canlı yayın
mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-bu-yil-liglerden-kume-dusme-kaldirilsin----

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU BU YIL LİGLERDEN KÜME DÜŞME KALDIRILSIN.*

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak 2019-2020 Sezonunda Liglerden Küme düşmenin kaldırılmasını istedi

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-hakkaride-teror-saldirisi-sonucu-sehit-olan-kahraman-askerlerimiz-icin-taziye-mesaji-yayimladi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

aylin-cesur-don-oldu-sel-oldu-yine-de-ciftciye-yardim-yok-oldu

AYLİN CESUR: “DON OLDU, SEL OLDU, YİNE DE ÇİFTÇİYE YARDIM YOK OLDU””

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur'un “AYLİN CESUR BAKANA DEDİ Kİ: “DON OLDU, SEL OLDU, YİNE DE ÇİFTÇİYE YARDIM YOK OLDU””

vekil-durmaz-ciftci-pancardan-elini-cekti

VEKİL DURMAZ: “ÇİFTÇİ PANCARDAN ELİNİ ÇEKTİ!”

Tokat CHP Milletvekili Kadim Durmaz özelleştirmesi tamamlanan şeker fabrikalarının bölgesel etkilerini, özelleşme sonrası ortaya çıkan sorunları ve fabrikaların üretim kapasitelerindeki düşüşü yazılı bir önerge ile TBMM gündemine taşıdı.

milletvekili-cesur-15-temmuz-alcakliginin-4-yilinda

Milletvekili Cesur "15 TEMMUZ ALÇAKLIĞININ 4 YILINDA"

yi Parti Milletvekili Aylin Cesur, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı:

milletvekili-aylin-cesurdan-bal-ligine-destek

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR'DAN BAL LİGİNE DESTEK

CESUR: "BAL LİGİ TAKIMLARI ÜVEY EVLAT MIDIR" İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, BAL LİGİ takımlarına haksızlık yapılmıştır dedi İYİ Parti Milletvekili Dr. Aylin Cesur, BAL LİGİ takımlarından maçların durdurulması tarihinde 1. olanların üst lige alınması kararına itirazını sunduğu konuşmasında, eğer bu uygulama doğru ise o tarihte 1. ligde lider olan Trabzonspor'u da şampiyon ilan etmelisiniz dedi. Cesur'un konuşması şöyle devam etti:

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-ulastirma-ve-alt-yapi-bakani-adil-kaaraismailoglu-ile-bakanlikta-yaptigi-ikili-gorusmede-

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Kaaraismailoğlu ile bakanlıkta yaptığı ikili görüşmede ;

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaretinde, Malatya’da şehir merkezi, ilçeler, mahalleler (köy) ve çevre iller ile olan bağlantıyı sağlayan ana arterlerde yıllardır devam eden, çözüme ulaşaması için vatandaşlarımızın yoğun talepleri ve beklentilri içerisinde yer alan ulaşım ve alt yapı sorunlarını iletti.

milletvekili-draylin-cesur-isparta-kiraz-ureticisinin-sorunlarini-yeniden-meclise-tasidi

MİLLETVEKİLİ DR.AYLİN CESUR; ISPARTA KİRAZ ÜRETİCİSİNİN SORUNLARINI YENİDEN MECLİSE TAŞIDI

22 Haziran’da TBMM’ne bir soru önergesi vererek, Kiraz üreticisinin sorunlarını Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye ileten Isparta İYİ Parti Milletvekili Dr. Aylin Cesur, bu defa kirazcılara desteğini 20 Milletvekili arkadaşı ile bir Meclis Araştırması isteyerek verdi ve TBMM’nde Araştırma Komisyonu açılması gerektiğini söyleyerek teklifte bulundu.

chp-milletvekili-gurer-her-sorunu-cozdunuz-de-bir-coklu-baro-mu-kaldi

CHP Milletvekili Gürer, “Her sorunu çözdünüz de bir Çoklu Baro mu kaldı?”

Gürer: “İktidarın yaptığı tam bir akıl tutulmasıdır” CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edilip Perşembe günü Meclis genel kurulunda görüşülmesi beklenen ‘Çoklu Baro Sistemiyle’ ilgili Kanun Teklifinin komisyonda görüşülmesi sırasında AKP iktidarını sert sözlerle eleştirdi.

chp-milletvekili-gurer-kidem-tazminatlarinin-fona-devredilmesi-girisimini-sert-sozlerle-elestirdi

CHP Milletvekili Gürer, kıdem tazminatlarının fona devredilmesi girişimini sert sözlerle eleştirdi…

Gürer: “İktidar, iş yaşamındaki sorunları çözmek yerine, son kale olan tazminata göz dikti” Gürer: “Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, emekçiler aleyhine yapılan düzenlemelerde son nokta” Gürer: “İşçi ve işveren karşı, iktidar neden karıştırıyor?”

milletvekili-aylin-cesurdan-suleyman-demirele-vefa

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’DAN SÜLEYMAN DEMİREL’E VEFA

Isparta Milletvekili ve 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in özel doktoru ve Başdanışmanı Dr. Aylin Cesur, TBMM’nde bir ilke daha imza attı ve kürsüye çıkarak 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i anlattı.

mhp-malatya-milletvekili-fendoglu-tbmm-de-malatyalilarin-sorunlarini-dile-getirdi

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ FENDOĞLU TBMM DE MALATYALILARIN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına gündem dışı söz almış bulunmaktayım. Genel Kurulu ve televizyonları başında bizleri izleyen vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyorum.

