canlı yayın
mehmet-cinar-hizmet-icin-buralardayiz

Mehmet Çınar: "Hizmet için buralardayız"

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, 'hizmet belediyeciliği' felsefesiyle çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, "Yeni Yeşilyurt'ta bir çok hizmetler yaptık. Bir çok gelişme ve yeniliklere öncülük ettik" dedi.

gonullere-dokunan-hizmetlerle-ornek-ilce-olduk

“GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMETLERLE ÖRNEK İLÇE OLDUK

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik Yaka Mahallesi sakinleriyle bir araya gelip, hedeflerini ve projelerini paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’umuzu Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 vizyonuna uygun hale getirmek temel hedefimizdir. Alacak daha çok fazla mesafemiz var, yeni projelerimizle ülkemize, kentimize ve ilçemize daha fazla hizmet etmeye talibiz” dedi.

kiraz-6-ok-bizim-icin-cok-sey-ifade-eder

KİRAZ 6 OK BİZİM İÇİN ÇOK ŞEY İFADE EDER

KİRAZ; 6 OK BİZİM İÇİN ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR” “6 okun anlamından bihaber olan bir Malatya milletvekiliyle karşı karşıyayız “AĞIZLARINI AÇIYORLAR CHP, KAPATIYORLAR KILIÇDAROĞLU, İNÖNÜ. Edison bilseydi ki bugün ampul bu kadar zarar verebilecek bir anlamda kullanılacak emin olun onu icat etmezdI....

baskan-gurkandan-aciklamalar

BAŞKAN GÜRKAN'DAN AÇIKLAMALAR

Kendini Hizmete Adamış Başkan Tarihin, kültürün, medeniyetin ve kahramanlığın merkezidir Battalgazi İlçesi. İnönü Üniversitesi, kurulacak yeni üniversite, Malatya Stadyumu, 2.Ordu Karargahı, Turgut Özal Araştırma Hastanesi, tarihin ilk medeniyetinin kurulduğu Arslantepe ve daha bir çok değerli kuruluş ve mekan bu ilçemizdedir.

ankarada-hizli-tren-kazasi

ANKARA'DA HIZLI TREN KAZASI

YİNE KAZA YİNE ÖLÜM YİNE GÖZ YAŞI

malatyada-cevre-duzenlemesi

MALATYADA ÇEVRE DÜZENLEMESİ.

YIKILACAK BİNA PARKA DAHİL EDİLECEK.

hizmetin-adi

Hizmetin Adı

Fabrikalar kursanıza, işsizlik çığ gibi artıyor.. Ne gerek var park yapmaya, ne gerek var yolları, kaldırımları yapmaya. İş imkanı yaratacak alanlara ihtiyaç var.

malatya-konak-ta-hizmet-agi

Malatya Konak ta hizmet ağı

Konak ta horata yolu üzerinde bulunan alana onaltı metre yüksekliğinde duvar örülerek yol genişleme çalışmalarında sona geliniyor.

hizli-tren-tokattan-gecmelidir

HIZLI TREN TOKAT'TAN GEÇMELİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru’nun ülkemizde hızlı trenin önemi ve Tokat’ın faydalanması ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulundu

perisan-durumdayiz

PERİŞAN DURUMDAYIZ!..

Malatya’nın enbüyük ilçesi olan Akçadağ halkı feryat ediyor. Suyumuz yok, altyapımız yok. Kısacası Enbüyük ilçe olan Akçadağ gittikçe küçüldü, küçüldü.

elazig-belediyesinde-neler-oluyor

ELAZIĞ BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR?

Elazığ Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hapis cezası ile cezalandırılan birim müdürleri ödüllendirilmeye başladı.