canlı yayın

"YAPARIZ DİYENLER DEĞİL, YAPTIK YAPACAĞIZ DİYEN BAŞKAN SÜLÜK"

11 Mart 2024 Pazartesi 16:09
yapariz-diyenler-degil-yaptik-yapacagiz-diyen-baskan-suluk

31 Mart 2024'te yapılacak olan Yerel seçimler'e sayılı günler kala, seçim çalışmalarına hız vererek mahalle ve ev ziyaretlerine yoğunluk veren Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, gittiği her mahallede büyük ilgi ve katılım ile karşılanıyor.

31 Mart 2024'te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Pütürge İlçesi'ni son 5 yılda hayata geçirdiği dev projeleriyle adeta baştan aşağı değiştiren, Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Adayı ve Mevcut Belediye Başkanı Mikail Sülük, Pütürge'li vatandaşlar tarafından seçim çalışmaları sırasında yoğun ilgi gösterilerek, "Başkan Sülük İle Yola Devam" sloganıyla karşılanıyor.

"BAŞKANIMIZ MİKAİL SÜLÜK PÜTÜRGE'YE BÜYÜK HİZMETLER GETİRDİ, SONUNA KADAR YANINDAYIZ "

Pütürge'li seçmenler ile, Yerel seçimler'e sayılı günler kala yapılan Röportajlarda konuşan Pütürge'li vatandaş, "-Mevcut Belediye Başkanımız Mikail Sülük Pütürge'ye çok büyük hizmetler getirdi, Pütürge'yi baştan aşağı neredeyse değiştirdi. Şimdi bize düşen de, Mikail Başkanımız'ın yanında olmaktır.- Sonuna kadar Başkanımız'ın yanındayız.- Ak Parti varsa, Mikail Başkan varsa bizde varız.-Yapılan bunca hizmeti görmeyecek değiliz, hizmet için yeniden Mikail Sülük.- Pütürge hiç bir zaman bu kadar hizmet görmemişti, o yüzden tabiki Mikail Sülük-" ifadelerine yer vererek, Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük'e bağlılıklarını dile getirdi.

"YAPARIZ DİYENLER Mİ, NE DEDİYSEK FAZLASINI YAPTIK, BUNDAN SONRA DA YAPACAĞIZ DİYEN BAŞKAN SÜLÜK MÜ?

Gerçekleştirilen Röportajlar sırasında konuşan Pütürge'li vatandaş, üstün hizmetlerinden dolayı memnun kaldığı Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Adayı Mikail Sülük ile ilgili konuşurken, "-vatandaş olarak bizde incelemeler ve değerlendirmelerde bulunuyoruz, buna göre akla gelen soru şu; 'denenmeyen yaparız diyen diyer adaylar mı, yoksa Pütürge için önem taşıyan 19 büyük projeyi gerçekleştirerek, yine yüzlerce diyer hizmetleri veren ve 'Ne Dediysek Fazlasını Yaptık, Yapmaya da Devam Edeceğiz' diyen Mikail Sülük mü? Tabiki mantıklı olan hizmetleriyle denenmiş, büyük hizmetler veren Mikail Sülük!"- diyerek Pütürge'li seçmenin bilinçli hareket ettiğini. belirtti. 

31 Mart 2024'te yapılacak olan Yerel seçimler'e sayılı günler kala, seçim çalışmalarına hız vererek mahalle ve ev ziyaretlerine yoğunluk veren Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, gittiği her mahallede büyük ilgi ve katılım ile karşılanıyor.

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Pötürge, Malatya, Başkan, Sülük


Haber okunma sayısı: 239

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER