canlı yayın
demekki-tokatta-yolsuzluk-var

Demekki Tokat’ta yolsuzluk var

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; “ 3Y dedik biz. Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar. İşte yolu olmamanın bir adı da yolsuzluktur. Paran varsa yolu yaparsın, paran yoksa adama sorarlar, nereye gitti bu para? İşte o para yolsuzluğa gitti" ifadelerini kullanmış idi.

chpnin-gecmisinde-hirsizlik-yok-yolsuzluk-iddiasi-yok

CHP’nin Geçmişinde Hırsızlık Yok, Yolsuzluk İddiası Yok!

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İstanbul Milletvekili, Anayasa Profesörü İbrahim Kaboğlu ile birlikte, Malatya Battalgazi CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kongreye katıldı.Kongrede yaptığı konuşmada Ağbaba, “CHP’nin geçmişinde hırsızlık yok. Hiçbir CHP Başkanı hakkında bir yolsuzluk iddiası yok ama AKP’nin geçmişinde ayakkabı kutularına saklanan paralar var. 10 Ekim katliamı var. Suriye ve Irak Savaşları var. IŞİD var.” İfadelerini kullandı.

tso-da-yolsuzluk

TSO DA YOLSUZLUK!

Tokat TSO nun kasası boşaltılırken TSO Başkanı Arat’ın haberi yokmuydu?

yolsuzluklar-aklandi-mi

YOLSUZLUKLAR AKLANDI MI?

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili DR. Reşat Doğru’nun 20 Ocak 2015 tarihinde TBMM’de Görüşülen Eski Bakanlarla ilgili Komisyon Kararı ile ilgili yapmış olduğu basın açıklamasında,Yolsuzluklar Ve Akp Aklandımı? Sorusunu yöneltti.

gaziantepte-yolsuzluk

GAZİANTEP'TE YOLSUZLUK

Bakan Yazıcı, söz konusu kooperatif hakkında bakanlığına intikal eden şikayetler ile ilgili olarak Bakanlık ve TESKOMB müfettişlerinin denetim yaptığını belirterek, 1163 sayılı Kooperatifler Kanunun ilgili maddeleri ile TCK’nın ilgili maddeleri kapsamında çok sayıda suç unsurunun tespit edildiğini kaydetti.

yazacak-cok-sey-var

YAZACAK ÇOK ŞEY VAR!

DEVLETİN ÇARŞAFI KİRLENMESİN DİYE 'ÇİZMEMİ ÇIKARTAYIM MI?'

medya-yalan-yaziyor-

MEDYA YALAN YAZIYOR (!)

Bakış gazetesi elindeki belge ve bilgiler ışığında kurulduğu günden bu güne kamu yararını ön plân da tutup kamuoyunu aydınlatma açısından haberlerini yaptı. Ne yazık ki bazı çıkarcı siyasîler ve dalkavukları tarafından Gazetemiz aleyhine karalama kampanyası başlatıldı. Sözde “Medya yalan yazıyor” lafını temcit plavı gibi kullanmaya başladılar. Bakış gazetesi olarak diyoruz ki “ONLAR YALAN SÖYLÜYOR”

---ak-partide-cikar-catismalari-on-planda-mi

AK PARTİDE ÇIKAR ÇATIŞMALARI ÖN PLANDA MI?

AK Parti ilçe Başkanı ve yöneticileri hakkındaki usulsüzlük ve ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk ve çıkar amaçlı menfaat temin etme suçlarından açılan davalar devam eder iken. Bazıları tutuklandı, bazıları hakkında davalar devam ediyor.

hangisi-ak-parti-yi-ilgilendiriyor

HANGİSİ AK PARTİ Yİ İLGİLENDİRİYOR!

BAKIŞ gazetesi elindeki belge ve bilgilerle haber yapması bazı siysi çıkarcıların işine gelmemektedir. Bizde bunun üzerine o ilin siyasi parti temsilcisine yapmış olduğumuz haberlerde yalan, iftira, hakaret, kamu yararına zarar verme ve kamuoyunu aldatma varsa tarafımıza yasal çerçeveler altında suç duyurusunda bulunmasını bekleriz. İllegal yollar ile BAKIŞ gazetesini, susturma,karalama ve ticari zarara uğratma girişimlerinden uzak durmalarını temenni ederiz.