canlı yayın
buyuksehir-belediyesi-mercedes-kadirin-ailesini-unutmadi

Büyükşehir Belediyesi Mercedes Kadir’in ailesini unutmadı

MERCEDES KADİR’İN AİLESİNİN YAŞADIĞI EV YENİLENDİ Geçtiğimiz Nisan ayında hayatını kaybeden Malatya’nın ‘Mercedes Kadir’ olarak tanıdığı Fatih Kaydı’nın ailesinin yaşadığı ev Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

malatya-buyuksehir-ve-kuluncak-belediyesince-asfalt-calismalari-havalarin-duzelmesiyle-basladi

Malatya Büyükşehir ve Kuluncak Belediyesince asfalt çalışmaları havaların düzelmesiyle başladı.

Başkan CENGİZ İlçemize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızla ilçemiz temiz, modern sokaklara ve konforlu yollara kavuşacak.

yesilyurt-belediyesi-7nci-millet-kiraathanesini-ilyas-mahallesinde-acacak

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, 7’NCİ MİLLET KIRAATHANESİNİ İLYAS MAHALLESİNDE AÇACAK

“Millet Kıraathanelerimiz, Sosyal ve Kültürel Hayata Nitelik Kazandırıyor” İlyas Mahallesinde yapımı süren 7.Millet Kıraathanesinde incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Okuma alışkanlığı yaşam boyu öğrenmenin temelini teşkil etmektedir. Kitap okumayı hayatımızda vazgeçilmez bir unsur haline getirmeliyiz. İlçemizdeki 7’nci Millet Kıraathanemizi İlyas Mahallemizde hizmete sunacağız.” diye konuştu.

battalgazi-belediyesi-engelsiz-yasam-merkezi-tedbirlerle-aciliyor

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Tedbirlerle Açılıyor

Yeni tip Koronavirüs salgını süresince geçici süreyle kapalı olan Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi, yeni normal kuralları çerçevesinde tedavi ve eğitimlerine 15 Haziran Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek.

yesilyurt-belediyesinde-nikh-islemleri-normallesme--surecine-uygun-olarak-yapiliyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE NİKÂH İŞLEMLERİ ‘NORMALLEŞME ‘ SÜRECİNE UYGUN OLARAK YAPILIYOR

“Nikâhlar Sosyal Mesafe Ve Hijyen Kurallarına Göre Kıyılıyor” Yeşilyurt Belediyesi Nikâh Dairesinde, 1 Haziran'dan itibaren başlayan normalleşme sürecinde İçişleri Bakanlığı genelgesi uyarınca korona virüs tedbirleri kapsamında nikâh işlemleri yapılırken, törenler sosyal mesafe kuralları altında büyük hassasiyetle kıyılıyor.

buyuksehir-belediyesi-haziran-meclisi-toplandi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAZİRAN MECLİSİ TOPLANDI

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 12 Haziran Cuma günü MASKİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında toplandı. Saat 14.30’da toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra gündem maddelerinin görüşmesine geçildi.

buyuksehir-belediyesi-yolu-standartlara-uygun-hale-getirdi

Büyükşehir Belediyesi yolu standartlara uygun hale getirdi

25 KİLOMETRELİK GRUP YOLU ASFALTLANDI · Arazi yapısı nedeniyle çok zor bir ulaşım ağına sahip olduklarını belirten bölge sakinleri, yapılan yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler.

yesilyurt-belediyesi-engelli-vatandasin-akulu-araba-hayalini-gercege-donusturdu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ENGELLİ VATANDAŞIN AKÜLÜ ARABA HAYALİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

“Emrah Kardeşimizin Yüzündeki Tebessüm, Herşeyden Kıymetlidir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Dilek mahallesinde ikamet eden engelli Emrah Güneş’i evinde ziyaret ederek, talep ettiği akülü arabayı teslim etti. Başkan Çınar, “Samimiyetin, hoşgörünün ve yardımseverlerin üst seviyede yaşandığı Yeşilyurt’ta her bir vatandaşımızın mutlu, huzurlu ve refah içerisinde yaşaması bizim önceliğimizdir.” diye konuştu.

