canlı yayın
aliaga-belediyesinden-tum-belediyelere-ornek-hizmet

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN TÜM BELEDİYELERE ÖRNEK HİZMET

İZMİR-ALİAĞA Türkiye topyekûn koronavirüs ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürürken, Aliağa Belediyesi de vatandaşlarına çok farklı bir hizmetle destek oluyor.

yesilyurt-belediyesinden-yesiltepeye-dev-bir-yatirim-daha

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN YEŞİLTEPE’YE DEV BİR YATIRIM DAHA;

‘Yeşiltepe Sosyal Tesisler Ve Halı Saha’ Projesi Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 383 daire ve 6 dükkan’dan oluşan, iç ve dış tasarımlarının yanı sıra inşaat kalitesiyle ilçenin mimari dokusuna değer kazandıran ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm’ projesinden sonra, 7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap edecek mekânlara sahip ‘Yeşiltepe Sosyal Tesisler ve Halı Saha’ projesini de Yeşiltepe’ye kazandırmak için kolları sıvadı.

battalgazi-belediyesi-denetimlerini-siklastirdi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Korona virüs salgınına karşı tedbirlerini artıran Battalgazi Belediyesi, halk sağlığının korunması ve hijyen şartlarının sağlanması amacıyla ilçede bulunan fırın ve unlu mamuller satış noktalarında gerçekleştirdiği denetimlerini sıklaştırdı.

yesilyurt-belediyesi-ekipleri-gazi-mahallesindeki-cop-evi-temizleyip-dezenfekte-etti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ EKİPLERİ, GAZİ MAHALLESİNDEKİ ÇÖP EVİ TEMİZLEYİP DEZENFEKTE ETTİ

“8 Kamyon Çöp Çıkartıldı” Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, Gazi Mahallesi Medeniyet Sokak’ta ki bir evden pis kokular yayıldığı gerekçesiyle vatandaşlardan gelen şikâyetler neticesinde yaptığı çalışma sonucunda 8 kamyon dolusu çöp çıkardı. Mahalle sakinleri, yapılan uygulamadan dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

battalgazi-belediyesi-saglik-personellerinin-yardimina-kostu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ SAĞLIK PERSONELLERİNİN YARDIMINA KOŞTU

Battalgazi Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Minik Fatma Ecrin’e Doğum Günü Sürprizi Battalgazi Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekipleri, nöbetlerini tamamlayan fakat sokağa çıkma yasağı nedeniyle araç bulamadıkları için evlerine gidemeyen 18 sağlık personelinin yardımına koştu

battalgazi-belediyesi-depremzede-aileleri-de-unutmadi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ DEPREMZEDE AİLELERİ DE UNUTMADI

Battalgazi Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle dışarı çıkmaları kısıtlanan ve konteyner evlerde kalan depremzede ailelere, temizlik ve gıda yardımında bulundu.

yesilyurt-belediyesi-sokak-hayvanlarini-unutmadi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI!

“Doğada Yaşayan Tüm Canlılara Sahip Çıkmak Gerekiyor” Doğaya ve çevreye değer veren sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Yeşilyurt Belediyesi, küresel bir tehdit haline dönüşen Koronavirüs ( KOVİD-19) salgını tedbirleri kapsamında vatandaşların evlerinde kalmaları nedeniyle beslenme sorunu yaşayan sokak hayvanları için belirli noktalara kuru yem ve su bırakıyor.

yesilyurt-belediyesi-kuzey-cevre-yolu-guzerghinda-ki-yeni-yerlesim-alanlari-icin-calismalara-hiz-verdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, KUZEY ÇEVRE YOLU GÜZERGÂHINDA Kİ YENİ YERLEŞİM ALANLARI İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

“Yeşilyurt’umuza Modern ve Kaliteli Yerleşim Alanları Kazandıracağız” Yeşilyurt Belediyesi, Malatya’nın ulaşım ağını güçlendirmek amacıyla yapımına devam edilen kuzey çevreyolu güzergâhının çevresinde bulunan bölgeleri modern, nitelikli ve kaliteli yaşam alanlarına dönüştürmek adına çalışmalara hız verdi.

battalgazi-belediyesinden-ihtiyac-sahiplerine-gida-yardimi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA YARDIMI

Battalgazi Belediyesi, ilçede yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmaları kısıtlanan ihtiyaç sahibi ailelere, içerisinde temizlik ve temel gıda malzemelerinin bulunduğu yardım paketi dağıtımı yapıyor.

battalgazi-belediyesi-asfalt-calismalarinda-hiz-kesmiyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son bir yıl içinde asfaltlama çalışmalarının kapsamını genişleterek, ilçede 900 kilometre Yol Bakım ve Onarım çalışması gerçekleştirdi.

arapgir-ilcesi-buyuksehir-belediyesi-trafindan-dezenfekte-edildi

ARAPGİR İLÇESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TRAFINDAN DEZENFEKTE EDİLDİ

Koranavirüs’ün ülkemizde görülmesi ile birlikte birçok tedbir alarak çalışmalarını yoğunlaştıran Malatya Büyükşehir Belediyesi dezenfekte çalışmaları ile ilçelerde de çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

battalgazi-belediyesi-ve-kizilay-ihtiyac-sahiplerini-unutmad

BATTALGAZİ BELEDİYESİ VE KIZILAY, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMAD

Battalgazi Belediyesi ve Kızılay Malatya Şubesi Vefa Destek Grubu ekipleri, korona virüsüne karşı önlem mücadelesi kapsamında 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahiplerine, içerisinde gıda ve hijyenik malzemelerin bulunduğu yardım kolileri dağıttı.

yesilyurt-belediyesi-esnaflara-erken-odeme-yaparak-destekte-bulundu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ESNAFLARA ERKEN ÖDEME YAPARAK DESTEKTE BULUNDU

“110 Esnafımıza 4 Milyon 700 Bin TL. Ödeme Yaptık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) salgının etkilerini azaltmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan “Ekonomik İstikrar Kalkanı’ tedbir paketine destek vermek amacıyla Yeşilyurt’ta faaliyetlerini sürdüren 110 esnafa ödeme günü gelmeden 4 milyon 700 bin TL. ödeme yaparak, bir nebze de olsa destek verdiklerini söyledi.

buyuksehir-belediyesi-sokak-hayvanlarini-unutmadi

Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

• Malatya Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından çöp sahasındaki sokak hayvanları için sahaya yem ve ekmek bırakıldı

yesilyurt-belediyesi-kovid-19-salginina-karsi-onlemlerini-yogunlastirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ (KOVİD-19) SALGININA KARŞI ÖNLEMLERİNİ YOĞUNLAŞTIRDI

“Sosyal Mesafeyi Ayarlayalım, Tedbirlere Uyalım” Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı önlemlerini arttıran Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşların ve esnafların sağlığını korumak adına pazarcı esnafına maske ve eldiven dağıttı.

battalgazi-belediyesinden-pazar-yerlerine-dezenfekte-calismalari

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN PAZAR YERLERİNE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI

Battalgazi Belediyesi ekipleri, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, ilçede günlük olarak kurulan Pazar yerlerini dezenfekte ederek, pazarcı esnaflarını bilgilendirmeye devam ediyor.

battalgazi-belediyesi-yaslilarin-yardimina-kosuyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ YAŞLILARIN YARDIMINA KOŞUYOR

Battalgazi Belediyesi, İçişleri Bakanlığı'nın koranavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik alınan sokağa çıkma yasağı kararının ardından oluşturduğu özel ekiplerle, ilçedeki yaşlı vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarına devam ediyor.

battalgazi-belediyesinde-nikahlar-korona-tedbirleri-ile-kiyiliyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE NİKAHLAR KORONA TEDBİRLERİ İLE KIYILIYOR

Battalgazi Belediyesi, daha önce aldıkları nikah tarihleri koronavirüs genelgesine denk gelen Meliha Elif ve Ali çiftinin nikâh merasimini, iki şahit eşliğinde maskeli olarak gerçekleştird

yesilyurt-belediyesi-her-noktada-covid-19-tedbiri-uyguluyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ HER NOKTADA (COVİD-19) TEDBİRİ UYGULUYOR

“Virüse Karşı Önlemleri Artırdık” Yeşilyurt Belediyesi, tüm dünyayı kasıp kavuran ve Türkiye'de vaka sayısı giderek artan yeni tip Korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında; Destek Müdürlüğü uhdesinde gerçekleşen ve canlı yayınlanan ihalelere katılanlara maske ve eldiven dağıttı.

yesilyurt-belediyesi-covid-19-virusune-karsi-her-alanda-calisiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ (COVİD-19) VİRÜSÜNE KARŞI HER ALANDA ÇALIŞIYOR

“Gereken Tüm Önlemleri Alıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, dünya’da ve ülkemizde can kayıplarına yol açan (COVİD-19) Koronavirüs salgınının geniş kesimlere yayılmaması adına Yeşilyurt’un dört bir tarafında dezenfektan hizmetlerine ağırlık verdiklerini ifade ederken, farklı ve dikkat çekici çalışmalarla ‘Evde Kal, Sağlıklı Kal’ mesajının önemini vatandaşlara aktarmaya gayret ettiklerini söyledi