiddetindeki depremin ardından her hangi bir mağduriyet yaşanmaması için geceyi dışarıda geçiren vatandaşları sosyal tesislerde misafir ederken, çay ve çorba ikramında bulunuldu

yesilyurt-belediyesi-ilcenin-dort-bir-tarafina-kaliteli-yol-hizmetleri-ulastiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İLÇENİN DÖRT BİR TARAFINA KALİTELİ YOL HİZMETLERİ ULAŞTIRIYOR

"Ulaşım Ağımızdaki Yüksek Konfor, Ayrıcalıklı Yaşam Koşullarının Göstergesidir" Şahnahan mahallesindeki yol açma, genişletme ve yol bakım hizmetlerini yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İlçemizin ulaşım ağında yakaladığı yüksek standart ve konfor, ayrıcalıklı yaşam koşullarının açık bir göstergesidir. Yeşilyurt’un her noktasına ulaşımı kolaylaştırmak, araç ve yaya trafiğini daha akıcı ve güvenli hale getirmek ve alternatif yol güzergâhları açarak trafiği rahatlatmak için 7/24 çalışıyoruz.” diye konuştu.

battalgazi-belediyesi-personeline-hizmet-ici-egitim

BATTALGAZİ BELEDİYESİ PERSONELİNE HİZMET İÇİ EĞİTİM

Battalgazi Belediyesi, bünyesinde çalışan personellerin yaşanan gelişmelere ayak uydurması amacıyla düzenlediği “Kamu İhale Mevzuatı, Personel Mevzuatı ve Kamu Mali Yönetim Mevzuatı” konulu hizmet içi eğitim semineri devam ediyor.

yesilyurt-belediyesi-ile-hizmet-is-sendikasi-arasinda-toplu-is-sozlesmesi-imzalandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ İLE HİZMET-İŞ SENDİKASI ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Yeni Yılın İlk Toplu İş Sözleşmesi Yeşilyurt Belediyesinde İmzalandı Yeşilyurt Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmelerinde mutabakata varılarak, kadrolu işçileri kapsayan iki yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı. Başkan Çınar, 2020 yılında Malatya’da toplu iş sözleşmesini imzalayan ilk yerel yönetim olmanın sevincini yaşadıklarını söyled

gurkan-hizmet-ici-egitime-cok-onem-veriyoruz

GÜRKAN: HİZMET İÇİ EĞİTİME ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİ İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Malatya Kent Konseyi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle, Malatya Büyükşehir Belediyesi personeline İngilizce eğitimi veriliyor.

calik-yarim-milyon-insanimiz-evde-bakim-hizmeti-aliyor

Çalık, “Yarım milyon insanımız evde bakım hizmeti alıyor

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “2002'de 5 bin olan Kamuda engelli istihdamını ise bugün 51 bine çıkardık” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müz tarafından düzenlenen Özel Gereksinimli Bireylerin İş İstihdamı ve Sosyal Haklar Çalıştayına katıldı.

agbaba-malatyanin-sahibi-degil-hizmetkriyim

Ağbaba: Malatya’nın Sahibi Değil Hizmetkârıyım

Ağbaba mecliste Malatya’nın gerçeklerini sıraladı; “AKP'li ve MHP'li milletvekilleri dâhil, hep beraber Malatya’ya Elâzığ'dan gidip Elâzığ'dan geliyoruz; Malatya’nın sahibi yok ama sahibi gibi davrananlar var;Taş ocakları Malatya’nın en önemli sorunu.Tohma artık eski Tohma değil…

malatyada-nezih-bir-mekan-hizmete-girdi

Malatya'da Nezih Bir Mekan Hizmete Girdi

Malatya'da İşkembe Salonu Olan Üstad Paça İşkembe Çorba Dünyası Salonu Aşağı Bağlar Mah. İsmet paşa Cad. Kuyu Önü Yeşilyurt'da Muhteşem Törenle Hizmete Açıldı.

mhp-il-baskani-avsar-arguvan-belediyesinin-etkinligi-boluculuge-mi-hizmettir

MHP İl Başkanı Avşar: Arguvan Belediyesi'nin Etkinliği Bölücülüğe mi Hizmettir?

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Ahmet Kaya ile ilgili Malatya’da gelişen olaylara ve etkinliklere sert tepki göstererek, Şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve ülke sevdalısı vatandaşlarımızı derinden üzmüştür dedi.

hekimhan-ozlenen-hizmetlere-kavusuyor

Hekimhan Özlenen Hizmetlere Kavuşuyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor. Malatya’nın bütün ilçelerinde ve kırsal bölgelerinde yatırım ve hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Hekimhan’ın ulaşım sorunlarını çözüyor

yesilyurt-belediyesinin-cevre-hizmetlerinde-ki-basarisi-buyuk-yanki-uyandirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN ÇEVRE HİZMETLERİNDE Kİ BAŞARISI, BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

“Çevre Hizmetlerimizi Sıfır Atık Yerel Yönetim Başarı Ödülüyle Taçlandırdık” ‘1.Sınıf Atık Getirme Merkezi’ ve ‘Mobil Geri Dönüşüm Aracı’ projeleriyle ülke çapındaki 1.359 Belediye arasında ilk 5’e girerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ‘Sıfır Atık Yerel Yönetim’ başarı ödülüne layık görülen Yeşilyurt Belediyesinin çevre ve doğanın korunmasına yönelik ortaya koyduğu duyarlılık, hassasiyet ve hayata geçirdiği ‘insan odaklı’ yatırımlar, büyük yankı uyandırdı.

yesilyurt-belediyesi-egitim-hizmetlerine-erdem-okulu-projesini-de-ekledi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, EĞİTİM HİZMETLERİNE ‘ERDEM OKULU’ PROJESİNİ DE EKLEDİ

“Projemiz, Bilgili ve Erdemli Nesiller Hedefine Katkı Sunacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “4-6 yaş grubundaki çocuklarımızın zihinsel, kişisel ve manevi gelişimlerine destek amacıyla ‘Erdem Okulu’ projemizi başlattık. Projemiz, bilgili ve erdemli nesillerin oluşmasına büyük katkılar sunacaktır.” dedi.

toki-parki-torenle-hizmete-acildi

TOKİ PARKI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Battalgazi Belediyesi tarafından Beydağı mahallesinde yaptırılan Toki Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Halka hizmet Hakka hizmet parolasıyla çıkmış olduğumuz bu yolda, Battalgazi Belediyesi olarak gece ve gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

agbaba-hizli-trenin-2023te-malatyaya-gelmesi-hayal

Ağbaba; 'Hızlı Trenin 2023’te Malatya’ya Gelmesi Hayal'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,”AKP’de yıllardır kim erken kalkıp mikrofonu kaptıysa Malatya’ya hızlı tren müjdesi verdi.Ancak görünen o ki müjde çok, icraat yok. Hızlı trenin 2023’te bile Malatya’ya gelmesi hayal” dedi.

yesilyurt-belediyesi-ilcedeki-ulasim-agini-guclendirme-hizmetlerine-agirlik-veriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İLÇEDEKİ ULAŞIM AĞINI GÜÇLENDİRME HİZMETLERİNE AĞIRLIK VERİYOR

“Sütlüce Mahallemiz, Kalıcı Yatırımlarla Hızla Gelişiyor ve Değişiyor “ Sütlüce Mahallesinde devam eden sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İlçemizde ki ulaşım ağının akıcı ve konforlu olabilmesi için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sütlüce mahallemizin yollarını sathi kaplama ile baştan aşağıya yeniliyoruz.” diye konuştu.