canlı yayın
-turkiye-toplumunu-bekleyen-tehlike

TÜRKİYE TOPLUMUNU BEKLEYEN TEHLİKE!

Daha benzer pek çok şey ifade edilebilir. Ancak sadece bunların tahakkuk etmesi bile bir toplum için büyük bir musibettir.

omer-yilmazin-kaleminden--evlat-sevgisi

ÖMER YILMAZIN KALEMİNDEN--EVLAT SEVGİSİ

İnsanoğlu dünyaya geldikten sonra ki süreçte bir çok acı ve sevinç burukluk, pişmanlık kaygısı gibi insanlara mahsus duygular yaşıyor ve yaşıyoruz. Bunların içerisinde bir duygu var ki bunun tarifi imkansız, mutluluk verir insana niye bu kadar mutluluk verir bilinmese de çarpıcı bir tezatlık da vardır bünyesinde. İnsanın bir çocuğunun olması birden fazla çocuğu olması hepsinden aynı duygu yaşanır.

bakan-metin-gurdere-tarafindan-kaleme-alinan-anilar--

Bakan Metin Gürdere tarafından kaleme alınan ANILAR ..

Metin Gürdere, 1944 yılında Tokat’ta doğdu. 1966 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun oldu. 1966-1968 yılları arasında Tokat Bayındırlık Müdürlüğü’nde çalıştı. 1968-1970 döneminde askerlik hizmetini tamamladıktan sonra 1983 yılına kadar Tokat’ta serbest inşaat mühendisliği ve müteahhitlik yaptı. 1980-1982 yılları arasında Tokat İnşaat Müteahhitleri İşveren Sendikası kurucusu; 1982-1983’de Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevlerinde bulundu. Evli ve üç çocuk babaısıdır

mehmet-akif-ersoy-istiklal-marsini-kalemiyle-degil-yuregiyle-yazmistir

MEHMET AKİF ERSOY İSTİKLAL MARŞINI KALEMİYLE DEĞİL YÜREĞİYLE YAZMIŞTIR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 83’ncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mehmet Akif Ersoy’un ülkesi parçalanmak istenen bir milletin istiklal haykırışına ses olduğunu vurgulayan Başkan Gürkan, “Milletimizin destan yazdığı İstiklal mücadelemizin başarısında şüphesiz, cephedeki kahramanlarımız kadar şiirleri, yazıları ve vaazlarıyla milli mücadelenin manevi ve fikri cephesini inşa ederek, milletimize moral, cesaret ve ümit aşılamıştır.

vur-diyenin-carkina-vur

Vur diyenin çarkına vur!

Ömer hoca kendini gündemde tutmak için mi, gündemde kalmak için arada sırada yazdığın yazıları gazetecilere, sanalcılara yollayarak mı İntikam almak istediğin kişi hakkında yazı yazanların arkasına sığınırakmı sağlamaya çalışıyorsun?..

kirli-cark-

KİRLİ ÇARK !..

Kirli çark iddiasını BAKIŞ farkı ile deşifre etme çalışmalarına başladık Kalemşorun kurduğu haber sitesinde kalem sattığı iddiasını belgelemek için…