canlı yayın
milletvekili-calik-minik-tugcenin-istegini-yerine-getirdi

Milletvekili Çalık, minik Tuğçe’nin isteğini yerine getirdi

7,5 yaşındaki Tuğçe Altundaş, “Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum, selamımı söyleyin”.. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 23 Nisan dolayısıyla bayrak ve oyuncak isteyen 7,5 yaşındaki Tuğçe Altundaş’ı ziyaret ederek, isteğini yerine getirdi.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-yerel-medya-sorunlari

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU YEREL MEDYA SORUNLARI

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak, Yerel Medya’nın yaşadığı sorunlara dikkat çekerek, bu sorunları tek tek sıralayarak “Anadolu’da bulunan, şehrimizin ve dolayısıyla hepimizin sesi olan Yerel Medya zor durumdadır. Bu süreçte alınacak ekonomik tedbirler arasında beklentileri vardır.” Dedi.

milletvekili-aylin-cesur-saglikcilara-sahip-cikti

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR, SAĞLIKÇILARA SAHİP ÇIKTI

İYİ PARTİLİ DOKTOR VEKİLDEN SAĞLIKÇILARA TAM DESTEK Türkiye’de ilk Covid-19 vakasının görülmesinin ardından geçen 34 gün içerisinde hastalık tanısı konulanların sayısı 61 bine, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 1296’ya yükseldi.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-berat-kandili-mesaji

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU BERAT KANDİLİ MESAJI

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu mesajında; “11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan bir Berat Kandili'ni daha hep birlikte idrak etmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz.

mhpmilliyetci-hareket-partisimalatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-merhum-basbugumuz-alpaslan-turkesin-olumunun-23ncu-vefat-yil-donumunde-bir-mesaj-yayinladi

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Merhum Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in ölümünün 23’ncü Vefat yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu mesajında; “80 yıllık hayatını Türklük şuur ve gururuna vakfeden, İslam ahlak ve faziletine adayan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey, yaşadığı döneme damgasını vuran mümtaz bir dava adamı, inanmış ülkü ve ilke insanıydı.

eski-milletvekili-corona-virusten--hayatini-kaybetti

ESKİ MİLLETVEKİLİ CORONA VİRÜSTEN HAYATINI KAYBETTİ

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, "CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı ve SHP 18. Dönem Milletvekili Kenan Sönmez'i korona virüs nedeniyle kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-kayisi-cekirdegi-haber

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU KAYISI ÇEKİRDEĞİ HABER

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak; “İthal edilen onlarca bitkinin güvenli listede olmasına karşın, 51 Ülkeye ihraç edilen Malatya Kayısı Çekirdeğinin listede olmamasını Tarım Bakanı Ekrem Pakdemirli’ye sordu. Dul Avrat Otu Güvenli, Kayısı Çekirdeğimi Güvenilir Değil?” dedi.

ornek-milletvekili-50-ailenin-kirasini-ve-gecimini-saglamak-icin-3-aylik-maasini-bagisladi

ÖRNEK MİLLETVEKİLİ: 50 ailenin kirasını ve geçimini sağlamak için 3 aylık maaşını bağışladı

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy 50 ailenin kirasını ve geçimini sağlayacak....

ak-parti-milletvekilinin-oglu-koronavirus-testi-satiyor

AK Parti Milletvekilinin oğlu koronavirüs testi satıyor

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in oğlu Namık Tamer sosyal medya hesabından Covid-19 test görüntülerini paylaşarak ön sipariş aldığını duyurdu.

mhp-malatya-milletvekili-fendoglu--o-gun-bu-cumleleri-kullanmisti

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu ; O gün bu cümleleri kullanmıştı;

Milli teknoloji ve milli sanayinin gelişmesi Ülkemizin gelecek yılları için çok önemlidir. Sanayimizin gelişmesinde Kimya Sanayi önemli bir basamaktır.Bu kapsam da #TBMM Genel Kurulunda söz alarak #Malatya OSB gelişip büyümesi için Kimya Sanayinin kurulması gerektiğini söyledik. Tarih:14 Şubat 2019

milletvekili-cesurun-iktidara-uyarisi-halk-sizi-diskalifiye-edecek

MİLLETVEKİLİ CESUR’UN İKTİDARA UYARISI: “HALK SİZİ DİSKALİFİYE EDECEK”

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, iktidarı uyardı; teknik faul alıyorsunuz, diskalifiye edileceksiniz, benden söylemesi!

