canlı yayın
iyi-parti-isparta-milletvekili-dr-aylin-cesurdan-cumhuriyet-bayrami-mesaji

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ DR. AYLİN CESUR’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

ÜRK MİLLETİ CUMHURİYETİ KURAN BÜYÜK ATATÜRK’E ŞÜKRAN VE MİNNET DUYMAKTADIR Geri bırakılmış medeniyetlerin ilk başkaldırısı olarak bütün dünyada simgeleşen ve meyvalarını bugün dahi vermeye devam eden bir çağdaşlaşma hareketi olan Türkiye Cumhuriyeti bugün 97 yaşında! Büyük Atatürk’ün eseri Cumhuriyet, Türk milletinin uygar toplumlar arasına girmesini sağlamış, toplumu ve siyaseti en temelinde değiştirerek ileriye götürmüştür.

ne-diyeceksiniz-simdi

Ne Diyeceksiniz Şimdi

Gerek siyasetçiler gerekse de kamu bürokrasisinde görev yapanlar, seçilmişler, makamları ve unvanları ne olursa olsun, topluma karşı her açıdan sorumludurlar.

milletvekili-calik-ile-belediye-baskani-cinar-ozal-mahalle-sakinleriyle-biraraya-geldi

MİLLETVEKİLİ ÇALIK İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ÖZAL MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ

“Özal Mahalle Sakinlerimizin Tapu Sorununu Çözdük” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasında Özal Mahallesi sakinleriyle tapu sorunlarının çözüme kavuşması noktasında istişare toplantısı düzenlediler. Toplantıdan çıkan güzel sonuçlar, mahalle sakinlerini mutlu etti.

odyologlar-gununde-milletvekili-aylin-cesurdan-sert-cikis

ODYOLOGLAR GÜNÜ’NDE MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’DAN SERT ÇIKIŞ

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur'a ait “ODYOLOGLAR GÜNÜ’NDE MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’DAN SERT ÇIKIŞ: ODYOLOGLAR ATANMAYACAKLARDIYSA NEDEN YETİŞTİRİLDİLER?” başlıklı haber metnini, 1 adet görseli ve 1 adet soru önergesi PDF’ini ekte ilgilerinize sunuyoruz.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

milletvekili-aylin-cesur-iki-devlet-bir-millet-ruhuyla-her-kosulda-azerbaycanin-yanindayiz

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR: “İKİ DEVLET, BİR MİLLET RUHUYLA, HER KOŞULDA AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”

ISPARTA MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR: “İKİ DEVLET, BİR MİLLET RUHUYLA, HER KOŞULDA AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ” İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Ermenistan’ın 27 Eylül 2020 sabah saatlerinde ateşkesi bozarak Azerbaycan’ın askeri birimlerine ve sivil yerleşimlerine yönelik saldırılarda bulunmasıyla başlayan ve Azerbaycan’ın bu saldırılara savunma amaçlı karşılık vermesiyle Dağlık Karabağ bölgesinde devam eden çatışmalar üzerine, sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayımladı.

milletvekili-cakir-ve-baskan-guderden-mhp-il-baskani-samanliya-ziyaret

MİLLETVEKİLİ ÇAKIR VE BAŞKAN GÜDER’DEN MHP İL BAŞKANI SAMANLI'YA ZİYARET

BAŞKAN GÜDER: “MALATYA'YA HİZMET İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ” AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mesut Samanlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Cumhur İttifakı olarak ülkemize ve Malatya'ya hizmet için var gücümüzle çaba sarf diyoruz” dedi.

-tso-baskani-celik-kendine-koruma-kalkani-buldu

TSO BAŞKANI ÇELİK KENDİNE KORUMA KALKANI BULDU

Geçtiğimiz günlerde Tokat TSO Başkanı Ali Çelik ile ilgili haber sitemiz ve haber sitemizin sosyal medya hesabından haber nitelikli bilgi edinme ve cevap bekleyen sorular sordum.

milletvekili-kahtali-osman-guder-baskanimiz-gogsumuzu-kabartiyor

MİLLETVEKİLİ KAHTALI: “OSMAN GÜDER BAŞKANIMIZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR”

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediyesi tarafından ‘Özel Sera Projesi’ ile ekonomiye kazandırılan Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesi üzerindeki 15 dekarlık alanda incelemelerde bulunarak, “Başkanımızın yapmış olduğu çalışmalar, AK Parti ailesi olarak göğsümüzü kabartıyor” dedi.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

milletvekili-khtali-butik-otel-kent-bellegi-muzesi-ve-44-yil-hatir-kahve-konagini-inceledi

MİLLETVEKİLİ KÂHTALI, BUTİK OTEL, KENT BELLEĞİ MÜZESİ VE 44 YIL HATIR KAHVE KONAĞINI İNCELEDİ

“Çırmıhtı’nın Köklü Tarihi Ayağa Kalkıyor” AK Parti Milletvekili Hakan Kâhtalı, Çırmıhtı bölgesinin tarihsel zenginliklerini turizme kazandırmak amacıyla Tarihi Yeşilyurt Konaklarında yapılan restorasyon çalışmalarıyla hazır hale getirilen Butik Otel, 44 Yıl Hatır Kahve Konağı ile Kent Belleği Müzesi başta olmak üzere tanıtıma yönelik yatırım alanlarını inceledi.

milletvekili-aylin-cesur-ispartayi-koy-koy-meclise-tasiyor

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR, ISPARTA’YI KÖY KÖY MECLİSE TAŞIYOR

SAĞIR KÖYÜNDE TELEFON, İNTERNET YOKKEN, UZAKTAN EĞİTİM NASIL OLACAK” “KÖYLÜ KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMİYOR, DERHAL ÇÖZÜM ÜRETİN” İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Yalvaç’ın Sağır köyündeki devam eden iletişim altyapısı eksikliğini, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a sordu. Aylin Cesur, her hafta başka bir eksikliği dile getirip vatandaşın sorunlarını Meclis’e taşıyor.

yenilenen-meclis-salonunu-gezen-milletvekili-fendoglu

Yenilenen Meclis Salonunu gezen Milletvekili Fendoğlu,

HİZMETİN ADI GÜRKAN’DIR · Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, “uzun zamandır ilçeleri ve köyleri geziyorum. Milletimizin hayır dualarına bizzat şahit oldum. Bu vesile ile Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Millete hizmet eden, milletin efendisi olur.”

milletvekili-kahtali-ve-baskan-guder-gelincik-tepesindeki-calismalari-inceledi

MİLLETVEKİLİ KAHTALI VE BAŞKAN GÜDER, GELİNCİK TEPESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

MİLLETVEKİLİ KAHTALI: “İŞLERİN HIZLANDIRILMASI İÇİN GAYRET GÖSTEREN OSMAN BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUZ” AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, projesini Battalgazi Belediyesi’nin sunduğu Gelincik Tepesi'nde yapımı devam eden bin 533 konutun yapım çalışmalarını inceleyerek, örnek daireleri gezdi.

milliyetci-hareket-partisi--malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu--30-agustos-zafer-bayrami-mesaji

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

iyi-parti-isparta-milletvekili-dr-aylin-cesurun-30-agustos-zafer-bayrami-mesaji

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Yİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı: 30 Ağustos Zafer Bayramı; Büyük Atatürk’ün planladığı, cephede bizzat komuta ettiği ve zaferle sonuçlandırdığı tarihi bir gündür. Bu zafer, Türk Milleti’nin varlık zaferidir.

milletvekili-calik-ve-baskan-guder-millet-bahcesindeki-calismalari-inceledi

MİLLETVEKİLİ ÇALIK VE BAŞKAN GÜDER, MİLLET BAHÇESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Battalgazi Belediyesi hizmet binasının yan kısmında yapım çalışmaları devam eden ‘Millet Bahçesi’ndeki çalışmaları AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Millet Bahçeleri o şehrin yansımalarıdır. İnşallah Malatya’mızın yansımasını da bu alanda oluşturacağız” dedi.

milletvekili-calik-deprem-bolgesinde

Milletvekili Çalık deprem bölgesinde

Milletvekili Çalık deprem bölgesinde Çalık: Pütürge depreminde can kaybı ve yaralanma yok AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, depremin merkez üstü Malatya’nın Pütürge ilçesine bağlı Taşmış Mahallesini ziyaret etti.

mehmet-celal-fendoglu--mhp-malatya-milletvekili--kurban-bayrami-mesaji

Mehmet Celal FENDOĞLU MHP Malatya Milletvekili KURBAN BAYRAMI MESAJI

Millet olarak, bir Kurban Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız. Yüce Allah’a manen yaklaşma ve yakınlaşmanın en yoğun olarak hissedildiği müstesna günlerden olan Kurban Bayramı; lütuf, rahmet ve bereketin cömertçe dağıtıldığı bir zamandır.