canlı yayın
buyuksehirden-salgin-donemi-aile-ici-iletisime-dikkat-uyarisi

BÜYÜKŞEHİR’DEN “SALGIN DÖNEMİ AİLE İÇİ İLETİŞİME DİKKAT” UYARISI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından koronavirüs salgını dolayısıyla aile içi iletişimin olumsuz etkilendiğine dikkat çekilerek ailelere uyarıda bulunuldu.

yesilyurt-belediyesi-iletisim-kanallarini-guclendirmek-adina-yesilyurt-tvyi-hizmete-sundu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ İLETİŞİM KANALLARINI GÜÇLENDİRMEK ADINA YEŞİLYURT TV’Yİ HİZMETE SUNDU

“Yarışmalar, Sohbetler ve Hareketli Programlarla Ev Ortamlarını Neşelendiriyoruz” Yeşilyurt Belediyesinin vatandaşlarla olan iletişimini daha da güçlendirmek amacıyla resmi internet sayfası www.yesilyurt.bel.tr adresi üzerinden faaliyete sunduğu, sosyal medya hesaplarından da takip edilebilen Yeşilyurt TV’de yayınlanan ‘Ramazan Ayı Sohbet’ programları, ‘Şans Küpü’ Bilgi Yarışması, ‘Mesafeli Mikrofon’ programları ve Yeşilyurt’u anlatan genel tanıtımlar, koronavirüs önlemleri kapsamında evde kalan vatandaşların gündelik yaşamlarına renklilik getirmeye başladı.

mtude-genclik-suur-ozguven-ve-iletisim-konulu-konferans-duzenlendi

MTÜ’de “Gençlik, Şuur, Özgüven ve İletişim” konulu Konferans düzenlendi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nün “Kariyer ve Marka Sohbetleri” kapsamında ortaklaşa düzenlediği “Gençlik, Şuur, Özgüven ve İletişim” konulu Konferansa konuşmacı olarak Emniyet Başmüfettişi, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula katıldı.

iletisim-baskani-altundan-cok-sert-tepki-bu-bir-savas-ilanidir

İletişim Başkanı Altun'dan çok sert tepki: Bu bir savaş ilanıdır

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Hürriyet gazetesine konuşan Altun, ABD'nin sözde barış ilanıyla ilgili, "Bu savaş ilanıdır" ifadelerini kullandı. Altun'un açıklamaları şöyle:

mahalle-komisyonlariyla-genis-tabanli-koordinasyon-ve-iletisim-agi-kuracagiz

“Mahalle Komisyonlarıyla Geniş Tabanlı Koordinasyon ve İletişim Ağı Kuracağız”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’u 2023 Vizyonuna uygun hale gelmesini sağlayacak yeni dönem projeleri arasında yer alan ‘Mahalle Komisyonları’ aracılığıyla geniş tabanlı bir koordinasyon ağı oluşturup, plânlı ve sistematik bir şekilde halka ulaşan hizmetlerin boyutunu geliştireceklerini söyledi. Başkan Çınar, komisyonlardan gelecek raporlar ışığında sorun ve talepleri daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturup, kalıcı hizmetlerin sayısını artıracaklarını sözlerine ekledi.

aile-ici-etkili-iletisimin-yollari-

AİLE İÇİ ETKİLİ İLETİŞİMİN YOLLARI

GAMEK’e bağlı Cumhuriyet Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda, toplumun temel taşı olan aile bağlarının güçlendirilmesi, aile içi iletişimin sağlıklı yürümesi ve bu konuda bilinç yaratmak amacıyla 'Etkili aile içi iletişim' konferansı düzenledi