canlı yayın
akcadag-ilcesine-yeni-kultur-merkezi-yapilacak

AKÇADAĞ İLÇESİNE YENİ KÜLTÜR MERKEZİ YAPILACAK:

GÜRKAN, “ AKÇADAĞ’IN KADİM KÜLTÜRÜNE YAKIŞIR KÜLTÜR MERKEZİ YAPACAĞIZ” Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Akçadağ İlçesini ziyaret etti.

mtu-tip-fakultesi-tup-bebek-merkezi-hizmete-girdi

MTÜ Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi Hizmete Girdi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Tıp Fakültesi’nin 3 aylık sürede akademik kadrosunun oluşmasıyla birlikte Sağlık Bakanlığı Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni tıbbi birimlerin kurulması sağlanıyor.

deprem-egitim-simulasyon-merkezi-ve-bilim-atolyesi-112-acil-cagri-merkezi-personellerini-agirladi

DEPREM EĞİTİM SİMÜLASYON MERKEZİ VE BİLİM ATÖLYESİ, 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELLERİNİ AĞIRLADI

“112 Acil Çağrı Merkezinin Planlı Hizmetlerine, Deprem Eğitimi ile Katkı Sağladık” Yeşilyurt Belediyesi Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi ve Bilim Atölyesi, doğal afetler, toplumsal olaylar ve trafik kazalarına müdahale etmesinin yanı sıra ihbarda bulunan vatandaşların imdadına koşan 112 Acil Çağrı Merkezi personellerini ağırladı. Başkan Çınar, 112’in planlı hizmetlerine, deprem eğitim ile katkı sağladıklarını söyledi.

9-ozel-ekip-sehir-merkezinde-mazgal-temizligi-yapiyor

9 ÖZEL EKİP ŞEHİR MERKEZİNDE MAZGAL TEMİZLİĞİ YAPIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte artan yağışları göz önünde bulundurarak, meydana gelebilecek su baskın ve taşkınlarına tedbir almak amacıyla Malatya genelinde mazgal (Yağmursuyu Kovaları) temizliklerini sürdürüyo

hosgoru-sefkat-ve-merhameti-hayatimizin-merkezine-yerlestirelim

“Hoşgörü, Şefkat ve Merhameti Hayatımızın Merkezine Yerleştirelim”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Peygamberimiz ve Çocuk’ temasıyla düzenlenen 2020 Yılı Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Kiltepe Yeni Camide kılınan cuma namazı sonrasında vatandaşlara Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitap hediye ettikten sonra gül lokumu ve gül suyu ikramında bulundu.

yamadagi-kayak-merkezinin-ulasim-sorunu-cozuluyor

Yamadağı Kayak Merkezi'nin Ulaşım Sorunu çözülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yamadağı Kayak Merkezi'nin 30 Km'lik yol açma ve asfaltlanma çalışmaları sürüyor.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

malatya-il-merkezinde-korona-virus-denetimi-gerceklestirildi

Malatya İl Merkezinde Korona Virüs Denetimi Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanlığının 81 ile korona virüs genelgesi göndermesinin ardından Vali Aydın Baruş, koordinesinde Malatya il merkezinde korona virüs denetimi gerçekleştirildi.

battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifinin-egitim-ve-uretim-merkezi-torenle-hizmete-acildi

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NİN EĞİTİM VE ÜRETİM MERKEZİ, TÖRENLE HİZMETE AÇILDI.

BAŞKAN GÜDER: “KOOPERATİFİMİZ MALATYA KADININA GÜÇ VERECEKTİR” Türkiye’nin ilk Endüstriyel Mutfağına sahip Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Kafe-Marketinin Uygulamalı Eğitim ve Üretim merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Kooperatifimizin Eğitim ve Üretim Merkezi, Malatya kadınına güç verecektir” dedi.

yesilyurt-belediyesi-gedik-kultur-merkezi-kulturel-yatirimlara-farkli-bir-anlayis-kazandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ GEDİK KÜLTÜR MERKEZİ, KÜLTÜREL YATIRIMLARA FARKLI BİR ANLAYIŞ KAZANDI

“Bilgili Ve Eğitimli Toplumların Geleceği Daha Parlak Olur” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Millet Kıraathanesinden El Sanatları Galerisine, Konferans Salonundan Çoban Müzesine, Cezaevi Müzesinden Sergi Alanlarına kadar farklı fonksiyonel alanlara sahip Gedik Kültür Merkezimiz sayesinde eğitim ve kültürel yatırımlarımıza farklı bir pencere açtık.” dedi.

baskan-cinar-cilesiz-mahallesi-semt-pazari-ve-yasam-merkezini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, ÇİLESİZ MAHALLESİ SEMT PAZARI VE YAŞAM MERKEZİNİ İNCELEDİ

“Bölgemizin Sosyal Yapısına Renklilik Getirecek Değerli Bir Proje” Çilesiz Mahallesinde yapımına başlanan ‘Semt Pazarı ve Yaşam Merkezi’ inşaat alanında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt'un değişimine ışık tutan projelerimizle halkımızın rahat bir yaşam sürmesini sağlarken, nitelik seviyesi yüksek ve çok amaçlı sosyal yaşam merkezlerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz.” diye konuştu.

yeni-kongre-ve-fuar-merkezi-malatyaya-cok-yakisacak

YENİ KONGRE VE FUAR MERKEZİ MALATYA’YA ÇOK YAKIŞACAK

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanına yapılan 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

baskan-guder-haniminciftligi-genclik-merkezi-yeni-egitim-yilina-hazir-olacak

BAŞKAN GÜDER “HANIMINÇİFTLİĞİ GENÇLİK MERKEZİ YENİ EĞİTİM YILINA HAZIR OLACAK”

Gençlere verdiği büyük önem ile bilinen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, önümüzdeki günlerde kapılarını gençlere açacak olan Hanımınçiftliği Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

kongre-ve-fuar-merkezi-insaat-calismalari-devam-ediyor

Kongre ve Fuar Merkezi İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

GÜRKAN: MALATYA’YA YAKIŞIR BİR FUAR MERKEZİ İNŞA EDİYORUZ Malatya Büyükşehir Belediyesi, Mişmişpark Fuar alanında temeli atılan Kongre ve Fuar Merkezinde inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ve ilgili Daire Başkanları ile birlikte Kongre ve Fuar Merkezi inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu

baskan-guder-aile-saglik-merkezi-5-mahallemizin-hizmetine-sunuldu

BAŞKAN GÜDER, “AİLE SAĞLIK MERKEZİ 5 MAHALLEMİZİN HİZMETİNE SUNULDU”

Niyazi Mısri Mahallesinde ki muhtar evinin yerine açılan aile sağlık merkezini ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Niyazi mahallesi, Şık Şık mahallesi, İsmetiye mahallesi, Kavaklıbağ mahallesi ve Dabakhane mahallesi sakinlerinin istifade edeceği yeni yapılan sağlık merkezinin vatandaşımızın istifadesine sunulmasının Malatya için güzel bir çalışma olduğunu ifade etti.