battalgazi-belediyesinden-ogrencilere-sinav-jesti

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SINAV JESTİ

Battalgazi Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Haziran ayı sonunda yapılacak olan YKS sınavına hazırlanan 4 bin 500 öğrencinin motivasyonunu arttırmak amacıyla “Gençliğimiz Geleceğimizdir” projesi kapsamında Powerbank hediye edildi. Battalgazi Belediyesi ekipleri ilçede sınava girecek öğrencileri tespit ederek hediyelerini takdim ediyorlar.

yesilyurt-belediyesinin-sosyal-tesisleri-hijyenik-ortamlarda-kaliteli-hizmet-sunuyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN SOSYAL TESİSLERİ HİJYENİK ORTAMLARDA KALİTELİ HİZMET SUNUYOR

“Sosyal Tesislerimiz, Hizmet Sektörüne Farklı Bir Vizyon Kazandırdı” Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşilyurt İŞGEM İnşaat Lmt.Şirketi tarafından Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde işletilen sosyal tesisler, 1 Haziran’da hayata geçirilen normalleşme süreciyle birlikte kapılarını yeniden vatandaşlara açarken, hijyenik ortamlarda sunulan kaliteli hizmetler nedeniyle yoğun ilgi görmeye başladı.

yesilyurt-belediyesi-cevre-ve-insan-sagligini-koruyan-yatirimlariyla-farkindalik-yaratiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ÇEVRE VE İNSAN SAĞLIĞINI KORUYAN YATIRIMLARIYLA FARKINDALIK YARATIYOR

“Sağlıklı ve Kaliteli Bir Hayat İçin Çevremizi Koruyalım, Sahip Çıkalım” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; “Havasından suyuna, ağacından çiçeğine kadar hayatımızı birlikte sürdürdüğümüz çevremiz, sağlıklı ve kaliteli bir hayat için vazgeçilmezimizdir. Çevreci ve doğaya saygılı bir yerel yönetim olduğumuzu hayata geçirdiğimiz yatırımlar ve ilçe genelinde başarıyla devam eden projelerimizle ortaya koymaktayız.” dedi.

yesilyurt-belediyesi-melekbaba-mahallesinde-ki-degisim-hizmetlerine-devam-ediyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, MELEKBABA MAHALLESİNDE Kİ DEĞİŞİM HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

“Melekbaba Mahallemiz Yeni Yatırımlarla Modern ve Nezih Bir Hüviyete Kavuşacak” Yeşilyurt’un tüm bölgelerinde 2020 yılı yatırım programı kapsamında ki yatırımlarına devam eden Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Melekbaba mahallesine kalite standardı yüksek, akıcı ve konforlu yeni yollar, prestijli caddeler, yürüyüş ve bisiklet yollarının yanı sıra yeni park alanları kazandırmak adına çalışmalara hız verdi.

battalgazi-belediyesi-calismalarina-hiz-verdi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

BAŞKAN GÜDER: “2020 YILINDA KIRSAL MAHALLELERDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ” Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam eden Battalgazi Belediyesi, Beydağı mahallesindeki ara sokaklarda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe genelinde ayak basmadık yer bırakmayacaklarını belirtti.

battalgazi-belediyesi-veznelerinde-vergi-yogunlugu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ VEZNELERİNDE VERGİ YOĞUNLUĞU

2020 yılı Emlak ve Çevre Vergilerinde birinci taksit ödemelerinin son gününe yaklaşılırken, Battalgazi Belediyesi veznelerinde yoğunluk yaşanıyor. Belediyelere ödenmesi gereken 2020 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi birinci taksitlerinin son ödeme tarihi 1 Haziran Pazartesi günü sona erecek. İlk taksit ödemesini son günlere bırakıp ödemek isteyenler Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası içerisinde yoğunluk yarattı. Çok sayıda vatandaş vergisini ödemek için sıra bekledi.

battalgazi-belediyesinde-vezneler-hafta-sonu-acik-olacak

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE VEZNELER HAFTA SONU AÇIK OLACAK

