canlı yayın
genclik-egitim-ve-kultur-merkezi-icin-15-milyon-tl-odenek-cikti

GENÇLİK EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN 1,5 MİLYON TL ÖDENEK ÇIKTI

BAŞKAN GÜDER, “BATTALGAZİ İLE ALAKALI SORUNLARIMIZI GÜNDEME GETİRECEĞİZ” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, eski Hanımınçiftliği Belediyesi Hizmet Binası’nın Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi olacağını söyledi. Başkan Güder, Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi için Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan 1,5 milyon TL ödeneğin çıktığını belirtti.

konak-kultur-ve-sanat-merkezi-sampiyon-oldu

Konak Kültür ve Sanat Merkezi Şampiyon Oldu

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Yeşilkonak ve Gençlik Merkezleri arasında düzenlenen 2019 Futbol Turnuvasında Konak Kültür ve Sanat Merkezi futbol takımı şampiyon oldu.

yeni-itfaiye-merkezi-insaati-hizla-devam-ediyor

Yeni İtfaiye Merkezi inşaatı hızla devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına başlanan ‘İtfaiye Merkezi’nin inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

yesilyurta-bolgenin-en-modern-atik-getirme-merkezini-kazandiriyoruz

“Yeşilyurt’a Bölgenin En Modern Atık Getirme Merkezini Kazandırıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “14 farklı atık grubunun toplanmasını sağlayacak Atık Getirme Merkezimizde ambalaj atıklarını doğaya atılmadan geri dönüşümünü sağlamış olacağız. Atıkların çeşitli işlemlerden geçirilerek yeniden hammadde olarak değerlendirilmesi enerji tasarrufuyla birlikte çevre sağlığı ve ekonomiye ciddi katkısı vardır” dedi.

engelsiz-yasam-merkezindeki-ozel-gereksinimliler-haftasi-etkinliginde-renkli-goruntuler-yasandi

Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki Özel Gereksinimliler Haftası Etkinliğinde Renkli Görüntüler Yaşandı

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Özel Gereksinimliler Haftası dolayısıyla düzenlediği ‘Yöresel Adımlar’ adlı etkinlikte renkli görüntüler yaşandı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “İnsanların bir organlarının eksik olması, o insanların engelli olduğu anlamına gelmiyor” diyerek, özel gereksinimli insanların önündeki tüm engellerin kaldırılması gerektiğini söyledi.

rektor-karabulut--getatin-uygulama--egitim-ve-arastirma-merkezi-olacagiz

REKTÖR KARABULUT; “GETAT’IN UYGULAMA, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ OLACAĞIZ”

Bünyesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi bulunan Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın onursal başkanlığını yürüttüğü, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü iş birliğiyle düzenlenen 2. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi'nin (GETAT) İstanbul'daki açılış törenine katıldı.

baskan-guder-sosyal-yasam-merkezinde-incelemede-bulundu

BAŞKAN GÜDER, SOSYAL YAŞAM MERKEZİ’NDE İNCELEMEDE BULUNDU

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Güder, Sosyal Yaşam Merkezi’ni kısa sürede vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.

hasta-kabulune-basliyor

HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR

İSPENDERE İÇMELERİ GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP MERKEZİ YAKINDA HASTA KABULÜNE BAŞLIYO

cirmikti-yeni-projelerimizle-cazibe-merkezi-olacak

“Çırmıktı, Yeni Projelerimizle Cazibe Merkezi Olacak”

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde AK Parti'den Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilmesinin ardından mazbatasını alarak göreve başlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mollakasım Mahallesi sakinleri ve esnafları ziyaret ederek, Çırmıktı ve Gündüzbey’in ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayacak yeni projeler hakkında bilgiler paylaştı.