canlı yayın
vekil-beyazit-yagcimusa-goleti-sadece-tokatimiza-degil-turkiyeye-kazandiracak

Vekil Beyazıt; 'Yağcımusa Göleti sadece Tokat’ımıza değil Türkiye’ye kazandıracak'

Tokat AK Parti Milletvekili Yusuf Beyazıt, Musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak için, talvegden yüksekliği 56 m olan kilçekirdekli kaya dolgu tipinde içme suyu ve enerji amaçlı inşaa edilecek olan Tokat Dartaş Mehmet Karaca Göleti’nin 2020 yılı Kasım ayı içerisinde ihalesi tamamlanmıştır.

sadikoglunun-baslattigi-kampanya-turkiyenin-gundemi-oldu

Sadıkoğlu’nun başlattığı kampanya Türkiye’nin gündemi oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından başlatılan ve kısa sürede Türkiye gündemine gelen “Gün Birlik Günü, Yerel Esnafına Sahip Çık” kampanyası kapsamında esnafları ziyaret eden MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Böylesine önemli bir farkındalığın öncüsü olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İçinden geçtiğimiz sıkıntılı süreçte vatandaşlarımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.

aylin-cesur-turk-kadinlari-olarak-ataurke-sukran-borcluyuz

AYLİN CESUR: TÜRK KADINLARI OLARAK ATAÜRK’E ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur’un TBMM Milli Egemenlik Sempozyumu Konuşmasının Tam Metni: Sayın Başkan, Değerli Milletvekilleri, sizleri ve toplantıyı takip eden tüm izleyicileri saygıyla selamlıyor ve Dünya Kadın Hakları Gününüzü kutluyorum. TBMM himayelerinde, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ve Türk Tarih Kurumu tarafından düzenlenen bu Panele katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu tarihin biz Türkiye'deki kadınlar için daha farklı bir anlamı var. Bugün,aynı zamanda Türkiye'de kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilmesinin 86’ıncı yıl dönümü. 5 Aralık 1934'te cumhuriyetin kurucusu Büyük Atatürk'ün devrimlerinin en önemlilerinden biri gerçekleşti. Bu günün önemine binayen böyle bir panel tertiplenmesine öncülük eden ve beni de sizlerle birlikte bu önemli konuyu konuşmak üzere davet eden TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’a teşekkürlerimi iletiyorum.

karaca-engelsiz-dunya-engelsiz-turkiye

KARACA, Engelsiz Dünya, Engelsiz Türkiye

Tokat Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Engelliler Komisyonu Başkanı Mehmet Karaca; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle açıklamalarda bulundu.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

btp-lideri-bas-turkiyenin-tam-kapanmayi-saglayacak-imknlari-var

BTP lideri Baş: Türkiye’nin tam kapanmayı sağlayacak imkânları var

BTP lideri Hüseyin Baş,”Türkiye’nin tam kapanmayı sağlayacak imkânları var ama kaynaklar doğru kullanılmıyor” dedi.

yesilyurtta-10-kasim-ataturku-anma-gunu-nedeniyle-bisiklet-turu-duzenlendi

YEŞİLYURT’TA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ NEDENİYLE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

“Türkiye Cumhuriyeti, O’nun Belirlediği Hedefler Doğrultusunda Büyümeye Devam Edecek” Yeşilyurt Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenledi. Başkan Çınar, Türkiye Cumhuriyetinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği hedefler doğrultusunda daha büyük hedeflere ulaşacağını söyledi.

yesilyurtta-10-kasim-ataturku-anma-gunu-nedeniyle-bisiklet-turu-duzenlendi

YEŞİLYURT’TA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ NEDENİYLE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

“Türkiye Cumhuriyeti, O’nun Belirlediği Hedefler Doğrultusunda Büyümeye Devam Edecek” Yeşilyurt Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenledi. Başkan Çınar, Türkiye Cumhuriyetinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği hedefler doğrultusunda daha büyük hedeflere ulaşacağını söyledi.

vali-barus-10-kasim-ataturku-anma-gunu-torenine-katildi

Vali Baruş, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Törenine Katıldı

Vali Aydın Baruş, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82.yıl dönümünde Malatya’da düzenlenen törene katıldı.

rektor-karabuluttan-10-kasim-ataturku-anma-mesaji

Rektör Karabulut’tan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Rektör Karabulut’tan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

baskan-sadikoglundan-10-kasim-ataturku-anma-mesaji

Başkan Sadıkoğlu’ndan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

baskan-kirazin-10-kasim-ataturku-anma-mesaji

Başkan Kiraz'ın 10 Kasım Atatürk'ü anma mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Mustafa Kemal Atatürk, silah ve mücadele arkadaşları, bu ülkede herkes özgür ve eşit yaşasın diye mücadele vermiştir.”

vali-aydin-barusun-10-kasim-ataturku-anma-gunu-mesajlari

VALİ AYDIN BARUŞ'UN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJLARI

10 Kasım 1938 günü ebedi âleme irtihal eden Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 82 nci vefat yıldönümünde milletçe bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yâd etmekteyiz.

mhp-malatya-il-baskani-samanlidan-10-kasim-ataturku--anma-mesaji

MHP MALATYA İL BAŞKANI SAMANLI'DAN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 82’nci yıldönümünde, rahmet ve minnetle anıyoruz.

baskan-cinardan-10-kasim-ataturku-anma-gunu-ve-ataturk-haftasi-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ VE ATATÜRK HAFTASI MESAJI;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milletimize Nice Zaferler Kazandırmış Büyük Bir Liderdir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Milletine duyduğu güven ve inancı ile başlattığı Milli Mücadeleyi, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. yıldönümünde saygı ve minnetle yâd ediyoruz.” dedi

baskan-cengizin-10-kasim-ataturku-anma-mesaji

Başkan Cengiz'in 10 Kasım Atatürk'ü anma mesajı

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla Mesaj yayımladı.

aylin-cesur-turkiyeyi-yokluga-yol-alir-hale-getirdiniz

AYLİN CESUR: “TÜRKİYE’Yİ YOKLUĞA YOL ALIR HALE GETİRDİNİZ”

“ÇİFTÇİ TAŞ MI YESİN? NE YİYECEK VATANDAŞ” Tarımda sanayileşme ve Endüstri 4.0 hayallerinin AKP hükümetlerinin mevcut politikaları sebebi ile rafa kalktığını belirten Cesur, “Kendimizi yokluklar ve yoksulluklar ülkesinde bulduk” diyerek, hükümetin tarım politikalarını sert sözlerle eleştirdi.

baskan-sadikoglu-tobb-turkiye-dayanikli-tuketim-mallari-meclisi-toplantisinda-konustu

Başkan Sadıkoğlu, TOBB Türkiye Dayanıklı Tüketim Malları Meclisi toplantısında konuştu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TOBB Türkiye Dayanıklı Tüketim Malları Meclisi toplantısına başkanlık yaptı.

turkiye-buyukler-tenis-turnuvasi-malatyada-yapildi

Türkiye büyükler tenis turnuvası Malatya'da yapıldı

Türkiye Tenis Federasyonunun Ulusal faaliyet programında yer alan, Büyükler Hafta Sonu Turnuvası 15- 18 Kasım 2020 tarihleri arasında Malatya’da yapıldı. Turnuvaya Adıyaman, Ağrı, Diyarbakır, Erzincan, İzmir, Kahramanmaraş, Malatya ve Siirt illerinden toplam 41 sporcu katıldı.