canlı yayın

Türkiye Yüzyılında kaybeden olmayacak.

27 Mayıs 2023 Cumartesi 12:58
turkiye-yuzyilinda-kaybeden-olmayacak

Ceylan; Eğitim Bir Sen Teşkilatlarımız İradesine sahip çıkacak. Türkiye Yüzyılında kaybeden olmayacak.

Eğitim Bir Sen Tokat Şube Başkanı Şaban Ceylan “28 Mayısta Eğitim Bir Sen Tokat teşkilatları olarak kamuoyuna, oy verdiğimiz sandıkların sayım süreçlerinde başında olacağımızı ve irademize sahip çıkacağımızı beyan ediyoruz. Türkiye Yüzyılında kaybeden olmayacak” dedi.

Ceylan, Millet iradesinin tecellisinin devamı için; Türkiye düşmanlarının manipülatif çabalarına karşı tüm üyelerimizle birlikte pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gönüllü olarak emeğimiz ve alın terimizle sahalarda olacağız. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turuna dair, toplumun önemli bir kesimini oluşturan kamu görevlileri ve temsilcileri olarak duruşumuzu kamuoyuyla paylaşmayı görev biliyoruz.

Buradan beyan etmek istiyoruz: Bizim yerimiz büyük ve Güçlü Türkiye idealinin yanıdır. Bizim yerimiz Türkiye düşmanlarının saf tuttuğu sözde toplulukların karşısıdır.

Siyaset uğruna her türlü gayrimeşru ilişkileri müstehak görenlere yıllardır ürettikleri kötülüklerle milletle barışık olmayan bu köhne ve kirli anlayışların çığırtkanlarına da oyun kurucularına da bu millet fırsat vermeyecek. 28 Mayısta hep birlikte Türkiye Yüzyılının etrafında kenetleneceğimize, büyük ve güçlü Türkiye yolculuğuna devam edeceğimize inanıyoruz.

Elbette sandık başlarında çığırtkanlıklarla halkın iradesine mani olmaya çalışanlara dur diyebilmek için demokratik haklarımızı kanun çerçevesinde sonuna kadar koruyacağız. Tüm üyelerimizi oy verdikleri sandıklarda seçmen hakkı olarak ortamı gözetlemeye davet ediyoruz. Seçimlerde millet iradesinin tecellisi için öncelikle bütün milletimize oylarını kullanma çağrısı yapıyor, seçmen iradesinin sandığa ve sonuçlara tam ve eksiksiz bir şekilde yansıması için tüm kardeşlerimizi “Oy Birliği Platformu”nu desteklemeye çağırıyoruz.

Türkiye Yüzyılında en büyük rolü üstlenecek kamu görevlileri olarak bizler; terör odaklarıyla saf tutanlara değil terörü saf dışı bırakanlara destek vereceğimizi, milletle sorunu olanları değil, milletle yol yürüyenleri tercih edeceğimizi, özgürlükler ve demokrasi noktasında önemli mesafelerin katedildiği bir dönemde elde edilen hakları geri alma tehdidinde bulunanları değil üreterek büyüyen, büyüyerek güçlenen Türkiye idealinde olanları yetkilendireceğimizi ifade ediyoruz.

Eğitim Bir-Sen olarak; aştığımız engelleri unutmuyor, kat ettiğimiz mesafeyi görüyoruz. Mücadelesine ortak olduğumuz her bir kazanımı korumakta kararlıyız.

Emek ile yükselen Türkiye için istikrar diyoruz. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerin sonucunda CHP’li ve HDP’li belediyeler tarafından sendika üyeliğinden cebren istifa, zorla başka sendikaya üye yapma, sürgün ve sözleşmeli personelin doğrudan görevine son verme yönüyle, sendikal hakları, özgürlükleri ve iş güvencesini yok sayanlara karşıyız.

İstiklalimiz ve istikbalimiz için yönetimde istikrar için ter akıtanlara, milletle beraber yol alanlara, dünya mazlumları için yorulanlara “görev sizin” diyeceğiz.

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

ŞabanCeylan, Tokat, EBS


Haber okunma sayısı: 693

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER