canlı yayın
sehit-fevzi-mahallesi-kentsel-donusumle-cazibe-merkezi-olacak

ŞEHİT FEVZİ MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜMLE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

BAŞKANI GÜDER: “40 YILLIK SORUNA KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE NEŞTER VURACAĞIZ” Şehit Fevzi Mahallesi Muhtarı Sami Cengil ve Mahalle sakinlerini Battalgazi Belediyesi’nde konuk eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mahallede yapılacak olan Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirerek, 40 yıllık soruna kentsel dönüşüm ile neşter vuracaklarını belirtti.

battalgazi-belediyesi-engelsiz-yasam-merkezi-tedbirlerle-aciliyor

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Tedbirlerle Açılıyor

Yeni tip Koronavirüs salgını süresince geçici süreyle kapalı olan Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi, yeni normal kuralları çerçevesinde tedavi ve eğitimlerine 15 Haziran Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek.

baskan-guder-ispendere-dunya-capinda-onemli-bir-sifa-merkezi-olacak

BAŞKAN GÜDER, “İSPENDERE DÜNYA ÇAPINDA ÖNEMLİ BİR ŞİFA MERKEZİ OLACAK”

Zengin mineralli şifa suları ile özellikle yaz aylarında binlerce vatandaşı ağırlayan İspendere İçmelerinde 2. etap çalışmaları sürdüren Battalgazi Belediyesi, Malatya'nın ekonomik ve turizm potansiyelinin geliştirilmesine yönelik yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

vali-barus-melekbaba-genclik-merkezi-insaatinda-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş, Melekbaba Gençlik Merkezi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

vali-barus-pandemi-kurulu-ile-birlikte-il-merkezinde-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş Pandemi Kurulu ile Birlikte İl Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş bugün saat 13.00’te valilik 2 Nolu toplantı salonunda İl Pandemi Kurulu üyeleri ile toplantı düzenledi. Toplantının ardından Pandemi Kurulu üyeleri ile birlikte ilimiz Akpınar, Sebze ve Kasap Pazarı ve Şire Pazarı civarında incelemelerde bulundu.

bagimli-degiliz-adli-tiyatro-sanat-merkezinde-sahnelendi

“Bağımlı Değiliz” adlı tiyatro, sanat merkezinde sahnelendi

GÜRKAN: BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE KONUSUNDA BÜTÜN GAYRETİ GÖSTERMEMİZ GEREKİR Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi işbirliğiyle bağımlılık konusunda bir farkındalık oluşturmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

gedik-kultur-merkezi-el-sanatlari-galerisinde-mhkumlarin-el-emekleri-sergileniyor

GEDİK KÜLTÜR MERKEZİ EL SANATLARI GALERİSİNDE MÂHKUMLARIN EL EMEKLERİ SERGİLENİYOR

“279 Adet El Emeği Göz Nuru Eseri Halkımızla Buluşturduk” Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan restorasyon çalışmalarından sonra kültürel ve eğitim mekanlarına dönüşümü sağlanan Gedik (Cezaevi) Kültür Merkezinde, Türkiye’nin birçok ilindeki ceza ve tutukevlerinde kalan mâhkumların yaptığı el sanatları sergileniyor. Hükümlülerin yapmış oldukları hediyelik eşyalar, mobilya malzemeleri ile çeşitli ev malzemeleri yoğun ilgi görüyor

vali-aydin-barus-huzurevi-yasli-bakim-merkezini-ziyaret-etti

Vali Aydın Baruş Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş 2020 yılının ilk ziyaretini Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine beraberindeki heyetle birlikte ziyaret yaptı.

yeni-itfaiye-merkezi-yuzde-70-oraninda-tamamlandi

YENİ İTFAİYE MERKEZİ YÜZDE 70 ORANINDA TAMAMLANDI

Başkan Gürkan, İtfaiye teşkilatımız kutsal bir görev ifa etmekte. Olası yangınlarda kendi hayatlarını hiçe sayarak vatandaşın hayatını kurtaran personellerimizin çalışma ortamlarını daha nezih ve modern bir yapıya kavuşturuyoruz

ak-parti-milletvekili-hakan-khtali-deprem-egitim-simulasyon-merkezi-ve-bilim-atolyesini-gezdi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HAKAN KÂHTALI, DEPREM EĞİTİM SİMÜLASYON MERKEZİ VE BİLİM ATÖLYESİNİ GEZDİ

“Bölgemizde Örneği Olmayan, Değerli Bir Eser” AK Parti Milletvekili Hakan Kâhtalı, “Deprem bilincini toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırmak, teorik ve pratik yönden deprem eğitimi vermek adına Malatya ve bölgemizde olmayan Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi ve Bilim Atölyesi gibi değerli ve özel bir yatırımı hayata geçirip, bir ilki gerçekleştiren Yeşilyurt Belediyesini kutluyorum.” diye konuştu.

buyuksehir-belediyesi-sanat-merkezinde-27-bransta-61-ayri-kurs-veriliyor

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde 27 branşta 61 ayrı kurs veriliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki Sanat Merkezi, vatandaşların büyük ilgi odağı oluyor. Okul öncesi yaşlardan başlayarak her yaştan Malatyalıların uğrak mekânı haline gelen Sanat Merkezi, keşfedilmemiş yeteneklerin ortaya çıkmasını sağlıyor.

kurtulmus-fuar-ve-kongre-merkezinin-malatyaya-cok-buyuk-deger-katacagina-inaniyorum

KURTULMUŞ: FUAR VE KONGRE MERKEZİNİN MALATYA’YA ÇOK BÜYÜK DEĞER KATACAĞINA İNANIYORUM

Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen ve yapımı Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kongre ve Fuar Merkezi Temel Atma Töreni AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımı ile yapıldı.

yesilyurt-belediyesi-gedik-kultur-merkezi-yogun-ziyaretci-akinina-ugruyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ GEDİK KÜLTÜR MERKEZİ YOĞUN ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Rektör ve Akademisyenler, Gedik Kültür Merkezini Gezdi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Yeşilyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Gedik Kültür Merkezini ziyaret etti.

baskan-avsar-losemili-cocuklari-unutmadi

Başkan Avşar Lösemili Çocukları Unutmadı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji servisinde yatan lösemili çocukları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Başkan Avşar Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler vererek Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını açıkladı

universiteye-hazirlanan-gencler-bostanbasi-kultur-ve-sanat-merkezinde-calisiyor

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇLER, BOSTANBAŞI KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ’NDE ÇALIŞIYOR

“Gençlerimizi İyi Bir Geleceğe Hazırlamak Asli Görevimiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, üniversiteye hazırlanan öğrencilere katkı ve destek sunmak amacıyla Bostanbaşı Kültür ve Sanat Merkezinde açtıkları iki sınıfta eğitim programlarına başladıklarını söyledi.

yeni-itfaiye-merkezi-insaatinda-calismalarini-yerinde-inceleyen-baskan-gurkan

Yeni İtfaiye Merkezi inşaatında çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gürkan;

“MODERN VE DONANIMLI BİR TESİSİ MALATYA’MIZA KAZANDIRACAĞIZ” Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni İtfaiye Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlar ile bir araya geldi. Başkan Gürkan’ın yapmış olduğu ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri eşlik etti.

baskan-cinar-ile-dap-bolge-baskani-demir-deprem-egitim-simulasyon-bilim-merkezini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR İLE DAP BÖLGE BAŞKANI DEMİR, DEPREM EĞİTİM SİMÜLASYON-BİLİM MERKEZİNİ İNCELEDİ

“Deprem Eğitimi, Sağlıklı Bir Hayatın Anahtarıdır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’ta hizmete giren bölgenin en modern Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi ve Bilim Atölyesindeki faaliyetleri DAP Bölge Başkanı Adnan Demir’e anlattı. Başkan Çınar, “Bölgemiz deprem bölgesi ve bizler bu bilince sahip olarak deprem anında ve sonrasında neler yapacağımızı bilmeliyiz. Depreme hazırlıklı olmalıyız.” dedi.

yeni-itfaiye-merkezi-insaatinda-calismalar-suruyor

Yeni İtfaiye Merkezi inşaatında çalışmalar sürüyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MODERN İTFAİYE MERKEZİ GÜN SAYIYOR Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına devam edilen ‘İtfaiye Merkezi’nin inşaatında çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

vali-gul-rumkale-su-sporlarinin-merkezi-olacak

Vali Gül, “Rumkale su sporlarının merkezi olacak”

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesindeki Fırat Nehri kıyısında tarihi ve doğal güzelliğiyle öne çıkan Rumkale'de “Su Sporları Etkinliği” düzenlendi. Vali Davut Gül burada Rumkale’nin su sporlarının merkezi olacağını kaydetti.

baskan-guder-engelsiz-yasam-merkezinin-asure-etkinligine-katildi

BAŞKAN GÜDER ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNİN AŞURE ETKİNLİĞİNE KATILDI

Başkan Güder Özel Çocuklara aşure ikramında bulundu Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi, Bereket, bolluk ve paylaşmanın simgesi Muharrem Ayı sebebiyle bünyesinde öğrenim ve tedavi gören özel çocuklar ve ailelerine yönelik “7’den 77’ye Aşure Etkinliği” düzenled