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglum-deprem-ile-ilgli-tbmm-konusmasi

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLUM DEPREM İLE İLGLİ TBMM KONUŞMASI

Geçen Cuma günü saat 20.55'te 6,8 şiddetinde Malatya-Elâzığ Sivrice merkezli depremde hayatını kaybedenlere Cenabı Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyor ve Türk Milletine "Geçmiş olsun." diyorum

chp-milletvekili-gurer--kansere-neden-olan-asbest-icin-ne-kadar-duyarliyiz

CHP MİLLETVEKİLİ GÜRER – “KANSERE NEDEN OLAN ASBEST İÇİN NE KADAR DUYARLIYIZ”

CHP Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer TBMM düzenlediği basın toplantısında asbest ile ilgili sorunlara dikkat çekti. 2010 yılında ülkemizde kullanımı yasaklanan asbestin halen bazı ürünlerde kullanıldığını, Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarının bu konuda gerekenleri yapması ve yönetmeliklerin bir an önce çıkarılmasını istedi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 7 yılda Yıkım yönetmenliğini dahi çıkaramadı” dedi.

iyi-parti-milletvekili-aylin-cesurdan-gazetecilere-tesekkur-ve-kutlama

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’DAN GAZETECİLERE TEŞEKKÜR VE KUTLAMA

“Geride bıraktığımız yüzyılın en önemli gelişmelerinden biri, demokrasinin dünya ölçeğinde yaygın ve egemen hâle gelmesidir.

ahmet-cakir--ak-parti-malatya-milletvekili--10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu--basin-mesaji

AHMET ÇAKIR AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ BASIN MESAJI

Basın, bilgi paylaşımının, halkı bilgilendirmenin ve demokrasinin en önemli vasıtalarından biridir.

demekki-tokatta-yolsuzluk-var

Demekki Tokat’ta yolsuzluk var

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; “ 3Y dedik biz. Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar. İşte yolu olmamanın bir adı da yolsuzluktur. Paran varsa yolu yaparsın, paran yoksa adama sorarlar, nereye gitti bu para? İşte o para yolsuzluğa gitti" ifadelerini kullanmış idi.

ak-parti-milletvekili-hakan-khtali-tarihi-yesilyurt-konaklarini-inceledi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HAKAN KÂHTALI, TARİHİ YEŞİLYURT KONAKLARINI İNCELEDİ

“Çırmıhtı, Farklı Yatırımlarla Cazibe Merkezine Dönüşecek” Restorasyonu devam eden Tarihi Yeşilyurt Konaklarını inceleyen AK Parti Milletvekili Hakan Kâhtalı, “Konaklarımızın Butik Otel, Gastronomi Müzesi, Kent Belleği, Kültür Evi, Yeşilyurt Mutfak Sanatları, Millet Kıraathanesi ve yöresel ürünlerin hem satışının hem de tanıtımın yapılacağı alanlara dönüştürülmesi buranın cazibe merkezine dönüşümünü sağlayacaktır.” dedi.

milletvekili-cakir-kirmizi-et-ureticileri-ile-bir-araya-geldi

Milletvekili Çakır Kırmızı Et Üreticileri İle Bir Araya Geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ni ziyaret ederek, Birlik Başkanı Mehmet Taneli ve üreticilerle fikir alışverişinde bulundu, sorun ve taleplerini dinledi.

ak-parti-milletvekili-hakan-khtali-deprem-egitim-simulasyon-merkezi-ve-bilim-atolyesini-gezdi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HAKAN KÂHTALI, DEPREM EĞİTİM SİMÜLASYON MERKEZİ VE BİLİM ATÖLYESİNİ GEZDİ

“Bölgemizde Örneği Olmayan, Değerli Bir Eser” AK Parti Milletvekili Hakan Kâhtalı, “Deprem bilincini toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırmak, teorik ve pratik yönden deprem eğitimi vermek adına Malatya ve bölgemizde olmayan Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi ve Bilim Atölyesi gibi değerli ve özel bir yatırımı hayata geçirip, bir ilki gerçekleştiren Yeşilyurt Belediyesini kutluyorum.” diye konuştu.

milletvekili-calik-ile-baskan-cinar-2020-yilinin-ilk-bebegi-azra-bebegi-ve-ailesini-ziyaret-etti

MİLLETVEKİLİ ÇALIK İLE BAŞKAN ÇINAR, 2020 YILININ İLK BEBEĞİ ‘AZRA’ BEBEĞİ VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Çınar, Azra Bebeğin Kulağına İsmini Okudu, Dua Etti AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’da 2020 yılının ilk dakikalarında Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde dünyaya gelen ‘Azra’ bebeği ziyaret ederek, Karakaya Ailesinin sevincine ortak oldu. Başkan Çınar, Azra bebeğin ismini kulağına okuyup dua etti.