-milletvekili-aylin-cesurdan-iktidara-turkiyemizi-dolama-cumhuriyeti-haline-getirdiniz

Milletvekili Aylin CESUR'dan İktidara: TÜRKİYE’MİZİ “DOLAMA CUMHURİYETİ” HALİNE GETİRDİNİZ

TÜRKİYE’MİZİ “DOLAMA CUMHURİYETİ” HALİNE GETİRDİNİZ İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, TBMM’nde Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanunu ile verdiği önerge üzerine yaptığı konuşmasında iktidara böyle seslendi: Getirdiğiniz her kanun ve düzenlemeyle, Türkiyemizi bir “Dolama Cumhuriyeti” yaptınız, demokrasinin işlemeyen her kurumunda sancı var. Gelin yetkinizi; her yeri sızlayan cumhuriyetimizi, mutlu, barış ve huzur içinde yaşamaya susamış milletimizin hakkı için, artık yeni sorunlar yaratacak kanunlar yerine, beraberce sorun çözecek kanunlar çıkarmaya kullanın.

-milletvekili-maaslari-artarken

MİLLETVEKİLİ MAAŞLARI ARTARKEN

Bu sözler örtülü olarak bana bir gönderme gibiydi; “Sen kendi dünyanda görüp, yaşadıklarınla hayır oyu veriyorsun ama bu işin senin göremediğin başka yönleri de var” mesajı taşıyor gibi düşündüm.

iyi-parti-isparta-milletvekili--aylin-cesurun-basin-aciklamasi

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’UN BASIN AÇIKLAMASI

Basınımızın Değerli Temsilcileri, sizi ve Yüce Milletimizi saygıyla selamlıyorum. Sözlerime; Van’daki alçak saldırıda şehit düşen Vefa Destek Grubu görevlilerine Yüce Allah’tan Rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır dileyerek başlamak istiyorum.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili--mehmet-fendoglu-anneler-gunu-mesaji

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU ANNELER GÜNÜ MESAJI

Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakarlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimizi hatırladığımız, unutulmaz duyguların yaşandığı önemli bir gün içerisindeyiz.

ak-parti-milletvekili-bulent-tufenkci-yesil-gida-seracilik-alaninda-incelemelerde-bulundu

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BÜLENT TÜFENKÇİ, YEŞİL GIDA SERACILIK ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

“Yöresel Lezzetler ve Doğal Ürünlerimizi Kaliteli Yatırımlarla Ön Plana Çıkartıyoruz” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi, “Vatandaşlarımızın doğal, taze, sağlıklı ve hijyenik ürünler tüketmesi için tarımsal hizmetlere gereken hassasiyeti gösteren, Kadim Yeşilyurt’u tarımsal hizmetlerde örnek ve öncü olabilmesi adına yatırımlara devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanımızı ve ekibini kutlarım.” diye konuştu.

mhp-malatyamilletvekili-mehmet-celal-fendoglu-3-mayis-milliyetciler-gunu-mesaji

MHP MALATYAMİLLETVEKİLİ MEHMET CELAL FENDOĞLU, 3 MAYIS MİLLİYETÇİLER GÜNÜ MESAJı.

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET CELAL FENDOĞLU, 3 MAYIS MİLLİYETÇİLER GÜNÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI. 3 Mayıs 1944 ruhunun 76. yıl dönümünü gururla yâd ediyoruz. Türk milliyetçileri, yaşadıkları her devirde, mücadele ettikleri her zeminde, her türlü baskıya rağmen zulme ve haksızlığa boyun eğmemişler, yozlaşma ve yabancılaşmaya ise asla teslim olmamışlardır.

chp-milletvekili-gurerin-1-mayis-emek-ve-dayanisma-gunu-mesaji

CHP Milletvekili Gürer’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı:

Gürer: “Virüs, insanlığın emekçilere çok şey borçlu olduğunu gösterdi CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, virüs nedeniyle zor bir dönemden geçen dünyada, insanlığın işçi ve emekçilere ne çok şey borçlu olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını söyledi. Taşeron sistemin tamamen sonlandırıldığı, kayıt dışı çalışmanın bitirildiği, iş cinayetlerinin olmadığı, örgütlenmenin önündeki tüm engellerin kaldırıldığı ve emeğin değer bulduğu bir çalışma hayatı dileyen Gürer, bu zorlu süreçte başta sağlık sektöründe çalışanlar olmak üzere tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

iyi-parti-isparta-milletvekili-dr-aylin-cesur-23-nisanin-100-yilinda-buyuk-ataturke-sukranla

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ DR AYLİN CESUR "23 NİSAN’IN 100 YILINDA BÜYÜK ATATÜRK’E ŞÜKRANLA"

23 NİSAN’IN 100 YILINDA BÜYÜK ATATÜRK’E ŞÜKRANLA Bugün 23 Nisan 2020. Türkiye Cumhuriyeti’mizin demokratik rejimin teminatı TBMM’mizin kuruluşunun 100. yıldönümü. Çocuklarımız için, milletimiz için, Cumhuriyet’imiz için ve bu günü ruhunda hisseden herkes için çok büyük bir gün.