canlı yayın
yesilyurtta-gonul-belediyeciligi-hizmetleriyle-vatandaslarin-ihtiyaclari-gideriliyor

YEŞİLYURT’TA ‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’ HİZMETLERİYLE VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

“En Güzel Hizmet, Yüreklere Dokunandır” ‘Gönül Belediyeciliği’ hizmetleriyle vatandaşların iyi ve zor anlarında yanlarında olmaya özen gösteren Yeşilyurt Belediyesi, Aşağıbağlar, Abdulgaffar ve Cemal Gürsel mahallelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak üzere hazırladığı 2.200 adet kıyafet kolisini Mahalle Muhtarlarına teslim etti.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

yesilyurt-belediyesi-yeni-hizmet-binasi-ve-millet-bahcesi-insaat-alaninda-kazi-calismalari-tamamlandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI VE MİLLET BAHÇESİ İNŞAAT ALANINDA KAZI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

“Benzersiz Şehirler Hedefine Katkı Sağlayacak Özel Bir Proje” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Eski SSK Hastanemizin bulunduğu 40 dönümlük alan üzerine inşa edeceğimiz Belediye Hizmet Binası ve Millet Bahçemiz; mimari yapısı, işlevselliği, modern görüntüsü ve sosyal donatılarıyla Benzersiz Şehirler anlayışına uygun, gelecek nesillere emanet edeceğimiz kıymetli bir eseridir.” diye konuştu.

yesilyurtta-hizmete-girecek-millet-bahceleri-park-yatirimlari-icin-orneklik-teskil-edecek

YEŞİLYURT’TA HİZMETE GİRECEK MİLLET BAHÇELERİ, PARK YATIRIMLARI İÇİN ÖRNEKLİK TEŞKİL EDECEK

“Millet Bahçelerimiz; Mimari Yapıları, Tasarımları ve Görselliğiyle Bölgeye Değer Katacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Beylerderesi Şehir Parkının ikinci etabı ile Yeni Belediye Hizmet Binasının bulunduğu bölgede hizmete sunulacak olan Millet Bahçelerinin; mimari yapıları, tasarımları, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla park yatırımlarına örnek gösterilip, bölgeye yeni güzellikler katacağını söyledi.

baskan-cinar-seyhbayram-mahallesinde-yol-ve-kaldirim-yenileme-hizmetlerini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, ŞEYHBAYRAM MAHALLESİNDE YOL VE KALDIRIM YENİLEME HİZMETLERİNİ İNCELEDİ

“Caddelerimizin Prestij Seviyesini Yükseltiyoruz” Şeyhbayram mahallesinde gerçekleşen yol yenileme, çevre düzenleme, kaldırım yenileme ve kilit taşı çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Planlı ve sistemli çalışmalarımız neticesinde caddelerimizin prestij seviyesini yükseltiyoruz.” diye konuş

mtu-tip-fakultesi-tup-bebek-merkezi-hizmete-girdi

MTÜ Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi Hizmete Girdi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Tıp Fakültesi’nin 3 aylık sürede akademik kadrosunun oluşmasıyla birlikte Sağlık Bakanlığı Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni tıbbi birimlerin kurulması sağlanıyor.

tibbi-atik-sterilizasyon-tesisi-hizmet-vermeye-devam-ediyor

TIBBİ ATIK STERİLİZASYON TESİSİ HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Tokat-Turhal-Zile ve Pazar Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin en modern Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi hizmet vermeye devam ediyor.

gurkan-hizmet-destanlari-yazmaya-devam-edecegiz

GÜRKAN: “HİZMET DESTANLARI YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Malatya 7. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kongre sonrası toplu açılış törenlerinin yapılacağı Yeni İtfaiye Merkezi’ne geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya halkına ahde vefalarından dolayı teşekkür etti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise “Hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz” dedi.

deva-malatya-il-binasi-genel-baskan-babacanin-katilimi-ile-hizmette

DEVA Malatya İl Binası, Genel Başkan Babacan’ın katılımı ile hizmette

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Malatya’da il binasının açılış törenine katıldı. Tavşantepe’de coşkulu kalabalık tarafından karşılanan DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan daha sonra seçim otobüsü ile kent merkezinde halkı selamlayarak il binasının açılış törenine geçti. Davul zurnayla karşılanan Babacan’a vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

hatunsuyu-parki-hizmete-acildi

HATUNSUYU PARKI HİZMETE AÇILDI

BAŞKAN GÜDER: “BİZ BU YOLA HALKIMIZA HİZMET AŞKIYLA ÇIKTIK” Battalgazi Belediyesi tarafından Hatunsuyu mahallesinde yaptırılan Hatunsuyu Park’ı hizmete açıldı. Parkın açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Biz bu yola halkımıza hizmet aşkıyla çıktık. Bizim halkımıza hizmet sözümüz var, gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

baskan-sadikoglu-malatya-osbye-yatirimlar-hizla-devam-edecek

Başkan Sadıkoğlu: “Malatya OSB’ye yatırımlar hızla devam edecek”

