canlı yayın

MANTAR : Sağlık Çalışanlarının sesi SAĞLIKSEN’dir..

05 Şubat 2020 Çarşamba 15:02
mantar--saglik-calisanlarinin-sesi-sagliksendir

Sağlık çalışanlarıyla bir araya gelmekte yeni bir yöntem başlattıklarını belirten Sağlıksen şube başkanı Suat MANTAR çalışanların sorunlarını dinleyip çözüm üretiyoruz dedi. Tokat Sağlık sen Şube başkanlığı Sağlık çalışanlarıyla “Sorunlar ve Çözüm önerileri” istişare toplantılarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Tokat Sağlık sen Şube başkanlığı Sağlık çalışanlarıyla “Sorunlar ve Çözüm önerileri” istişare toplantılarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Kalabalık toplantıların çalışanları dinlemeye, sorunları çözüm önerileriyle istişare etmek için uygun olmadığını belirten Sağlık sen Şube Başkanı Suat MANTAR 30-60 kişilik gruplarla sağlık çalışanlarıyla kahvaltı programlarında bir araya geldiklerini, çalışanlarla daha verimli istişareler yaptıklarını söyledi. Çok kalabalık toplantılarda çalışanlara yeteri kadar zaman ayırılamadığını belirten MANTAR ” Küçük gruplarla bir araya gelerek kurumlardaki aksamaları birim birim öğrenmiş oluyor, çözüm önerilerini de bizatihi sorunlarla karşılaşan çalışanlardan alıyoruz. Çalışanların sunduğu sorun ve çözüm önerilerini yetkili makamlarla paylaşarak Tokat genelinde sağlık çalışanları sorunlarını çözüm için çalışıyoruz…

Sağlıkta dönüşümün emektarları, sağlık çalışanları “ özellikle büyük özveriyle yaptıkları işe saygı duyulmasını, emeklerinin karşılığının verilmesini” talep ediyorlar. Sağlık hizmetlerinde kalite standartlarının yükselmesinde en büyük katkıyı sağlayan çalışanlar en kısa sürede mali ve özlük haklarında düzenlemelerin yapılmasını beklediklerini ilettiler. 



Haber okunma sayısı: 1697

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER