canlı yayın

Vur diyenin çarkına vur!

30 Haziran 2016 Perşembe 16:11
vur-diyenin-carkina-vur

Ömer hoca kendini gündemde tutmak için mi, gündemde kalmak için arada sırada yazdığın yazıları gazetecilere, sanalcılara yollayarak mı İntikam almak istediğin kişi hakkında yazı yazanların arkasına sığınırakmı sağlamaya çalışıyorsun?..

Vur diyenin çarkına vur.

Nalına da vur, mıhına da vur.

Vur diyenin çarkına da vur..

Ona sor, buna sor..

Dön bir de kendine sor…

Ömer hoca, Vur bakalım nereye kadar…


Ömer hoca; "Televizyon kanalını, gazetesini, kalemini silah olarak kullanıp haksız kazanç peşine düşen zaman zaman tehdit ve şantaj zaman zaman, yalakalık ve yağdanlıkla geçimini sürdüren bu gurubun otoriteye karşı asla baş kaldırdıklarını göremezsiniz. Zira beslenme kaynaklarının en önemlisi havuz parasıdır. Resmi kurumlara karşı vergi dairesi, sgk, Belediye, Valilik, vb. mutlaka ticareten bir sıkıntıları, bir zorunlulukları, bir beklentileri vardır”.  İfadelerini kullanmış…


Bu yazıları yazarken sen açıkça yazmamışsın bazıları diye geçiştirmişsin. Ben açıkça yazıyorum Ömer hoca senin de beklentin mi var? Havuzdan beslenme gibi isteğin mi var? Kariyerini üst mevkilerde devam mı ettirmek istiyorsun? Söyle açıkça siyasi denemenin sonucu başarısızlığının intikamını mı almak istiyorsun?


Ömer hoca, kendin açıkça konuşamadığın, yazamadığın konuları bir başkası yazınca o kişiyi maşa olarak mı kullanmaya çalışıyorsun?


Evet, Ömer hoca seninle hem fikirim şu konularda, kalemini satan, yağdanlık olan, yakalık yapan, tehdit, şantaj yapan haksız kazanç sağlayan KALEMŞORLAR var. Ama aramızda tek fark; Bunları şahsım olarak kamuoyuna isim mevki makam belirterek yazıyorum ve yazmaya açıklamaya da devam ediyorum.


Ömer hoca SAMAN ALEVİ misali yazılar yazıyorsun zaman zaman, birde söyleyip, konuşamadığın konuları yazan biri de odlu mu SAZAN misali konuya dalıp SAZAN YEMİ oluveriyorsun.


Ömer hoca aba altından sopa yerine çık açıkça yaz medyadaki şantajcı, haksız kazanç sağlayanları isim isim. Medyayı besleyen siyasileri, bürokratların beklentilerini yaz, kimlere hangi yolla nasıl para veriyor bunları da yaz. Yaz ki.. Ömer hoca SAMAN ALAVİ değil ülkesi için hem kendini hemde haksızlık yapanları YAKAN yazılarla gündeme gel. Ne olduğu belli olmayanın arkasında durduğun, savunduğun, kalemini satan ve kiralayanların arkasına sığın ma… Kalemini silah olarak kullananlara mermi olma Ömer hoca


Parayı veren düdüğü çalar yaklaşımı Tokat Gazetecilerinin bir kısmında Parayı verene orkestrayla konser veririz şekline dönüşmüştür diyor Ömer hoca, sahi kim bunlar YÜREKLİYSEN, SÖZÜNÜN ERİYSEN, MERTSEN..

Çık açıkla bunları..


Ömer hoca yazmış olduğu yazıda, “Kamu bürokratlarındaki atamalar eş, dost, akraba, partili, yandaş gözetiminde liyakat saf dışı bırakılarak yapıldı. İş öyle boyutlara taşındı ki Sivil Toplum Örgütü başkanları bile belirlenirken akrabalık bağları gözetildi. Siyasi kadrolaşmalar bu şekilde yapılınca beklenen vefa ve sadakat iken, sonuç rant, ihanet ve aymazlığa dönüştü” vurgusunu yapıyor.


Ömer hoca, Aymazlığa dönüştüren kim?   Rant, ve ihanet eden kim? Akrabalık bağlarını gözeten kim? Bunları da açıkla, açıkla ki… Kafalarda soru işareti kalmasın…


Ömer hoca, adalet diyorsun, doğruluk diyorsun, dürüstlük diyorsun. Diyorsun (da).. SAMAN ALEVİ gibi olma..
YAKACAKSAN TAM YAK..YAZACAKSAN TAM YAZ..


Ömer hoca, yolsuzluk ispatlanmamış, usulsüzlük ispatlanmamış bir konu hakkında bunu gündeme getireni savunarak yazmış olduğun yazıda itham altında tuttuğun kişileri isim isim, meslek meslek açıklamanı bekliyorum..


Ömer hoca, zaman zaman SAMAN ALAEVİ gibi yazılar yazıp sağa sola yazımı okuyun diye mesajlar atıyorsun. ?  Bunlardan bir örnek yazmış olduğun yazılardan bir tanesi fc te mesaj ile yolladığın. (
yeni yazım okursanız memnun olurum
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=988922274474186&id=100000692691037&substory_index=0 )

Ömer hoca kendini gündemde tutmak için mi, gündemde kalmak için arada sırada yazdığın yazıları gazetecilere, sanalcılara yollayarak mı sağlamaya çalışıyorsun?..


Vur diyenin çarkına vur.

Nalına da vur, mıhına da vur.

Vur diyenin çarkına da vur..

Ona sor, buna sor..

Dön bir de kendine sor…

Sor Ömer hoca….

Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

Ömer, Hoca, Sanal, Gazete, Kalem, Silah


Haber okunma sayısı: 5131

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER