canlı yayın

Kim Bu Namussuz , Şerefsizler !

19 Ağustos 2021 Perşembe 17:15
kim-bu-namussuz--serefsizler-

Yapmış olduğu açıklamalarla gündem yaratan yemek bedelini TSO tarafından ödeten Başkan Ali Çelik’in Rantla, Yolsuzlukla, Usulsüzlükle, Kurumlarda çalışan Cemaat üyeleri ile, Din alıp satanlarla, Namussuz ve şerefsizlerin kim olduğunu belgeleri ile KAMUYONA Açıklamasını bekliyoruz.

 Kim Bu Namussuz , Şerefsizler
Tokat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Muharrem ayı dolayısıyla otelde bir iftar yemeği verildi. Yemekte gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan TSO Başkanı Ali Çelik, çok çarpıcı açıklamalarla gündeme damga vurdu.

TSO tarafından yemekli organizasyonda Başkan Ali Çelik’in şahsi düşünce ve görüşlerini dile getirdiği konuşmalarda kurum ve kişileri zan altında tuttu.

TSO Başkanı Çelik’e soruyoruz?

*TSO tarafından düzenlenen yemekli toplantıda yapmış olduğun açıklamalarla TSO nın ne alakası var?

*Ali Çelik’in TSO Tarafından yemekli toplantıda şahsi görüş ve fikirlerini açıklama yaparak kişiselleştirilmiş bir toplantı sonucu Masrafların TSO Tarafından Karşılanması yasal mı? (Toplantıda TSO ile ilgili hiçbir etkinlik ve çalışma programından bahsedilmiyor) TSO tarafından ödenen FATURA kurumu zarara uğratmış olmuyor mu?

*TSO Başkanı Ali Çelik’in yapmış olduğu ithamda İmar Rantı ile il kurum ve kişileri zan altına bırakması etik mi?

*İmar Rantında Camii-Okul yaptıranlar kim?

*Yolsuzluğu yapan, namussuz, şerefsiz kim?

*İmar Rant yolsuzluğu TSO tarafından mı tespit edildi?

*Din’i satın alan ve satan kim?

* Hırsızlar, vatan hainleri, katiller, namussuzlar sokaklarda geziyor demekle kimleri kast ettiniz?

* Cemaatler Hala Devletin En Üst Makamlarında Bakanlıklarda Cirit Atanlar kim?

*Yapmış olduğu açıklamalarla gündem yaratan yemek bedelini TSO tarafından ödeten Başkan Ali Çelik’in Rantla, Yolsuzlukla, Usulsüzlükle, Kurumlarda çalışan Cemaat üyeleri ile, Din alıp satanlarla, Namussuz ve şerefsizlerin kim olduğunu belgeleri ile KAMUYONA Açıklamasını bekliyoruz.

 

Tokat TSO Başkanı Ali Çelik’in Kurum adına vermiş olduğu yemekli toplantıda yapmış olduğu konuşmalarda kurum, kuruluş ve kişileri ve TSO yu zan altında bırakmıştır. Yapmış olduğu bu açıklamalardan dolayı kamuoyunu aydınlatma, Kamuyu bilgilendirme adın sorularımızı sorduk.

 

TOKAT TSO BAŞKANI ALİ ÇELİK’İN YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALAR

Kurum (TSO) adına düzenlenen yemekli toplantıda şahsi görüş ve düşüncelerini medya aracılığıyla kamuoyunu aydınlatıp, kamuyu bilgilendirme adına yapmış açıklama şu şekilde oldu.

Çelik; “İmar Rantını İmzalayanlar Hırsızın Namussuzun Ta Kendisidir”

Tokat TSO Başkanı Ali Çelik, İmar rantında yaşanan yolsuzlukları ön plana çıkarttı.

Çlik; yapmış olduğu konuşmada “Nil kıyısında kurdun kaptığı kuzudan sorumluyum anlayışı, maalesef bugün annelerin biricik kuzularını kurtlara yem eden bir anlayışa dönüştü. İmar rantını imzala, geliriyle okullar camiler yapalım diyorlar yöneticilerimiz. İmar rantını İmzalatanlar kendini Hazreti Ebu Bekir imzalayanlar ise Hazreti Osman olduğunu zannederler; gerçekte hepimizi biliyoruz ki din adına, inanç adına, bu tür alçaklıkları ve namussuzlukları yapan insanlar milletin vicdanında da Allah katında da hiç bir zaman makbul sayılmayacaklardır. Bu gün herkesin dini hamasetle değil her şeyden çok ahlaka ihtiyacımız var  ifadelerini kullandı.

Çelik, Müslümanlar Bir Birine Kazık Atar Hale Geldi

Müslümanlar, maalesef birbirinden nefret eden ötekileştirilen dostların bile birbirine kazık attığı bir topluluk haline getirildi.

Çelik, Cemaatler Hala Devletin En Üst Makamlarında Bakanlıklarda Cirit Atıyor

Toplumun bir çok ekseriyeti maalesef yöneticilerini seçerken din, mezhep, etnik köken veyahut menfaat ilişkilerine göre tercihlerini bu yönde yaptığı için bu kafa ile devam edersek yakın zamanda da namuslu dürüst ve çalışkan insanları yönetici olarak başımıza getiremeyeceğini ifade edene Tokat Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ali Çelik, Öncelikle hep birlikte tercihlerimizde bu yanlışlığı bu sıkıntıyı bir an önce gidermek durumundayız. 15 Temmuz rezaleti bile aklımızı başımıza getiremedi. Cemaatler hala devletin en üst makamlarında bakanlıklarda cirit attığı bakanlıklar içinde kol gezdiği dönemi yaşıyoruz.