Battalgazi Belediyesi, emlak ve çevre temizlik ile ilan-reklam vergilerinin birinci taksitini yatırmak isteyen mükellefler için veznelerini 30 Mayıs Cumartesi ile 31 Mayıs Pazar günleri 08. 00 ve 17.00 saatleri arasında açık tutacak.

battalgazi-belediyesi-ibadete-acilacak-camilerde-dezenfekte-calismasi-baslatti

BATTALGAZİ BELEDİYESİ İBADETE AÇILACAK CAMİLERDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Battalgazi ilçe sınırlarında bulunan ve yakın zamanda ibadete açılması beklenen camiler ve taksi duraklarında dezenfekte işlemi yapılıyor. 29 Mayıs Cuma günü kurallar çerçevesinde öğle, ikindi ve cuma namazlarının cemaatle kılınabileceği camiler ile taksi duraklarında Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontol Müdürlüğü ekiplerince temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor.

sokaga-cikamayan-cocuklarin-bayram-sekeri-battalgazi-belediyesinde

SOKAĞA ÇIKAMAYAN ÇOCUKLARIN BAYRAM ŞEKERİ BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE

Başkan Güder,“Bayramda çocuklarımızın sevinçlerini evlerinde onlara yaşatmaya çalıştık” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni tip corona virüs salgınına karşı alınan önlemler çerçevesinde tüm yurtta ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkması kısıtlı olan çocukları evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Çocuklara bayram kültürünü aşılamak adına çocukları evlerinde ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle Ramazan Bayramı’nı evde geçirecek olan çocuklara bayram şekeri ve hediyeler ikram etti. Bayram sürecince evde kalan çocukların kapısına götürülen şekerler ağızları tatlandırırken, yüzleri de güldürdü.

yesilyurt-belediyesi-bayram-coskusunu-sokaklara-tasidi

Yeşilyurt Belediyesi Bayram Coşkusunu Sokaklara Taşıdı

“Vatandaşlarımızın Mutluluğu İçin Her Zaman Yanlarındayız” Yeşilyurt Belediyesi, Türk Bayrakları ve balonlarla süslediği hizmet araçlarıyla Ramazan Bayramının coşkusu, heyecanı ve güzelliğini sokaklara taşıdı. Hareketli şarkılarla sokaklar bayram yerine dönerken, 7’den 70’e tüm vatandaşlarda balkon ve pencerelerine çıkarak bayramın güzelliğini doyasıya yaşadılar.

yesilyurt-belediyesinin-19-mayis-yarismasina-malatya-ve-farkli-kentlerden-412-genc-kat

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN ‘19 MAYIS’ YARIŞMASINA MALATYA VE FARKLI KENTLERDEN 412 GENÇ KAT

“Gençlerimizin Yüreklerindeki Vatan Aşkı, Gurur Verici” Yeşilyurt Belediyesinin 101’nci yılı kutlanan 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlere yönelik düzenlediği ‘Haydi Gençler, 19 Mayıs Videonu Çek, Bize Gönder’ yarışması büyük ilgi görürken, Malatya ve Türkiye’nin farklı kentlerinden gönderilen 412 adet birbirinden değerli ve özel görüntüler arasından dereceye girenler belli oldu.

yesilyurt-belediyesi-modern-park-alanlariyla-ilceyi-guzellestiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, MODERN PARK ALANLARIYLA İLÇEYİ GÜZELLEŞTİRİYOR

“Yeşil Alanlar Çoğalıyor, Yaşam Kalitesi Yükseliyor” Doğa ile tarihin bir arada yaşandığı, eşsiz güzellikleri içinde barındıran Yeşilyurt İlçesine yakışan seviyede yaşam alanları kazandırmaya devam eden Yeşilyurt Belediyesi, Çilesiz Mahallesi Mıhlıdut sokağından geçen Horata Çayının etrafındaki alanı daha değerli ve cazip hale getirmek adına sürdürdüğü peyzaj düzenleme ve yeşillendirme hizmetlerinde sona yaklaştı.