canlı yayın

YOLSUZLUKLAR AKLANDI MI?

21 Ocak 2015 Çarşamba 17:46
yolsuzluklar-aklandi-mi

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili DR. Reşat Doğru’nun 20 Ocak 2015 tarihinde TBMM’de Görüşülen Eski Bakanlarla ilgili Komisyon Kararı ile ilgili yapmış olduğu basın açıklamasında,Yolsuzluklar Ve Akp Aklandımı? Sorusunu yöneltti.

 20 Ocak tarihinde ülkemizde TBMM’de çok önemli görüşmeler yapıldı.
Mecliste yapılan görüşmeler esnasında ülkemizdeki hırsızlıklar, yolsuzluklar ve adaletsizlikler de bir bir gündeme getirildi. 13 yıldan beri ülkemizi tek başına yöneten AKP iktidarının da artık sonunun geldiği de görüldü.

         Genel Kurul da yapılan konuşmalardan sonra Zafer Çağlayan 264 ret -242 kabul, Muammer Güler 258 Ret- 241 kabul, Egemen Bağış 255 ret – 248 kabul, Erdoğan Bayraktar 288 ret – 215 kabul oyu ile şimdilik Yüce Divandan kurtuldular.

         AKP 2002 senesinde iktidara gelirken Türk halkına yolsuzluklarla mücadele edeceğini, fakir ve fukaranın hakkını koruyacağız diyerek çok önemli vaatlerde bulunmuştur.

Ancak sonrasında, Önce belediyelerde sonra Bakanlıklarda, Bakan çocuklarında birçok yolsuzluk şaibesi ile karşılaşıldı.

20 Ocak günü yapılan görüşmelerde de konuşmacılar, Bakanlar ve çocuklarının karıştığı yolsuzluk hadiselerini bir bir TBMM kürsüsünden halka anlattılar.

Türk halkı da yolsuzlukla ilgili görüşmeleri televizyonlarının başında izlediler. Kamuoyunun bir kararı oluştu. Ancak AKP gurubunun ağır baskılarına rağmen Milletvekilleri yolsuzluk var, AKP’li Bakanlar Yüce Divanda yargılansın dediler.

Yaklaşık 50 AKP Milletvekili muhalefetle beraber oy kullandı. Yüce Divan için 276 sayı gerektiği için, bu temin edilemedi. Ancak kamuoyunda ve Milletvekillerinin vicdanında suç tespit edildiği de görüldü. Yani Yüce Divandan bakanlar şimdilik kurtuldular. Ancak ileriki dönemde bu dosyalar tekrar açılıp hesap sorulabilir. Önümüzdeki seçimlerde de, Yüce Türk Milleti vereceği kararla bunu sağlayabilir.

Sonuçta AKP’sinin artık sonu gelmeye başlamıştır. Cumhurbaşkanından Başbakanına, Bakanlarına ve parti yöneticilerinin ağır baskılarına rağmen TBMM’den istenilen sonuç, yaralı bir şekilde ortaya çıkmış ise, bunun ağır faturası önümüzdeki dönemde görülecektir.

Yüce Türk Milleti kimin adaletsizlik, haksızlık yaptığını artık çok iyi bilmektedir. Yani yolsuzluk ve AKP bu sınavda da sınıfta kalmıştır. Ağır fatura fakire, fukaraya, kamuoyuna çıkmıştır.

Haksızlık ve yanlışların hesabı hiçbir zaman kapanmaz. Bir gün gelir birileri hesap sorar. BU HESABI DA TÜRK MİLLİYETÇİLERİ SORACAKTIR.

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Yolsuzluk, AKP, Aklandı, Reşat Doğru, MHP


Haber okunma sayısı: 2073

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER