canlı yayın
ak-parti-malatya-milletvekili-ahmet-cakir-yeni-yil-mesaji-yayimladi

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI

Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Yeni miladi yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

milletvekili-calik-asgari-ucret-gorusmelerinde-sona-gelindi

Milletvekili Çalık, “Asgari Ücret Görüşmelerinde Sona Gelindi.”

şçilerin ve iş verenlerin merakla beklediği asgari ücret için bir açıklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık; “Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanımızın koordinasyonda ve işveren sendikalarımızın beraberce yürütmüş oldukları bir süreç. Sona doğru yaklaşıldı. İnşallah hem işçilerimizin, hem işverenlerimizin ortak mutabakatıyla bir karar verilecek” dedi.

sahislar-adina-ilk-soz-malatya-milletvekilimiz-sayin-mehmet-celal-fendogluna-aittir

Şahıslar adına ilk söz, Malatya Milletvekilimiz Sayın Mehmet Celal Fendoğlu'na aittir

MEHMET CELAL FENDOĞLU (Malatya) - Sayın Başkan, Gazi Meclisimizin siz saygıdeğer milletvekilleri; şahsınızda yüce Türk milletinin her ferdini, "Her kim bu insanlık deryasından bir katre tadacak olursa Yüce Rabb'im ona yeten yolu nasip eder." diyen Hoca Ahmet Yesevi'nin, "Bir olalım, iri olalım, diri olalım." diyen hünkâr Hacı Bektaş Veli'nin selamıyla selamlıyorum sizleri.

milletvekili-aylin-cesur-iktidara-sordu-----bir-tokluk-siniriniz-var-mi---

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR İKTİDARA SORDU: “BİR TOKLUK SINIRINIZ VAR MI”

2020 Bütçesi üzerinde görüşmeler sürerken, İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’un bütçe konuşması sırasındaki sözleri yankı uyandırdı. Özelleştirmelerden bahsettiği konuşmasında, önce fabrika kuran fabrikaların, sonra sanayi kuruluşlarının elden çıkarıldığını, çoğunda Demirel İmzası olan bu eserlerin Cumhuriyet Hükümetlerince yapıldığını belirtti. İşsizlikten, yoksulluktan, yokluktan söz eden Cesur, "3Y" vaadiyle geldiğiniz iktidarınızda yolsuzluk, yasaklar ve yoksulluk balonla geziyor artık dedi ve sordu:

ak-parti-milletvekili-ahmet-cakir-dogal-urunler-pazari-emanet-carsisini-gezdi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR, DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞISINI GEZDİ

“Yeşilyurt Belediyemiz Takdir Ettiğimiz Hizmetler Sunuyor” Yeşilyurt Belediyesi Doğal Ürünler Pazarı ve Emanet Çarşısında incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, “ Malatya ve bölgemize yakışan, her yönüyle nezih ve modern alanlara sahip, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu değerli bir eseri Malatya’ya kazandıran Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ederim.” diye konuştu.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-iyi-tarim-ve-ciftci

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU İYİ TARIM VE ÇİFTÇİ

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM genel kurulunda söz alarak iyi Tarım Uygulaması yapan çiftçilerin mağduriyetini dile getirdi. “2018 yılı rakamlarına göre Malatya’da 301.155 dekarlık alanda toplam 6734 iyi tarım uygulayıcısı bulunmaktadır. İyi tarım uygulaması ile bu çiftçilerimize toplam 12 milyon 100 bin tl civarında bir destek sağlanmıştır. Çiftçilerimiz bu destekle hem iyi tarım uygulamasını gerçekleştirmekte hemde diğer tarımsal faaliyetlerinin maliyetini buradan sağlamaktadır.” Diye belirtti.

ak-parti-milletvekili-hakan-kahtli-dogal-urunler-pazari-emanet-carsiyi-inceledi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HAKAN KAHTÂLI, DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞIYI İNCELEDİ

“Gönül Belediyeciliği Hizmetleriniz Takdire Şayan” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşı Hizmet Binasında misafir ettiği AK Parti Milletvekili Hakan Kahtâlı ile AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı Üyelerine, sosyal belediyecilik alanında yaptıkları hizmetler ile yeni dönem yatırımları hakkında bilgilendirmede bulund

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-10-kasim-mesaji

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU 10 KASIM MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN ebediyete intikalinin 81. dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Başbuğu ve ilk Cumhurbaşkanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN, aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünün içinde bulunmaktayız

AHMET ÇAKIR AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ 10 KASIM BASIN MESAJI

Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 81. yılında saygıyla ve minnetle yad ediyoruz.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-mevlid-kandili-mesaji

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU MEVLİD KANDİLİ MESAJI

“Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrifi nedeniyle, Mevlid Kandili mesajı yayınladı.”

milletvekili-kilavuzdan-avsara-ziyaret

Milletvekili Kılavuzdan Avşar’a Ziyaret

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, 25 ve 26. Dönemde MHP Mersin Milletvekili seçilen Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Baki Şimşek,Tarsus MHP eski Belediye Başkanı Şevket Can MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-21-ekim-dunya-gazeteciler-gunu-mesaji

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

;Gazetecilerimiztarafsız, güvenilir ve ilkeli habercilik anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirmektedir

milletvekili-calik-malatyamiz-icin-ciddi-bir-stratejik-plana-ihtiyaci-var

Milletvekili Çalık; “Malatya’mız için ciddi bir stratejik plana ihtiyacı var”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Malatya’nın stratejik bir plana ihtiyacı var. Sayın Valimiz ile birlikte yapmış olduğumuz görüşme ile birlikte Fırat Kalkınma Ajansı’mız Malatya’nın stratejik planını çalışıyor.” dedi. Milletvekili Çalık, beraberindeki heyet ile Fırat Kalkınma Ajansını ziyaret ederek, burada Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu’dan yürütülen ve proje aşamasındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

milletvekili-cakirdan-muftu-isildara-ziyaret

Milletvekili Çakır'dan, Müftü Işıldar'a ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, bir süre önce göreve gelen Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

hizmet-bekiliyor

Hizmet Bekiliyor

Tokat’ın önünü açıp geliştirecek, kalkındıracak hizmetler, yatırımlar Tokatlılar için hiçbir zaman önemli olmadı bu gidişle de olmayacak gibi.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-celal-fendoglumubarek-kurban-bayrami-dolayisiyla-bir-kutlama-mesaji-yayimladi

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bugün birbirimizi daha iyi anlama, ahlaki erdemlerimizi geliştirme ve başkalarının dertleriyle dertlenme zamanıdır. Paylaşmanın fazileti, yardımlaşmanın güzelliği, zorda ve darda kalanlara el uzatmanın ahlaki değeri bayramın gerçek anlamında saklıdır.

milletvekili-calik-ve-baskan-guder-cumhurbaskani-erdogana-kayisi-ikram-etti

MİLLETVEKİLİ ÇALIK VE BAŞKAN GÜDER, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KAYISI İKRAM ETTİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ayaküstü görüştü. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Başkan Güder, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Malatya kayısısı ikram etti.

milletvekili-fendoglu-kaysi-birlik-yeniden-kurulsun

MİLLETVEKİLİ FENDOĞLU KAYSI BİRLİK YENİDEN KURULSUN

Bilindiği üzere, Türkiye'nin kuru kayısı üretiminin yüzde 90'ınını Malatya üretiyor, dünya kuru kayısı üretiminin de yüzde 67'sini karşılıyor

milletvekili-caliktan-19-mayis-mesaji

MİLLETVEKİLİ ÇALIKTAN 19 MAYIS MESAJI

Milli Mücadelemizi başlatan sürecin 100. yıldönümüne ulaşmış olmanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

oznur-calik-malatya-milletvekili-ak-parti-mkyk-uyes-1-mayis-mesaji

Öznur ÇALIK Malatya Milletvekili AK Parti MKYK Üyes 1 Mayıs mesajı

İşçi ve emekçi kardeşlerimiz, ülkemizin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesi, belirlenen hedeflere ulaşması sürecinde önemli bir role sahiptir. İşçi ve emekçilerimizin, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve haklarına sahip çıkılması devletimizin her zaman öncelikli konuları arasında yer almıştır.