AKP
AKP
yesilyurt-belediyesi-arac-filosuna-6-yeni-hizmet-araci-kazandirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 6 YENİ HİZMET ARACI KAZANDIRDI

“Hızlı ve Etkin Hizmetler İçin Araç Filomuzu Güçlendirdik” 319 bin 618’lik nüfusuyla 23 kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt’ta hizmet alanlarının genişlemesiyle yatırımları da bu çerçevede yoğunlaştıran Yeşilyurt Belediyesi, alt ve üst yapı başta olmak üzere temizlik, çevre, park yapımı, yol yenileme ve genişletme hizmetlerini hızlandırmak amacıyla araç filosuna 6 yeni hizmet aracı kazandırdı.

battalgazi-belediyesinin-onu-civil-civil

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN ÖNÜ CIVIL CIVIL

Battalgazi Belediyesi Önünde Renkli Görüntüler Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 14 yaş altı çocuklar uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıkarken, Battalgazi Belediyesi önü renkli görüntülere sahne oldu.

yesilyurt-belediyesinden-cocuklara-gunun-hediyesi-ozel-uretilen-maskeler

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA GÜNÜN HEDİYESİ; ÖZEL ÜRETİLEN MASKELER

“Çocuklarımızı Virüs Belasından Uzat Tutmak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “(KOVİD-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 11.00–15.00 arası sokağa çıkma izni verilen çocuklarımıza özel ürettiğimiz maskeleri hediye ettik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hem mutluluklarını paylaştık hem de uyulması gereken kurallar hakkında gerekli tavsiyelerde bulunduk.” dedi.

yesilyurt-belediyesi-baskani-mehmet-cinar-engelli-ve-sehit-annelerini-unutmadi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ BAŞKANI MEHMET ÇINAR, ENGELLİ VE ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI!

“Annelerimiz Her Zaman Başımızın Tâcıdır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eşi Semra Çınar ile birlikte Şehit Annesi Gafure Tanrıverdi ile iki çocuğu engelli olan Fatma Hakan’ı evlerinde ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

battalgazi-belediyesi-firincilar-esnafina-maske-dagitti

Battalgazi Belediyesi Fırıncılar Esnafına Maske Dağıttı

Battalgazi Belediyesi İmkânlarını Vatandaş İçin Seferber Ediyor Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi’yi ziyaret etti. Fırıncı esnafına dağıtılmak üzere koruyucu maskeleri Oda Başkanı Mehmet Büyükelçi’ye teslim eden Başkan Güder, Bu zor süreçte gece gündüz demeden çalışan fırıncılara teşekkür etti.

yesilyurt-belediyesi-berber-kuafor-ve-guzellik-salonlarinda-dezenfektan-calismasi-yapti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARINDA DEZENFEKTAN ÇALIŞMASI YAPTI

“Hizmetlerin Hijyenik Ortamlarda Sunulması İçin Gereken Desteği Veriyoruz” Yeşilyurt Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle kapatıldıktan sonra ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ uygulamaları çerçevesinde 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren tekrardan hizmet vermeye başlayacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfektan çalışması yapıp, işyeri sahiplerine el dezenfektanı hediye etti.

yesilyurt-belediyesi-fidanlik-alaninda-yenileme-calismalari-hiz-kazandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ FİDANLIK ALANINDA YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

“Tüm Hizmetlerimiz Daha Ferah, Daha Huzurlu Bir Yeşilyurt İçin” Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait Tepeköy mahallesindeki Fidanlık Alanı, park alanlarının düzenlemesi, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını daha akıcı ve hızlı bir şekilde hayata geçirmek adına yenileme ve revizyon çalışmalarına tabi tutuldu.

oguzeli-belediyesinin-sicak-yemek-dagitimi-devam-ediyo

OĞUZELİ BELEDİYESİ’NİN SICAK YEMEK DAĞITIMI DEVAM EDİYO

“DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ” Oğuzeli Belediyesi tarafından 6 yıldır aralıksız olarak her gün yapılan sıcak yemek dağıtımı bu yıl Koronaviriüs (COVID-19) salgını nedeniyle daha kapsamlı yapılıyor.

arapgir-belediyesi-vatandaslara-dagitmak-uzere-muhtarlara-maskeleri-teslim-etti

ARAPGİR BELEDİYESİ VATANDAŞLARA DAĞITMAK ÜZERE MUHTARLARA MASKELERİ TESLİM ETTİ

Arapgir Belediyesi koronovirüs tedbirleri kapsamında maske ve dezenfektan dağıtımlarını sürdürüyor. Korona virüs salgını sürecinde maske ihtiyacını karşılamak için belediyenin tüm imkânlarını seferber eden Arapgir Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz maske dağıtmaya devam ediyor.

battalgazi-belediyesinden-berber-ve-kuaforlere-maske-destegi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN BERBER VE KUAFÖRLERE MASKE DESTEĞİ

BAŞKAN GÜDER: “PAZARTESİ GÜNÜ BERBER VE KUAFÖR ESNAFIMIZIN İŞ YERİNDE DEZENFEKTE YAPACAĞIZ” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret ederek, esnaflara dağıtılmak üzere odaya maske teslim etti. Berber ve Kuaförlerin hijyen kurallarına uyması gerektiğini söyleyen Başkan Güder, “Pazartesi günü berber ve kuaför esnafımızın iş yerinde dezenfekte yapacağız” dedi.

600-bin-maske-buyuksehir-belediyesine-teslim-edildi

600 Bin Maske Büyükşehir Belediyesine Teslim Edildi

Mil-May Tekstil tarafından Büyükşehir Belediyesi için üretilen 600 bin maske, düzenlenen bir program ile teslim edildi. Malatya Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mil-May Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Tanrıverdi, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem ile basın mensupları katıldı.

yesilyurt-belediyesi-iletisim-kanallarini-guclendirmek-adina-yesilyurt-tvyi-hizmete-sundu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ İLETİŞİM KANALLARINI GÜÇLENDİRMEK ADINA YEŞİLYURT TV’Yİ HİZMETE SUNDU

“Yarışmalar, Sohbetler ve Hareketli Programlarla Ev Ortamlarını Neşelendiriyoruz” Yeşilyurt Belediyesinin vatandaşlarla olan iletişimini daha da güçlendirmek amacıyla resmi internet sayfası www.yesilyurt.bel.tr adresi üzerinden faaliyete sunduğu, sosyal medya hesaplarından da takip edilebilen Yeşilyurt TV’de yayınlanan ‘Ramazan Ayı Sohbet’ programları, ‘Şans Küpü’ Bilgi Yarışması, ‘Mesafeli Mikrofon’ programları ve Yeşilyurt’u anlatan genel tanıtımlar, koronavirüs önlemleri kapsamında evde kalan vatandaşların gündelik yaşamlarına renklilik getirmeye başladı.

yesilyurt-belediyesi-ilcenin-her-noktasinda-ucretsiz-maske-dagitiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İLÇENİN HER NOKTASINDA ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIYOR

“Hemşerilerimizin Sağlığı Herşeyden Önemlidir” Koronovirüs (KOVİD-19) salgınıyla mücadelede çalışmalarını mesai mefhumu gözetmeksizin sürdüren Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına kurduğu Maske Dağıtım Stantlarıyla esnaflara ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımına hız verdi. Başkan Çınar, “Halkımızın sağlığı için sahada olmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

battalgazi-belediyesi-tarafindan-esnaflara-maske-dagitildi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ TARAFINDAN ESNAFLARA MASKE DAĞITILDI

Battalgazi’nin Farklı Bölgelerinde Maske Dağıtımı Devam Ediyor Koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı esnaflarına ve vatandaşlara ücretsiz maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştirdi.

yesilyurt-belediyesinden-kadin-ciftcilere-ve-ureticilere-sebze-fidesi-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN KADIN ÇİFTÇİLERE VE ÜRETİCİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ

“Çiftçilerimize 100 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, kırsal bölgelerdeki yerli üretimi artırıp, insanların daha fazla sağlıklı, taze ve doğal ürünler tüketmesine destek vermek amacıyla ‘Yeşil Gıda Seracılık’ alanında yerli tohumlardan üretilen 100 bin adet sebze fidesini, Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde faaliyet gösteren kadın çiftçilere ve üreticilere dağıtımına başladı.

eski-cezaevi-arguvan-belediyesine-devredildi

Eski cezaevi Arguvan Belediyesine devredildi

Arguvan eski cezaevi, Belediyeye devredildi. AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kapatılan Arguvan Cevzaevi binasının Arguvan Belediyesine devir edilmesi tekliflerinin onaylandığını açıkladı. Cezaevi'nin Belediyeye devredilmesi ile ilgili konuşan Milletvekili Çalık, "Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve AK Parti İlçe Başkanımız Kudret Kılıç ilçede kapatılan cezaevi binasını Arguvan Belediyesi'ne devrini istemişlerdi. Bizde Adalet Bakanımıza ilettik ve bugün itibarıyla onaylandı. Arguvan Belediyesi'ne Sosyal Tesis yapılmak üzere devredildi. Arguvanlı hemşehrilerime hayırlı olsun. Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül’e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

yesilyurt-belediyesinden-ramazan-ayi-oncesinde-ihtiyac-sahiplerine-gida-paketi-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYI ÖNCESİNDE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA PAKETİ DESTEĞİ

“200 Ailemize Gıda Paketlerimizi Teslim Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ramazan Ayı öncesinde koronavirüs salgını nedeniyle mağdur olan vatandaşların gıda ihtiyaçlarını karşılanmak amacıyla hazırladıkları 200 adet gıda ve yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi

buyuksehir-belediyesi-malatyayi-bayraklarla-donatti

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA’YI BAYRAKLARLA DONATTI

- Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Caddesinde bulunan esnaflara ve vatandaşlara tek tek bayrak dağıttı. X-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Gazi Meclisimizin 100. Yılı münasebetiyle 23 Nisan Akşamı 21.00'de balkonlarımızda coşkuyla İstiklâl Marşımızı okuyacağız. Vatandaşlarımıza AK Parti İl ve Gençlik Kolları teşkilâtımız ile birlikte Bayrak dağıtımını başlattık.

yesilyurt-belediyesi-havuz-sistemi-uygulamasiyla-tasarruf-onlemlerini-genisletti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, HAVUZ SİSTEMİ UYGULAMASIYLA TASARRUF ÖNLEMLERİNİ GENİŞLETTİ

“1 Yılda 3 Milyon 970 Bin TL. Gelir Elde Ettik” Yeşilyurt Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında; bir yıl içerisinde hizmet alımı ve şirketlerden kiralanan toplam 57 adet binek ve hafif ticari aracın sözleşmesini yenilemezken, 15 adet resmi plakalı aracı açık artırma usulüyle satışını gerçekleştirdi. Kamu kaynaklarının verimli kullanılmasıyla amacıyla yapılan uygulamalar neticesinde 3 Milyon 970 Bin TL. gelir elde edildi.

battalgazi-belediyesinden-kamu-kuruluslarina-el-dezenfektani-unitesi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KAMU KURULUŞLARINA EL DEZENFEKTANI ÜNİTESİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (KOVID-19) salgınına karşı tedbirlerini en üst seviyede tutan Battalgazi Belediyesi, talepte Malatya’daki kamu kurum kuruluşlarına dezenfektan ünitesi kurdu.