Malatya OSB’ye yapılacak yatırımların Cazibe Merkezleri Programı desteklerinden yararlanma süresinin 1 yıl uzatıldığını belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Asgari 5 Milyon TL yatırım şartının 2 Milyon TL’ye düşürülmesi olumlu bir gelişmedir. Malatya sanayisine yatırımlar bundan sonra daha hızlı bir şekilde devam edecek” dedi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

baskan-guder-basarinin-anahtari-daima-hizmet-daima-millet

BAŞKAN GÜDER: “BAŞARININ ANAHTARI DAİMA HİZMET, DAİMA MİLLET”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hatunsuyu Mahallesinde yapımı tamamlanan Çocuk Parkı ile Gençlik Yatırımları kapsamında yapılacak olan Basketbol sahası ve oyun alanlarında incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemelerin ardından konuşan Başkan Güder, “Daima millet, daima hizmet aşkıyla Battalgazi Belediyesi olarak çalışmalarımızda dur durak bilmiyoruz” dedi.

yeni-dogu-garaji-hizmete-girdi

Yeni Doğu Garajı Hizmete Girdi

Doğu Garajı Esnafı Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve tadilat çalışmaları tamamlanan Çevreyolu üzerinde Sivas Caddesi girişinde bulunan İtfaiye Binasındaki yeni yerinde hizmet verecek.

yesilyurt-belediyesi-tecde-altin-park-muhtesem-goruntusuyle-hizmete-girdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ TECDE ALTIN PARK, MUHTEŞEM GÖRÜNTÜSÜYLE HİZMETE GİRDİ

“Altın Parkımız, Sosyal Yaşam Projelerine Örnek Gösterilecek” Yeşilyurt’ta yeşil alan kapasitesini arttırmak üzere bugüne kadar 206 adet parkı hizmete sunup 498 bin 405 metrekare yeşil alanı ilçeye kazandıran Yeşilyurt Belediyesi, Tecde mahallesinde toplam 11 dönümlük alan üzerine inşa ettiği Tecde Altın Park’ı, Malatyalıların hizmetine sundu.

baskan-cinar-sahnahanda-ki-yol-yenileme-hizmetlerini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, ŞAHNAHAN’DA Kİ YOL YENİLEME HİZMETLERİNİ İNCELEDİ

“Şahnahan’ın Kimliğine Yakışacak Hizmetler Sunuyoruz” Şahnahan Mahallesindeki yatırımları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Şahnahan mahallemizin kimliğine, tarihine ve tüm güzelliklerine yakışacak hizmetlerde bulunuyoruz.” diye konuştu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

baskan-guder-derme-deresi-2-etap-calismalari-daha-hizli-ilerleyecek

BAŞKAN GÜDER: “DERME DERESİ 2. ETAP ÇALIŞMALARI DAHA HIZLI İLERLEYECEK”

Battalgazi'nin değerine değer katacak olan ve 1.etap çalışmalarının devam ettiği ‘Derme Deresi’ projesi hakkında Devlet Su İşleri (DSİ) 9.Bölge Müdürü Mahmut Dündar’ı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Derme deresi projesindeki 2.etap çalışmaları daha hızlı ilerleyecek” dedi.

baskan-cinar-cumhuriyet-mahallesindeki-yol-yenileme-hizmetlerini-inceled

BAŞKAN ÇINAR, CUMHURİYET MAHALLESİNDEKİ YOL YENİLEME HİZMETLERİNİ İNCELED

“Cumhuriyet Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz” Yeşiltepe Cumhuriyet mahallesindeki yol yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un her bölgesinde olduğu gibi Yeşiltepe’nin de ulaşım ağını daha konforlu ve akıcı hale getirmek adına yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

yeni-hizmet-binamiz-millet-bahcesi-ile-daha-estetik-daha-prestijli-olacak

“Yeni Hizmet Binamız Millet Bahçesi ile Daha Estetik, Daha Prestijli Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yeşilyurt Belediyesi ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ inşaat alanında incelemelerde bulunup, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan bilgiler alırken, hizmet binasının yan tarafındaki 35 dönümlük alana Millet Bahçesi yapılacağının müjdesini verdi.