Hırsızlar, vatan hainleri, katiller, namussuzlar sokaklarda geziyor. Namuslu insanlar başımıza bir iş gelir diye sokağa çıkmaya cesaret edemiyor. Maalesef bir cinnet toplumu haline geldik ve bütün değerlerimizi kaybettik dedi.

Çelik, Yezitler Dün Ve Bugün İslam’ın Ve İnsanlığın En Büyük Düşmanı Oldular

Hacı Bektaşi Veli 800 yıl önce eline, diline, beline sahip çık diyerek bizlere hırsızlık yapmayın emanete ihanet etmeyin yalan söylemeyin iftira atmayın, namussuzluk yapmayın demiştir. Bir diğer anlamıyla milletlere yurduna vatanına toprağına konuştuğun diline sahip çık diyerek bir ve bağımsız olmanın öğüdünü vermiştir. Kokuşmuş bir düzende bu sözün ne kadar kıymetli olduğunu her geçen gün çok daha iyi anlıyoruz”

Çelik, Bu Coğrafyada En Çok Satılan Ve Alıcısının En Çok Olduğu Şey Din

Toplumun çok büyük bir ekseriyeti yöneticilerini seçerken din, mezhep, etnik köken, menfaat ilişkilerine göre karar veriyor. Bu anlayışla namuslu ve ahlaklı insanları yönetici olarak seçmemiz pek mümkün değil. Bu coğrafyada hala sokaklarda en çok satılan alıcısının en çok olduğu şey maalesef din

Çelik, Hitler Gibi Psikopat Bir Lider Seçimle Gelse De Ülkeyi Kan Gölüne Çevirebilir

Toplumun bir kesimi mutlu, bir kesimi mutsuzsa doğru ve adaletle yönetilmiyoruz demektir. Amaçlar, araçları meşru kılar, adil vicdanlı adaletli bir kral; toplumda huzuru sağlayabilir. Ancak Hitler gibi psikopat bir lider demokrasi olsa da seçimle gelse de ülkeyi kan gölüne çevirebilir.

Çelik;“Türk Vatandaşı Kendi Ülkesine Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanımla Dahi Giremez İken Milyonlarca Mülteci Bu Ülkenin Sınırlarından Elimi Kolunu Sallaya Sallaya Geçiyor”

Bugün gençlerimizin 4/3’ü dönmemek üzere yurtdışına giderim bu ülkede mühendis olmaktansa yurtdışında işçi olurum diyorsa, siyasetle ihale olarak zengin olunacağını torpille işe girileceğini düşünüyorsa, maalesef hem bu günümüzü hem de yarınımızı kaybettik demektir.

Kendi gençlerimi kendi değerlerimiz bu ülkeden kaçırırken diğer taraftan Türkiye cumhuriyeti vatandaşının bile sınırdan Türkiye’ye girerken kendi Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanımla dahi giremez pasaporta varıncaya kadar sorgudan araştırmadan geçerken maalesef milyonlarca insan bu ülkenin sınırlarından elimi kolunu sallaya sallaya geçiyor.

Bu topraklarda bin yıldır Alevi-Sünni diye bölemediler çok uğraştılar birbirine düşüremediler Türk-Kürt diye bölemediler ama maalesef bu gün 11 milyon Suriyeliyi, Iraklıyı, Libyalıyı, Afganistanlıyı bu ülkeye getirip yerleştirerek daha önce küresel güçlerin kullanmış olduğu bu insanları bu ülkenin sokaklarında gezdirerek bir tezgah bir oyunu planlıyorlar hepimiz buna karşı dikkatli olmak zorundayız.

İnsanlarımızı en çok üzün ve rahatsı eden bir durum da Suriyeliler Afganlılar bu ülkenin caddelerinde sokaklarında eğlenirken maalesef bizim Mehmetçiğimiz Suriye de ve Afganistan da şehit oluyor bu çok enteresan bir durum diye konuştu.

Tokat TSO Başkanı Ali Çelik’in yapmış olduğu açıklamada kurum ve kişileri zan altında bırakmıştır.  

TSO tarafından organize edilen iftar yemeğinde kurum tarafından masrafların karşılandığı toplantıda  Başkan Ali Çelik’in yapmış olduğu konuşmada belirttiği konular TSO tarafından tespit edilen konular mı yoksa şahsi düşünceleri mi? Kişileri kurumları ve kuruluşları suçlayarak zan altında bırakması karşısında

TC. Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı, Tokat Valiliği,   TSO Başkanı Ali Çelik tarafından yapılan suçlamalar ile ilgili gerekli araştırma ve soruşturma başlatacak mı?

TC. Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı, Tokat Valiliği TSO Başkanı Ali Çelik’in belirttiği Ran, Yolsuzluk, Usulsüzlük, yapan kişiler, kurumlar, kuruluşlar ile ilgili gerekli soruşturma başlatacak mı?

TSO TARAFINDAN ORGANİZ EDİLEN TOPLANTININ VİDEO KAYDI

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Tokat, TSO, ALİ, ÇELİK, RANT


Haber okunma sayısı: 4043

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER