canlı yayın

BAŞKAN SÜLÜK, "HİZMETKAR OLMAKTAN ŞEREF DUYUYORUZ"

16 Mart 2024 Cumartesi 13:30
baskan-suluk-hizmetkar-olmaktan-seref-duyuyoruz

Mart ayının 31'inde gerçekleşecek olan Yerel seçimler'e sayılı günler kala, Pütürge İlçesini 5 yılda hizmetleriyle kalkındıran, halk arasında HİZMET ADAMI diye nitelendirilen, Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, yoğun bir şekilde ziyaret programları gerçekleştirmeye ve vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor.

"5 YILDA PÜTÜRGEMİZ'E KAZANDIRDIKLARIMIZ SAMİMİYETİMİZ'İN VE GAYRETİMİZ'İN EN SOMUT GÖSTERGESİDİR"

Seçim çalışmaları sırasında zaman zaman açıklamalarda bulunan Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, yaptığı açıklamalarda, "Bizimkisi bir aşk hikayesi... 5 yılda Pütürge’mize kazandırdıklarımız samimiyetimizin ve gayretimizin en somut göstergesidir. Pütürgemiz'e hizmetkar olmaktan şeref duyuyoruz. Gittiğimiz her mahallede kadirşinas Pütürge'li hemşehrilerimiz bizleri güler yüzleri ve samimiyetleri ile karşılıyor, bütün Pütürge'li vatandaşlarımız'a şükranlarımı sunuyorum. Kapı kapı dolaşıp Pütürge'li vatandaşlarımız'ı evlerinde ziyaret ediyoruz. Biz bu millete ve Pütürge'nin her köşesine sevdalıyız. Yaradılanı severiz Yaradan'dan ötürü şiarıyla, ilçemizin her ferdini bağrımıza basıyoruz, çünkü biz gök kubbede baki kalan hoş sadanın bu olduğunu gayet iyi biliyoruz" ifadelerine yer verdi.

 "HİZMETİNİ GÖRDÜĞÜMÜZ İNSAN'A, BAŞKAN SÜLÜK'E TABİKİ OY VERECEĞİZ NEDEN VERMEYELİM"

Gittiği her mahallede büyük ilgi ve sloganlarla karşılanan Başkan Mikail Sülük'e Pütürge'li vatandaşlar, verdiği hizmetleri için teşekkür ederken, kendileriyle yapılan röportajlarda, "-Başkan Mikail Sülük yollarımızı düzeltti, nice büyük hizmetler hayata geçirdi, hizmetini gördüğümüz insana neden oy vermeyelim ki? Tabiki oylarımız hizmet adamı Mikail Sülük'edir. -Kendisinden memunuz Allah razı olsun Mikail Sülük ile, durmak yok yola devam. -Allahın izniyle bu dönem yine rekor kıracağız, Ak Parti ve Mikail Sülük varsa bizde varız. -Başkanımız'a ve Ak Partimiz'e sonuna kadar güveniyoruz, senelerdir oyumuzu veriyoruz, yine bu dönemde oyumuz Ak Parti'nin ve Mikail Başkanımız'ındır.-Yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı minnettarız yolu ve bahtı açık olsun" şekilde konuşarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Peki Mevcut Başkan ve Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük'ü vatandaşın ilgi ve alakasına mazhar eden, sevgisine neden olan neydi?  Vatandaş ile yapılan röportajlarda elde edilen sonuçlar'a göre, 5 yılda hata geçirilmiş, Pütürge İlçesi'ni baştan aşağı değiştiren projeler, hizmetler, halkla iç içe olması ve adil bir Belediyecilik anlayışıyla hizmet vermesi olduğu gözlemlendi.

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Başkan, Sülük, Malatya, Haber


Haber okunma sayısı: 159

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER